• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    MISERY: Jen tak mimo téma, to by mě zajímalo, kdo je tatínek mých dětí ? :D Já jsem měla 3,5kg a muž 3,2kg. Podle toho jsem se těšila na krásné průměrně malé miminko a syn měl 3,92kg a dcera 4,19kg :D
    MISERY
    MISERY --- ---
    Tak mi dneska soused PPL přivezl moje první látkové kalhotovky! :-) Využila jsem 20% slevu na http://www.plenkarna.cz/ (vyprodávají sklad a končí)
    Paní byla velice milá a balíček poslala hned v den připsání peněz na účet. Koupila jsem si zatím jednu AIO Bamboolik jednovelikostní a jednu kalhotovku Petit Lulu pro novorozence. Po Vánocích se vrhnu na nějakou zvýhodněnou sadu, ještě to budu muset promyslet, ale těch novorozeneckých moc nechci, přijde mi, že je zas tak moc nevyužiju, tak bude stačit 1 - 2 k doktorovi a zbytek zvládneme s vkládačkama a novorozeneckym skladem (doufám) :-) Tatínek byl při narození velký (4kg) a PA říkala, že většinou se ta porodní váha dědí po tatínkovi, takže nejspíš mimčo celkem brzo doroste do těch jednovelikostních.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    NICKIE: Taky pouzivame ctverce. Prijde mi to podobne snadne jako bodycka oproti overalum, kde je milion patentek, ktery proste nezapnu spravne. A super, ze se to i otec naucil, nas to taky umi, ale ten ma praxi jeste s prebalovanim sveho o osm let mladsiho bratra
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    SINSEMILLA:my latkujeme teprve mesic ale taky musim rict ze je to pohoda.. Se ctvercema nam to jde nejlip.. Ty jednorazovky me nejak nebavej..i tatinek se to naucil bravurne!
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: taky mi to jde s látkovkama levou zadní, byli jsme celý víkend pryč na takovém setkání a nebyl to problém, papírovky nepoužívám vůbec.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KOTENCE: je pravda, že jsem se na to látkování těšila, bavilo mě to
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    SINSEMILLA: Už to máš nacvičený :-) Já mám teď na pár měsíců plínovou pauzu, ale vlastně se na ty čtverce těšim. Jak je v tom to miminko takový voňavý...
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Takovy OT trochu, latkuju tedka s druhou hned od navratu z porodnice a musim rict, ze je to fakt rozdil. Jde to uplne samo, neni treba nic vymyslet, prebalovala jsem uz i venku a na to jsem se synem chystala. Fakt je to moc prijemny a pohodovy
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    TRISSIE: Meluzín ordinuje, byli jsme u něj letos, taky mi nepřijde nejak starý...
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TRISSIE: V roce 2011 jo, jak je to ted nevim.. A neprisel mi nejak extrastary teda
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SINSEMILLA: Meluzín ještě ordinuje? K tomu jsem chodívala v dětství já :-) i když je pravda, že to byl tehdy relativně mladý lékař...
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KYO: U meluzina jsme byli s erikem, ke chladkovi pujdeme ted, vtipny...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KYO: Asi jo :)
    KYO
    KYO --- ---
    DALEEN: A to je ta znama doktorska meteorologicka trojka, o ktere mi rikal doktor na sonu v Motole? Udajne: Chladek, Mrazek, Meluzin :D
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    ANNAWA: otazka na prvni dite urco neni proto, ze bys pusobila neduveryhodne, spise jestli predchozi deti nemeli podobny problem ne? ;)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SEBIEN: Když jsem v porodnici řekla, že s dcerou (stejně jako se synem) půjdu k doktoru Chládkovi, tak dětský lékař jen pokýval uznale hlavou a řekl, že jsme v dobrých rukách a nebude mi tedy doporučovat nikoho z Motola (i když on tam snad taky nějak funguje, tuším). A pár lidí mi ho doporučilo. Tak jsem usoudila, že je fakt dobrej. Navíc mi prosě přijde, že ví co dělá. A věřím že by mým dětem nenaordinoval široké balení (syn) a dečku (dcera) jen tak pro nic za nic. Na druhou stranu dcera měla jednu nožku ještě o stupeň horší než na dečku.....a srovnalo se to krásně :)
    Mě ty jeho kecy sice baví, ale pokaždé mě vykolejí něčím co nečekám :)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    HC_: Neštvěte mě, já už fakt nechci nic kupovat :))) (Vždycky si v tomhle kontextu vybavím Wildovo "Jak se vyrovnat s pokušením? Podlehnout mu.")
    HC_
    HC_ --- ---
    vánočky od Petit Lulu :-)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    DALEEN: fakt špička? bezva, my k němu chodíme, protože je nejblíž, jinak na něj furt někdo nadává. Mě navíc ty jeho kecy baví. Jsem to tu někde psala, že už máme mezi sebou interní vtípky a při každé návštěvě je nějak zvariujem :-)
    RYNA
    RYNA --- ---
    ANNAWA: Dneska jsem byla na kontrole kyčlí u úplně jiného ortopeda a ptal se mě na totéž (kyčle má dítě v pořádku). Když jsem se ho ptala, proč ho to zajímá, řekl mi, že si dělá pro sebe průzkum, pak se na mě tajemně podíval a řekl: "Myslím, že se nevidíme naposledy..." :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam