• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    SNELA
    SNELA --- ---
    MULTICAT: :D jasne dekuju,ja jen,ze bych i ne nechtela přijít. díky zkusím tu desinfekci a uvidíme
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SNELA: To je zřejmě normální, mám stejnou zkušenost.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SNELA: tak ja o jejich likvidaci neuvazuju, po vyprani citit nejsou, syn z nich zadne opruzeni nebo co ja vim nema, takze tak... spis jsem te chtela podporit, ze v tom nejsi sama...
    SNELA
    SNELA --- ---
    KOTENCE: néé po vyprání nesmrdí, prostě když je počura, jdu přebalit, tak smrdí po čpavku

MULTICAT: no, tak to sice jo, ale nerada bych o ty pleny přišla

DALEEN: ten jsem ještě nezkoušela, ale trošku mi vadi to ekologický hledisko no, ale tak určite to zkusím, ale byla bych raději pro něco ekologického, ten ocet můžu pouzit i tak, ne?
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SNELA: A Sanytol na dezinfekci prádla jsi zkoušela? Nebo případně jestli jsou pleny bavlněné, tak stačí obyčejný ocet. A taky se mi osvědčilo neskladovat pleny zavřené, ale nechat je v kyblíku prschnout. Když se zapaří smrdí mnohem hůř.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SNELA: ja to mam se synem uplne stejne, i ten cpavek... nijak to neresim, jen jsem ted zacala aplikovat predpirku. Proste jsou to kusy hadru, do kterych se vylucuje, no :/ a bude to souviset s tema prikrmama, jak pise kotence...
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    SNELA: jako po vyprani? To bych asi zkoumala pracku :-)
    SNELA
    SNELA --- ---
    KOTENCE: to uplne nevim zjistim to, az kdyz je pocurana a nevim kdy curala. Pritom kdyz cura do nocniku, tak to citit vůbec neni. jsem z toho nestastna,nerada bych o ty pleny prisla :/
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    SNELA: a smrdi hned nebo az po nejaky dobe? Jestli cerstve pocurana nesmrdi, ale po chvili uz jo, tak je to asi jen tim, jak se ta moc rozklada a bude to tema prikrmama. Holt moc smrdi :-)
    SNELA
    SNELA --- ---
    Tak i po vymene prasku,predpirce i dvojitym máchání pleny smrdí. Ale jen pocurane a smrdi po čpavku, nevíte cim to muže byt? Nesmrdi tedy všechny
    KYO
    KYO --- ---
    Snad se to sem hodi, ale pouzivate nekdo tyto jednorazove uplne rozlozitelne EKO plenky?

Dětské ekoplenky MIDI Beaming baby | Branakdetem.cz
    http://www.branakdetem.cz/detske-ekoplenky-midi-beaming-baby.htm
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TABBY: Nemam zkusenosti s jinyma, ale imho jsou ok. Synovi jsou ted tri tydny a neco a sedi pekne, nic nikam netece.
    TABBY
    TABBY --- ---
    Btw, jake jsou zkusenosti s temi svrchnaky Bambino Mio (nova generace) do deviti kil? Ja jedu jeste klasickou radu, tzn. mala vyrostla z newborn, ted ma vel. < 5 kg a shanim svrchnaky 5 -7 kg. Nejak k tem univerzalnim velikostem nemam duveru (mozna neopodstatnene)...
    TABBY
    TABBY --- ---
    KOTENCE: Ja snad vic ocenuju tu prevenci prdiku. Kdyz si vzpomenu, jake to bylo peklo s ditetem c. 1... a jak jsme zacali beplenkovat, v patem tydnu zivota, tak bylo po prdech. Doslo mi to az ted zpetne. Dvojka, ktera byla na kakaci uz v porodnici, prdy nikdy nemela, trojka dtto. To je ale nahodicka...
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    KAIAFOX: ty signaly vypozorujes casem, ale hodne se da odhadnout. Ja davala na kyblik pri kazdym rozbaleni a skoro vzdycky dite neco udelalo. Az si zvykne se uvolnit v tom klubicku, tak ti to usetri spoustu pokadenejch plen a zarazenejch prdu.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TABBY: Jj, Bambino mio. Koupila jsem sadu -od narozeni po nocnik, 20 plen, 4 + 4 kalhotky (2 velikosti). Cely set stal cca 4,5K. Bezplenkovani..to asi ne, ja jsem rada, ze zvladnu latkovy :D (nez stihnu nacpat plinu do kalhotek, obvykle me Adam pocura :D). Kamaradka to provozuje a absolutne nechapu, jak pozna, kdy to ditko bude curat/kadit.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    TABBY: Jen škoda, že to takhle bohužel nemusí nutně fungovat: moje dcera taky velmi ráda vylučování dávkuje po malých částech a vyžaduje častý přebalování, dokonce dává před vylučováním jasný signály. Jenže když ji držím nad záchodem, umyvadlem, kyblíčkem apod., nikdy se nevyprázdní - vždycky počká, až ji položím na plenu :)
    TABBY
    TABBY --- ---
    KAIAFOX: Bambina, to jako Bambino Mio? A jaky mas? Vcera jsem s hruzou zjistila, ze BM premiklikovalo sortiment na svrchnaky dvou velikosti (namisto peti) a ze vyrabeji i AIO (za bezmala sest stovek).

Ja teda provozuju klasicke vv, a suche je mam za osm hodin. Jinak tvuj synek vypada jako idealni material na bezplenkovani :-)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TAPINA: Ja jsem teda za susicku nejvic stastna. Ty Bambina jsou pekne tlusty a na susaku by schly by oko tak dva dny. Mam jich ze sady dvacet a syn jich za den protoci vetsinu - na jedno kojeni je schopny se mi trikrat podelat, mrcha vzdycky pocka, az ho prebalim a znova :D
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    THURINGWETHIL: Ono teda dost lidi tu krivou pater ma... (imho spis ze sezeni ve skole)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam