• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    TABBY
    TABBY --- ---
    NICKIE: Vzhledem k obrazku na tve ikonce si dovolim radu, jak vycistit suche zipy: Furminator. Prisel na to muz, a funguje to skvele :-)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    JANISKA: mne se uz par patentek i vytrhlo :-(
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TRAMIN:
    KOTENCE: suším čtverce v sušičce a je to ok.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Presne.. navic ja ty kalhotky stejne dost casto peru, tak tam zadny chlupy/ necistoty nalepeny nemam (a to mame dve chundelaty kocky, ktery trousi chlupy snad i na strop). Synka rozepinani nebudi, kdyz uz spi, tak jako drevo :).
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    Ja teda miluju suchace
    patentky nikdy nesedly tak pekne, nebyly spravne dotazeny.. jo kazdej to ma jinak :)
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    Ja jsem si nedavno taky rikala jaky mam stesti ze jsem podedila patentkovy svrchnaky.. Do suchejch zipu na zavinovackach mi zalejza vsechen bordel a chlupy a nejde to vycistit
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Já se teda patentek velmi zastávám! Zlo jsou pro mě sucháče, do kterejch se dostane vaječina :) Taky zapnout protisuchy tak, aby se na sucháč nic nenalepilo, je podle mě umění. Patentky taky vydržej dýl hezký a nemusíš řešit, jestli plena takzvaně "suchá". Zapnout sucháč je možná o setinu vteřiny rychlejší, ale jinak podle mě patentky vedou. Takže je to zase jako u všeho o individuálních preferencích. Jo a taky jsou vlastně patentky tišší při rozepínání (hodí se, když svlíkáš spící mimino).
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KAIAFOX: jo patentky = pro me naprosty zlo...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    TRAMIN: ja to mam jako kotence - na maly miminko jsem pouzivala jen ctverce, jen to litalo = prebalovani furt, takze bylo super, ze rychle schnuly.susim na snure. Mela jsem i bambino mio, s tema jsem se pro zmenu ja moc nezkamaradila, pouzivam je az ted (syn 16 m).
    Pak mam par haipa daipa chobotovek, ty jsou super, ale strasne drsnej material, synovi to ale, zda se nevadi.
    A pak nejaky kalhotkovy, ktery dovycpavam a pres ne svrchnace...
    Ja to ale vsechno zdedila, takze jsem ani nic moc nestudovala a byla rada za to, co mam :)
    Na ctverce jsem ted uz ale nejaka lina, na lezici dite super, ted uz je nepouzivam...
    Hm, tak si vyber ze vsech tech rad! ;)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    TRAMIN: tak se koukni ještě na Haipa Daipa nebo jiný tvarovaný.
    Já si se čtvercema nepotykala, tohle jsme zvládli v pohodě s mužem hned :-)
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    TRAMIN: Ja mam taky hlavne ctverce, tak cca 15-20 vkladacek ruzneho druhu, kteryma ty ctverce dovycpavam a troje svrchnaky pro novorozence (petit lulu na suchac). Na cesty ven a k doktorovi mam asi ctvery kalhotkovky pro pohodlnejsi prebaleni. Na vetsi dítko pak mam asi patery kalhotkovky na cesty a nejake ty SIO a taky troje klasicky svrchnaky (taky PL na suchac), doma opet ctverce+vkladacky.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TRAMIN: Tohle zvlada i manzel ;). Me se na tom nejvic libilo, ze je to na cele plenkove obdobi, ze si prave nemusim lamat hlavu se vsemi moznymi velikostmi. Zapinani na patentky mi nepripada tak variabilni, jako ten suchac - ja s nima obecne dost bojuju na vsech tech bodyckach atd.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    zatim mi z toho jde hlava kolem. trochu jsem se lekla terminu bliziciho se porodu v kontrastu s minimem informaci co zatim udrzim v hlave. latkovat jsem chtela a potom co jsme koukali na veletrhu a u kamaradky,tak jsem tim nadchla i pritele. ale necekala jsem,ze bude tolik variant na vyber. potrebuju to snadne i pro chlapa ;-)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TRAMIN: Ja mam ty Bambino mio. Porizovaci cena prizniva a na synka je pouzivam od druhyho tydne (chvili trvalo, nez jsem je objednala). Mam sadu "od narozeni po nocnik" a jsem s nima spokojena. Susim v susicce - pleny jsou silnejsi. Peru kazdy den, ale to neva, hodim do pracky, pak do susicky a je hotovo a aspon mi to nikde nestihne zapachat. Kalhotky jsou na suchace, tak se daji uzpusobit diteti, jak je treba. Jsou k nim i separacky - z takove netkane textilie - ta zachyti pevne casti a splachne se. Mam i libstatske, ale spis na utirani/na rameno kdyz davam synka odrihnout a tak..parkrat jsem dala dve slozene misto te Mio, ale moc to curani v sobe neudrzi, ta Bambina to fakt nepusti..:).
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    TRAMIN: Naskladas a zabalis do svrchnich kalhotek. Svrchni bych koupila na suchej zip, patentky jsou otrava (vyhoda az u vetsich deti, ze si je nerozepnou).
    Susicku zase lip vyuzijes na jiny plenky, nez ctverce. Ty ctverce se v tom moc nadejchaj, ja je susila na snure, pokud jsem je nechtela zehlit.
    Ja mam hlavne ctverce, pak par kalhotkovejch, par kapsovejch a par secvakavacich (SIO) od PetitLulu. U tech SIO je vyhoda, ze jejich svrchnaky muzes pouzivat i s ostatnim typem plen. K tem zase uz tu susicku vyuzijes - dlouho schnou a jsou pomerne drahy, takze jich asi nebudes chtit kupovat tolik.
    Kup si od kazdyho neco a uvidis. Svrchnaky tak troje celkem.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    KOTENCE: tak mam susicku, to by slo. ctverec naskladam a pres to nejake ty svrchni na patentky?
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    TRAMIN: ja porad dokola propaguju ctvercovky :-) Obzvlast pro novorozence, kterej cura porad. Aspon to muzes porad menit a prat, rychle schnou.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    na jake latkovky se kouknout pro novorozence? zatim nulova zkusenost
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ANNNA: ja mela take pocit, ze fleecove separacky zpusobovaly opruzeni, ze ty pulky proste nedychaly nebo spis zaparovaly. Presla jsem na popolini, ale ty petrusce taky nevyhovovaly, ze? (Teda dceri...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam