Já zkouším látkovat od třetího dne, co jsme se vrátili z porodnice (teď 11 dní) zatím tak, že novosklad, snappi a mám novorozenecký rumparooz svrchňáky (a ještě nějaký další, ale zatím ty rumparooz neumazala) :) No a jako jde to, akorát na noc dávám zatím jednorázové, protože nemám fleece separačku, chci tenhle týden objednat. Takže pak budu na noc asi dávat vlňáky. A pak mám jednu kalhotkovou plenku Petit Lulu novorozeneckou, ale tu jsem ještě nevyzkoušela, možná zkusím ve středu, půjdeme k paní doktorce.
Akorát teda všude se píše, že se má ta plena pořádně zastrkat do svrchních, ale když zastrkám i ten vršek, tak má tu prdelku strašně vysoko, tak vzhledem k tomu, že to ještě nepročůrala ani neprosrandila až na záda, tak jí to tam zatím nezastrkávám, alespoň do doby, než povyroste a nebude to na ní tak obří (porodní váhu měla 2880g a ještě shodila) :-)
Co mne trochu deptá, nevím, jestli je to normální, že u přebalování strašně řve, ale fakt strašně moc. Líbí se jí, když jí meju zadeček pod tekoucí vodou, to se tváří blaženě a nožičkama se opírá o umyvadlo, ale jak jí položím na přebalovací pult a začnu jí osušovat, tak spustí kravál a nedá pokoj, dokud není oblečená. Ve vaničce se taky koupe ráda.