• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_: ale mně přijde, že ten qalt bez fosfátů pere dobre.
    HC_
    HC_ --- ---
    SNELA: ano, bohužel to maminky myslí dobře s těmi eko prášky, ale prostě to nevyperou, jak mají
    viděla jsem takhle zničené pleny po pár měsících, já měla nejdradši persil sensitive.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_: Aha, to dává smysl.

SNELA: ja používám tohle, jako takový kompromis. http://www.qalt.cz/ekologicke-vyrobky/c-23

DALEEN: mne sliz bohužel v kombinaci s naší vodou moc nezafungoval.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SNELA: Mě dobře fungovalo mýdlo, nebo tedy mýdlový sliz. Ten má zas ten problém, že zanáší pračku a je dobré jí čas od času propláchnout na prázdno s octem.
    SNELA
    SNELA --- ---
    HC_: no to me pěkně štve a co tedy používat za šetrnější prášek? Děkuju
    HC_
    HC_ --- ---
    ANNAWA: eko prášek tu moc ne vypere tak jak má a ta ty vlákna rozezere.deti mivaj i dermatitidy
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_: čím to je?
    HC_
    HC_ --- ---
    SNELA: problém je v eko prášku. Pleny se po nem časem moci mohou proderavet .zničíte si jim pleny
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    SNELA: Muzes pro jistotu nechat vysetrit moc, ale nase mela taky takovy obdobi. Zjistila jsem, ze to delaj nektery jidla jako treba brokolice, ale nevim, jestli to ma vliv i pri vyhradnim kojeni. U nas to prestalo ve chvili, kdy jsem odnesla tu moc k doktorce :-)
    SNELA
    SNELA --- ---
    TRISSIE: má 7m příkrmy zkoušíme tak měsíc a kousek a ty pleny začaly byt cítit cca týden - 14 dni. Mužů zkusit to machani
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SNELA: nevybavuju si, jak staré máš dítě, ale: došlo v poslední době ke změně ve stravě (moč může najednou být cítit jinak podle potravy)? Nemůže mít zánět močových cest?
    jinak klasika, přidat jeden máchací cyklus?
    SNELA
    SNELA --- ---
    Ahoj.potřebuju poradit. Mam výbavu PL kalhotovky a SIO a poslední dobou mi přijde, že když je dcera pocura silene smrdí i přestože předtím byly radne vypráne. Vkládacky nepoužívám,jen separacky. Peru v eko prášku (bio-D nebo feel eko) na 60 a pak suším v sušičce.Poradite,kde muže byt problém? Děkuju
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    DALEEN: Aha, uz chapu! Husty system, mas to pekne rozdelene
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    MORPED: Predne diky za referenci. Vlastne kdyz jsem si uvedomila, do jakych plenek jsem prebalovala minule, tak si rikam proc to tak resim. Nemela jsem penize, takze jsem do vybavy investovala minimalne (resila jsem nove svrchnaky, nejake vicevrstevne a to castou formou darku od pribuznych). na syna jsem mela stare zdedene, ale ty zas byly po minimalne dvou detech, stare fakt 20 let a kdyz jsem letos revidovala pleny, tak jsem hodne z nich prenechala muzi jako hadry na cisteni kola, protoze uz byly dost derave, otrhane, bez lemu, pruhledne a kolikrat se pri skladani roztrhly, kdyz jsem je rovnala.

Jen ze jednoho dne taky doslouzi a proste dvacet let a tri deti nedaji a musi se odebrat do plenkoveho nebe :)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Máte někdo vyzkoušeno, jestli se dají PL SIO nacpat do nějakých větších svrchňáků? Ty origoš přestávají stačit přes stehýnka :(
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    MORPED: Netuším, ale je fakt, že na těch třicet let starých není vůbec nic. Ale taky mi přijde, že je to nižší gramáž a rozhodně to není čtverec. Ale jsou krásně jemné.
    MORPED
    MORPED --- ---
    DALEEN: no neni to nic strasneho,ale proc ty stare ty zmolky nemaji?Dokonce ani ty tak 10 let stare ne.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    MORPED: Na několika Libštátských mým taky žmolečky. Ale není to nic strašného.
    MORPED
    MORPED --- ---
    SINSEMILLA: ja mam ty kikko lux,nebelene a jedine co me stve,ze maji na sobe zmolik,ovsem nevim,jak jsou natom ty libstacke. Nechapu proc ty stare,jeste po nas,jsou furt lepsi nez vsechny nove lux bio uber...cokoliv!Oni to driv umeli lip utkat nebo co???
    HC_
    HC_ --- ---
    JANISKA: jj myslela jsem si to..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam