• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    HC_: Achjo, že jsem na ty vaše stránky lezla... Možná blbě koukám, ale svrchňáky děláte jen se sucháčem, patentky nevedete? Konkrétně se mi strašně líbí tahle kaťata http://www.petitlulu.cz/obchod/svrchni-kalhotky/jednovelikostni/lisky-svrchni-kalhotky/ ale suchej zip mi u svrchních celkem dost vadí. Mimochodem už jsem teda dneska v rámci TOPu jedny svrchňáky (od Bambooliku) objednala, ale když vidím tyhle, taky se mi těžko odolává. Dcera teď vyrostla z vlňáků, tak mám koneckonců dobrou záminku.
    HC_
    HC_ --- ---
    Omlouvám se za spam. Sleva platí po celý tento týden na vše včetně již zvýhodněných sad!
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    OXIS: A jako u plínek - bambus je neporovnatelnej s bavlnou. Měla jsem u prvního dítěte pár bavlněných a pocit, že je to skoro k ničemu. Jela jsem jednorázové, klidně balík za dva-tři dny ze začátku. Pak jsem pořídila pár bambusových, a najednou to šlo - i bez PUL. Za druhé kojení jsem spotřebovala ani ne jedno balení jednorázových (při cestách mimo domov ze začátku. Pak jsem i jezdila s látkovými).
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    OXIS: Já měla i ty látkové s PUL, ale jednu dobu byla ta produkce mlíka taková, že jediné, co neprotékalo, byly jednorázové chicco... Ale šlo o pár týdnů, spotřebovala jsem jich asi 3 krabice a pak jsem se zas mohla vrátit k látkovým.
    TABBY
    TABBY --- ---
    OXIS: Tak budto nejake s PUL vrstvou (ale ty moc prodysne nejsou), nebo proste vymenovat a vymenovat ty obyc textilni.
    OXIS
    OXIS --- ---
    Neměly byste tip na vložky do podprsenky, které neprotecou? Mám od medely nebo tak něčeho a nevím, jestli uz jsou moc jety, nebo to tak bylo vždycky, ale s nimi mám fleky na triku a nepříjemný pocit mokra. Ještě mám po prvním synovi jednorázové od johnsnu a ty jsou supr, ale nechci je kupovat zas, pokud to nebude úplně nutné. Synovi je měsíc, takže mliko crci dost.
    HC_
    HC_ --- ---
    Sháním někoho na tuto sobotu 9.4. od 10-18h na bridágu k nám na stánek s plenkami Petit Lulu na veletrh For Kids v Praze v Letňanech, zkušenost s látkovými plenami podmínkou, více info pošta. /kdyby to tu vadilo, tak mě smažte/
    HC_
    HC_ --- ---
    /spam
    Budu ráda, pokud budete mít chvilku dát značce Petit Lulu hlas v soutěži Plena roku 2016 (,tedy pokud jste se značkou spokojení :)
    http://bit.ly/plenaroku
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    ROXXA: presne! Musela jsem se naucit prebalovat za chodu.
    JANISKA: nachystej si vse dopredu a pak to pujde lepe. Nicmene, mam jednu plenu kt.se zapina dozadu, ta je super. A s tim, ze jsou latkovy spatne. Ono mala se s nima trosku prala. V konecnem dusledku to zpusobilo tak tydenni zpozdeni(?). Ja bych se na to tvrzeni dr vyprdla, ono stejne gro problemu v pozdejsim velu zpusobuje to vecne sezeni a malo pohybu...
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    ROXXA: Nám se takové dítě podařilo až napotřetí, ale zato naprosto dokonale: nejenže si lehne, spolupracuje, na pokyn nadzvedne zadek, abych tam mohla plínu podsunout, ale mnohdy dokonce za výměnu pleny poděkuje! :-D
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    DALEEN: tak tak - první dcera se poprvý na břicho otočila nahatá (čerstvě čtyřměsíční), vzápětí dostala látkovku a otočila se stejně hbitě ještě jednou, abych neměla pochybnosti. Mladší ani nezmiňuju. Imho, když na to mají, nic je nezastaví :-).
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    DALEEN: :D
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KAIAFOX: Jo jo, děti jsou v látkovkách strašně omezený. Chudák můj syn z toho začal v 9m obcházet nábytek, jak mu ta plína byla velká a nepohodlná :D
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TRAMIN: Nejspis jo. Mama si uplne klepala na celo, kdyz jsem ji to rikala. Syn se mi v latkovkach, myslim, hybe dostatecne. Nehlede na ty ostatni vyhody, ktery daleko prevysujou papirovky.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    KAIAFOX: podle jeji teorie tedy jsme vsichni naseho veku uplne spatne :) kdyz nic jineho nebylo.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Dnes jsem byla se synkem (necely 3m) na rehabilitaci a pani doktorka mi rekla, ze teda latkovy pleny jsou uplne spatne, ze brani diteti v pohybu a ma vysoko zadek.. na kyclich vam zase tvrdi opak. Jako kdyby aspon ty doktori byli za jedno, zejo :D.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ROXXA: taky jsem doufala... a je úplně stejná jako ta první :-)
    ROXXA
    ROXXA --- ---
    haaa..na robina nefungovalo nic...ani hracky, ani neustale obraceni, zkratka jsem se naucila prebalovat za chodu, v pohybu - obracene, kdyz lezl na brisku, v sede a kdyz zacal stát, tak ve stoje, kdyz se vrtel a vzpiral, v polobehu, zkrata v bojkotu me cinnosti a da se to.) Ted ho vzdycky capnu a holt ma smulu... obcas i postoji nebo polezi, ale velmi zridka, jsou mu uz temre 2,5r tak uz to nebude trvat snad tak dlouho. U nej to nebylo jen obdobi a cca od tech 5m mu to vydrzelo do ted. Jen vzdy ziram, kdyz nekde vidim jine dite - batole, co si lehne a necha se prebalit v klidu bez osivani utikani apod. treba me tohle ceka s druhym:)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    KAERI: šestkrát? na ty naše teda šestero otočení nestačí a nic to v nich nezanechá :-). Mladší se ještě nechá oblbnout prskáním a mlaskáním na břicho, Zorka to sice taky měla ráda, ale jak cítila plínu, všecko marný :-)
    KAERI
    KAERI --- ---
    JANISKA: Podobný problém, v podobném věku, u obou to přešlo. Holt jsem pár týdnů musela obrnit nervy a neustále pokládat a přetáčet, třeba šestkrát po sobě na jedno přebalení. Trochu pomáhalo začít je zaměstnávat už ve chvíli, kdy jsem je nesla ke stolu - jak píšeš, písničky, básničky... A mít po ruce pestrou škálu předmětů do ruky (naštěstí mám nad stolem kapsář, bezedný to zdroj tub s mastičkami, gázových polštářků apod. :). Po měsíci (?) se to nepatrně zlepšilo a vyhráno bylo u obou v okamžiku, kdy začalo být možné klást jim otázky - Jak dělá to a to zvíře? Kde máš nos? Plus s mladší, která je živel, jsem přebalování od začátku spojovala s hraním - takže třeba dvacet vteřin přebaluju a dalších pět minut ji vleže lechtám a dělám s ní koniny.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    JANISKA: ja se naucila davat novosklad stojicimu diteti a taky jsem dite casto drzela silou rukama i nohama a nepustila. Casem zjistila, ze lezet proste musi. Ale svrchnaky se suchacema to dost usnadnej. Snapku jsem prestala pouzivat kvuli vysazovani na nocnik.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam