• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    NYA
    NYA --- ---
    je tu skvělá nástěnka, díky za ni, zítra si ji prostuduju.
    určitě budu ale ráda za doporučení eshopu, je jich tam taky dost :)
    NYA
    NYA --- ---
    ahoj, poradily byste prosím?
    potřebuju nakoupit látkové plenky pro miminko, chci ty klasické, bílé, čtvercové, nějakou slušnou gramáž.
    a taky svrchní nepromokavé kalhotky, pratelnou přebalovací podložku, nepromokavý pytlík na použité plenky

chtěla bych to koupit nejlépe po internetu všechno najednou, ale trochu se ztrácím v množství typů, značek, eshopech ...

měly byste doporučení na eshop, případně dobrou zkušenost s nějakou značkou?
    HC_
    HC_ --- ---
    holky díky, ale teda podnikání je fakt náročný, doufám, že si trošku užiju druhý miminko
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    HC_: Tvoje výrobky jsou prostě super!
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    DALEEN: ty mam taky :-D
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KOTENCE: Ty vážky jsou naprosto nádherné :) A pak ještě oranžové lišky.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    HC_: Ty vazky, co tam mas v ruce, jsem si zrovna vcera koupila :-)
    TABBY
    TABBY --- ---
    HC_: Hehe, chvili to vypadalo, ze komentare jsou pouze pochvalne :) Ale iDnes nezklamal...
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Petruska a co prestat bezne pouzivat sudocrem a pouzivat bepathen nebo rybilku. On ten sudocrem je celkem sila na denni uziti. Je ho pouzivam ciste jenom na preleceni. Jinak sestra ho pouziva na omrzliny na tvari.
    Tramin a tak to je snad tvoje vec co budes pouzivat.....ja jsem podporena vsemi ohledne pouzivani latkovek. Mamks vytahla 35 let stare 4ce jeste po mne a segre-40 ks. Ty jsem na pouzivala hlavne po narozeni dcery. Ted je davam do zavazovacek10ks a tchyne do popoliny10ks. Mam jeste asi 8 AIO t-tomi ale ty stoji za prd a pak jeste nejakoy vsehochut...Zaverem, staci mi to.
    Jinak, dnes jsem dostala jeste jednu plinu a ma zapinani vzadu. Znate to? Je to super, bo mala furt u prebalovani stoji a cumi z okna (prebalovak mam pod stresnim oknem) s koncne tam nebudu smatrat na slepo :-)
    NAKALUZICHOLEJ
    NAKALUZICHOLEJ --- ---
    KAIAFOX: Taky mam manducu z te edice vyrobene v CR a zadny problem kvuli plenam jsem se vsadkou nemela, syn je ale docela macek takze je fakt, ze tak od dvou mesicu uz byla nepouzitelna.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KOTENCE: Jo, sry, jsem nedodala, ze se mi nevejde do ty vsadky pro miminka do tri mesicu, proste to nedopnu, jinak to asi nebude problem.. Mam tuhle http://www.nositko.cz/...tko-cz/eshop/4-1-MANDUCA-nositko/0/5/219-Manduca-Pure-Cotton-DarkGrey-DAREK
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    KAIAFOX: fakt? To je nejaky jiny nositko, nez klasicka Manduca? Ja v ni nosila uplne v pohode, vejde se mi tam i dvouleta...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Jo, jinak, koupila jsem Adamovi nositko od Manducy a.. s latkovkou se do nej nevejde, tak jenom takovy upozorneni, kdyby nekdo kupoval :D...
    TABBY
    TABBY --- ---
    KAIAFOX: Navic, kdyz je potreba, je mozne pliny sehnat z druhe ruky za par penez...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    OXIS: Neni, ja jsem s nima spokojena ;). Sice pri dvaceti kusech peru kazdy den, ale s ostatnimi vecmi - pleny na utirani, oblecky, zinky - dam celou pracku/susicku a aspon to nesmrdi v kosi.
    REZZZY
    REZZZY --- ---
    JANISKA: To je fakt, nebo se delaji i kompostovatelny separacky
    OXIS
    OXIS --- ---
    KAIAFOX: hele Ty jsou strašně levný! je v tom nějaká zrada? jestli ne, tak je to super! :)
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    KOTENCE: my papirovy prave davame na noc a to je v pohode, kdyz nedam separacku, tak taky v pohode, jen se to rozpatla po pline..se se separackou je hovinko vsude..
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    NICKIE: Hm, tak to neporadim. Ale ono je to normální, že jsou ta hovínka všude. Z papírovejch plen prý někdy lezou až za krk...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam