• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    JAZDA
    JAZDA --- ---
    JANISKA:
    DALEEN: jak je to s tema rostoucima co se buclatosti tyce? jsou o hodne objemnejsi nez ty v jednotlivych velikostech? Ptam se hlavne kvuli tomu aby se vesly pod oblecky
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    NYA: No, Petit Lulu dělá rostoucí svrchňáčky, takže ti stačí jedny na celou dobu co má dítě plenku, zmenšují se pomocí patentek. U ostatních netuším, protože obě děti měly zpočátku malé Haipa Daipa a pak přešly na rostoucí Petit Lulu (nějak tak od dvou tří měsíců až do odplenkování - u syna, dcera je zatím používá)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    NYA: Naší malý šly Imse vimse eSka jen chvilku (asi do pěti kilo oproti avizovanejm osmi), je to kus od kusu. Za sebe doporučuju one size ("rostoucí") svrchňáky, který malý seděj v pohodě od narození (3 kg) doteď (cca 9 kg) a ještě má pořád slušnou rezervu. Takže jsem zastánce těch rostoucích svrchních.
    NYA
    NYA --- ---
    SANCHA: ještě prosím o radu s těmi svrchními kaplhotkami .. je potřeba kupovat všechny velikosti (P, S, M, L)?
    máma mi radila, ať mám dvoje menší a jedny větší, ale pokud jsou velikosti čtyři, tak nevím, co je menší a co je větší :)
    NYA
    NYA --- ---
    moc díky všem :)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    DALEEN: presne tyhle tri znacky. Haipa daipa pytliky pro jednu plenu jsou skvely na cestovani.
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    SANCHA: Pleny konkrétně tyhle
    Libštátské pleny extra kvality NATURAL | Branakdetem.cz
    http://www.branakdetem.cz/libstatske-bavlnene-plenky-extra-kvality-natural-se-zvysenou-gramazi.htm
    a PUL kalhotky tyto
    Svrchní kalhotky PUL suchý zip soft zoo Imse Vimse | Branakdetem.cz
    http://www.branakdetem.cz/svrchni-kalhotky-pul-suchy-zip-soft-zoo-imse-vimse.htm
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    NYA: Já kupovala v Bráně k dětem. Čtverce Libštátské, nebělené, podložka a pytlík Bamboolik a svrchňáky ImseVimse (PUL) a taky jsem z počátku měla pár vlněných svrchních od BabyIdea.
    Nákup všemi smysly | Branakdetem.cz
    http://www.branakdetem.cz/
    KAERI
    KAERI --- ---
    NYA: Čtvercovky mám nejraději tyhle: https://www.mall.cz/latkove-plenky/kikko-bavlnene-pleny-lux-eco-70x70-cm-10-ks, jsou super, takové bytelné a nemačkavé i bez žehlení. Jeden balík mám už přes rok a drží se statečně, teď jsem přikoupila druhý. Kalhotky máme tyhle http://www.nejbaby.cz/p/svrchni-kalhotky-polyesterky-batolini/#18625, účel tak nějak plní, ale pořizovala jsem je coby levnou variantu, protože jsem nevěděla, jestli se látkování osvědčí, tak aby mi nebylo moc líto, kdyby ne. Jsou dost kus od kusu, některé drží, jiné se hned otřepily. Teď už je asi měnit nebudu, když je mám a slouží, ale příště bych asi zainvestovala víc do nějakých trochu lepších.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    NYA: Klasiké bílé čtverce s vyšší gramáží dělají Libštátské pleny. Jsou naprosto skvělé (odchovala jsem na nich dvě děti). Krásně začištěné.
    Co se svrchních kalhotek a toho ostatního týče tak bych doporučila buď značku Petit Lulu (svrchňáčky krásně sedí na čtverce (já jsem je dávala složené na osminy), nebo Haipa Daipa. Obojí má kopletní sortiment, krásné vzory a barvy, takže si určitě vybereš :)
    NYA
    NYA --- ---
    je tu skvělá nástěnka, díky za ni, zítra si ji prostuduju.
    určitě budu ale ráda za doporučení eshopu, je jich tam taky dost :)
    NYA
    NYA --- ---
    ahoj, poradily byste prosím?
    potřebuju nakoupit látkové plenky pro miminko, chci ty klasické, bílé, čtvercové, nějakou slušnou gramáž.
    a taky svrchní nepromokavé kalhotky, pratelnou přebalovací podložku, nepromokavý pytlík na použité plenky

chtěla bych to koupit nejlépe po internetu všechno najednou, ale trochu se ztrácím v množství typů, značek, eshopech ...

měly byste doporučení na eshop, případně dobrou zkušenost s nějakou značkou?
    HC_
    HC_ --- ---
    holky díky, ale teda podnikání je fakt náročný, doufám, že si trošku užiju druhý miminko
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    HC_: Tvoje výrobky jsou prostě super!
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    DALEEN: ty mam taky :-D
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KOTENCE: Ty vážky jsou naprosto nádherné :) A pak ještě oranžové lišky.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    HC_: Ty vazky, co tam mas v ruce, jsem si zrovna vcera koupila :-)
    TABBY
    TABBY --- ---
    HC_: Hehe, chvili to vypadalo, ze komentare jsou pouze pochvalne :) Ale iDnes nezklamal...
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Petruska a co prestat bezne pouzivat sudocrem a pouzivat bepathen nebo rybilku. On ten sudocrem je celkem sila na denni uziti. Je ho pouzivam ciste jenom na preleceni. Jinak sestra ho pouziva na omrzliny na tvari.
    Tramin a tak to je snad tvoje vec co budes pouzivat.....ja jsem podporena vsemi ohledne pouzivani latkovek. Mamks vytahla 35 let stare 4ce jeste po mne a segre-40 ks. Ty jsem na pouzivala hlavne po narozeni dcery. Ted je davam do zavazovacek10ks a tchyne do popoliny10ks. Mam jeste asi 8 AIO t-tomi ale ty stoji za prd a pak jeste nejakoy vsehochut...Zaverem, staci mi to.
    Jinak, dnes jsem dostala jeste jednu plinu a ma zapinani vzadu. Znate to? Je to super, bo mala furt u prebalovani stoji a cumi z okna (prebalovak mam pod stresnim oknem) s koncne tam nebudu smatrat na slepo :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam