• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    KOTENCE: jo, pod jednou peřinou. No zatím se nekoulí, ale to budu asi řešit až pak.. jakože, někdy mně vzbudí na čurání pokaždé, a někdy jsou noce že prostě jen měním počůraný :)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    SANCHA: a to ji mate pod jednou perinou? Nedovedu si to predstavit az se bude koulet po posteli. Ja to takhle delala jen pres den a plinku menila klidne trikrat za hodinu. Jenze to uz pak stejne neni bezplenkovka, spis nezavazanaplenkovka :-)
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    NICKIE: Já to ublinkávání taky dost řešila a občas ještě řeším. Myslím, že nějak ta poloha na zádech pro miminka není to pravé ořechové.
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    SANCHA: me prave u brebalovani taky blinka..bez plin si to zatim nedovedu predstavit..nacura toho hrozne moc a kazydou hodku ukakne
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    SANCHA: Akorát že s tím přebalováním sem měla furt problém - nenechá se položit na záda dokud není dobře odkrkaná.
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    NICKIE: To je možný, moje už má 3 měsíce, teď když je počůraná tak neusne, leda když se jí chce hodně spát, a vzbudí se po chvíli páč jí to je nepříjemný. Když byla úplný mrně, tak jsem přebalovala vždy když to bylo možné, když byla vzhůru, teď bych ale šla asi rovnou do bezplenkovky, aspoň v noci. Momentálně to máme tak, že spí na vlněné dece vystlané plínkama, dole bez, a když se počůrá, tak to z podní vytáhnu a vyměním za suché.
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    jak casto prebalujete uplny mrne?prijde mi ze v tech latkovkach vubec nespi pac je furt pocurana
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    U nás teď pokusy o bezplenkovku probíhají následovně: že chce malá kadit, teď poznávám zcela spolehlivě, že chce čurat spíš tu a tam, ale obecně u čurání "časujeme". Průšvih je, že když malou vezmu do klubíčka na umyvadlo/ záchod a udělám vyprazdňovací zvuk, nijak nereaguje. Ať tam s ní stojím, jak chci dlouho. Pak ji položím na plínku a ihned jde všechno ven. Nechápu :)
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    RYNA: Mám to štěstí že nemusím nic jiného :)
    RYNA
    RYNA --- ---
    SANCHA: respekt :)
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    RYNA: No to jo :) A taky furt utírám loužičky, a peru svoje trika a Adély gatě místo plínek
    RYNA
    RYNA --- ---
    SANCHA: no ale to prosedíš dopoledne nad kyblíkem, ne? :) Už dokážu vysondovat, kdy se mu chce kakat, ale čůrá snad pořád, po ránu obzvlášť, úplně si neumím představit, jak by nám to s tím kyblíkem fungovalo.
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    RYNA: já experimentuju s čuraním do kyblíku, zachytím ty největší vodopády, hlavně po ránu :)
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    JANISKA: tak uz to vypada, ze se docela chytame a kazdym prebalovanim zlepsujeme..akorat tatovi to asi potrva trochu dyl:)
    KYO
    KYO --- ---
    KYO: prodano :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RYNA: to moje J neumí, uznávám :-D
    VAACLAV
    VAACLAV --- ---
    NABÍZÍM
    Látkové pleny látkovky by Jitu AIO nové

Prodám 8 ks AIO plenky (vše v jednom) v kapsové variantě - vkládačky nejsou přicvakávací, ale vkládají se do kapsy,která je tvořená stay-dry vrstvou z polyesterového semiše. Plenky jsou NOVÉ

Plenky je možno patentkami upravit velikost do třech variant = plenky jsou vhodné od novorozenců až po nočník. Složení vnější vrstva: PUL, jinak barevný PUL nebo suedecloth (polyesterový semiš) na kontrastních ouškách vnitřní doteková vrstva: suedecloth zapínání na patentky nebo plenkový suchý zip PC: 525/kompletní set = kalhotky http://www.by-jitu.cz/Dvoubarevna-kapsovka-na-prani-d118.htm + vkládačka http://www.by-jitu.cz/Vicevrstva-plenka-S-NA-PRANI-d168.htm , nyní za 400/kus. ZNAČKA: BY JITU - s láskou šité plínky, žádný import z Číny!! Jsem z Prahy 7 Holešovic, kdybyste se chtěli přijet podívat.

Možnosti a ceny dopravy
    Osobní předání na Praze 7, nebo domluva
    RYNA
    RYNA --- ---
    TRISSIE: to zní skvěle, asi to tím pádem budu muset vyzkoušet. Já teď poslední dny přebaluju min. jednou za dvě hodiny.
    ANNAWA: říkám si to samé, snad až jednou přestane tolik pít, tak to alespoˇv noci vydržíme... bohužel přes noc zatím nevydrží ani jednorázová, takže musím stejně cca v pět vstávat, ale dá se to vydržet :) věřím v lepší zítřky!
    jinak mě teda zatím J počural jen jednou zlehka, zato si umí na přebalovacím pultu sám načůrat do pusy, heč :))
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    DALEEN: Souhlas!!
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SINSEMILLA: Já si myslím, že spánek je vždycky dobrá volba :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam