• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    SINSEMILLA:my latkujeme teprve mesic ale taky musim rict ze je to pohoda.. Se ctvercema nam to jde nejlip.. Ty jednorazovky me nejak nebavej..i tatinek se to naucil bravurne!
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: taky mi to jde s látkovkama levou zadní, byli jsme celý víkend pryč na takovém setkání a nebyl to problém, papírovky nepoužívám vůbec.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KOTENCE: je pravda, že jsem se na to látkování těšila, bavilo mě to
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    SINSEMILLA: Už to máš nacvičený :-) Já mám teď na pár měsíců plínovou pauzu, ale vlastně se na ty čtverce těšim. Jak je v tom to miminko takový voňavý...
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Takovy OT trochu, latkuju tedka s druhou hned od navratu z porodnice a musim rict, ze je to fakt rozdil. Jde to uplne samo, neni treba nic vymyslet, prebalovala jsem uz i venku a na to jsem se synem chystala. Fakt je to moc prijemny a pohodovy
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    TRISSIE: Meluzín ordinuje, byli jsme u něj letos, taky mi nepřijde nejak starý...
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TRISSIE: V roce 2011 jo, jak je to ted nevim.. A neprisel mi nejak extrastary teda
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SINSEMILLA: Meluzín ještě ordinuje? K tomu jsem chodívala v dětství já :-) i když je pravda, že to byl tehdy relativně mladý lékař...
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KYO: U meluzina jsme byli s erikem, ke chladkovi pujdeme ted, vtipny...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KYO: Asi jo :)
    KYO
    KYO --- ---
    DALEEN: A to je ta znama doktorska meteorologicka trojka, o ktere mi rikal doktor na sonu v Motole? Udajne: Chladek, Mrazek, Meluzin :D
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    ANNAWA: otazka na prvni dite urco neni proto, ze bys pusobila neduveryhodne, spise jestli predchozi deti nemeli podobny problem ne? ;)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SEBIEN: Když jsem v porodnici řekla, že s dcerou (stejně jako se synem) půjdu k doktoru Chládkovi, tak dětský lékař jen pokýval uznale hlavou a řekl, že jsme v dobrých rukách a nebude mi tedy doporučovat nikoho z Motola (i když on tam snad taky nějak funguje, tuším). A pár lidí mi ho doporučilo. Tak jsem usoudila, že je fakt dobrej. Navíc mi prosě přijde, že ví co dělá. A věřím že by mým dětem nenaordinoval široké balení (syn) a dečku (dcera) jen tak pro nic za nic. Na druhou stranu dcera měla jednu nožku ještě o stupeň horší než na dečku.....a srovnalo se to krásně :)
    Mě ty jeho kecy sice baví, ale pokaždé mě vykolejí něčím co nečekám :)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    HC_: Neštvěte mě, já už fakt nechci nic kupovat :))) (Vždycky si v tomhle kontextu vybavím Wildovo "Jak se vyrovnat s pokušením? Podlehnout mu.")
    HC_
    HC_ --- ---
    vánočky od Petit Lulu :-)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    DALEEN: fakt špička? bezva, my k němu chodíme, protože je nejblíž, jinak na něj furt někdo nadává. Mě navíc ty jeho kecy baví. Jsem to tu někde psala, že už máme mezi sebou interní vtípky a při každé návštěvě je nějak zvariujem :-)
    RYNA
    RYNA --- ---
    ANNAWA: Dneska jsem byla na kontrole kyčlí u úplně jiného ortopeda a ptal se mě na totéž (kyčle má dítě v pořádku). Když jsem se ho ptala, proč ho to zajímá, řekl mi, že si dělá pro sebe průzkum, pak se na mě tajemně podíval a řekl: "Myslím, že se nevidíme naposledy..." :)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ANNAWA: No kdybys chtěla případně jiného ortopeda, tak pan doktor Chládek, fakt špička. Je sice občas na facku, ale diagnostik na kyčle je skvělý. Má ordinaci v Kartozské, případně v poliklinice Lípa.
    A k tomu refluxu bohužel neporadím, dcera neblinká. S těma nohama do strany se prostě nedá položit na bok, navíc děti se špatnýma kyčlema by na boku ležet neměly, protože si na ně tlačí v blbém úhlu.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ANNNA: ;-)) Mě se dneska zeptal on, zda je to moje první dítě, asi jsem nepůsobila dost důvěryhodně. Mám dojem, že kyčle snad umí, ale

DALEEN: ta peckovitost by snad ani nevadila, už jsem vyrostla z toho, že chci, aby děti všechno uměly brzy :-) I když zrovna Jo na pecku až tak nevypadá. Ale s těmi zády, nevím, no, ona zvrací skoro furt a hodně.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    ANNAWA: Z Formana mám osypky a nezeptala bych se ho ani na to, kolik je hodin :-) Pokud by sis nebyla jistá, důrazně doporučuju druhý názor. Manželovi ošetřil koleno tak, že jiný ortoped se divil... Ale tak kyčličky snad umí, byť s dalším dítětem už si radši udělám výlet někam jinam :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam