• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MISERY: ptala jsem se v ikea na ty pleny.stale vyprodane
    CHANA
    CHANA --- ---
    Nepřekáží, prosím, někomu doma tak troje novorozenecké svrchňáčky jakékoli značky? Moc se mi nechce kupovat nové na těch pár týdnů.
    HC_
    HC_ --- ---
    malý Hugo spam:)
    MISERY
    MISERY --- ---
    DALEEN: Jojo, ale z tý dvojice je vždy jedna bílá a jedna se vzorem :-( Chtěla jsem si ty hvězdičkový koupit, ale 130,- korun se mi za 2 čtverce fakt dávat nechce. Mám 4x tu starší řadu.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRISSIE: Jo vidíš :D Dneska už fakt nemyslím. Normálně to tak mám spočítané, že je to na deset jednorázovek na jednu látkovou. A i když jsem to psala, tak mi to přišlo divné, ale stejně mi to neseplo :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DALEEN: nějako ti nevychází ta matematika, 400/10 je 40.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KOTENCE: Když si představím, že balík deseti libštátských extra stojí 400,-, tedy čtyři koruny za plenu (to je cena jedné jednorázovky). Tak ty dvě z Ikea by musely být protkávané zlatem :) Ale jsou fakt hezké. Takže tak koupit si ty dvě na ozdobu, chtějí za ně snad 130,-
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    MISERY: Dvojnasobne?! Tak to je moc, ja kupovala 2 ks za 70 korun.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MYJKA: mam bambusove pleny z DM jako takove "lepsi" na utirani pusy a schovani pred slunickem a podklad do korby aby se tolik nepotila a podobne. a ten materiál je nejuzasnejsi.ale cena celkem vysoka. a jejich osusku bambus pouzivam jako deku v tech vedrech co byly v noci.a samozrejme jako rucnik.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    MYJKA: taky HD chválím, u obou holek od narození, resp. pár týdnů, nic jinýho nepoužívám. Na noc a venek teda papírovky.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    MYJKA: my máme z běžných domácích potřeb zavírací kýbl, co slouží rovnou jako stolička, geniální.
    MISERY
    MISERY --- ---
    IKEA pleny jsou super, ale zdražili dvojnásobně, tak už to zas takové terno není. I když ty nové šedé hvězdičky jsou moc pěkné :)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    MYJKA: No, ono to vzniklo jako nutnost. Prostě kolem toho půl roku jsem prala x svrchňáků za den, protože dítě proteklo. A Pastelky sedí líp než čtverec složený na osminy. Pastelky jsem kupovala bazarové, použité.
    Peru ob den (tedy pondělí, středa, pátek) a těch 70 čtverců bylo bohadě dost. Pastelek teď mám asi pětadvacet.
    Stačí ti kýbl, případně kýbl s víkem. Nic sofistikovaného není třeba.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    A este mi napadlo, maju v ikee nejaku chytru nadobu na skladovanie plienok? Pripadne aj inde. Dobry pomer cena vykon. :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    DALEEN: Diky moc :) priznam sa, ze mi tato varianta povodne vobec nenapadla, ale celkom sa mi paci. Takze teoreticky mi stacia napr 3 HD pastelky a cca 60 stvorcov ak chcem prat napr obden? Pripadne potom casom dokupim nejake vkladacky na noc. :) Nechcem moc nakupovat vopred.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    MYJKA: Haipa Daipa Pastelky jsou skvělé. Já jsem pro děti do půl roku používala libštátské čtverce. A jak se dítě začalo víc hýbat tak jsem nasadila právě Pastelky.
    Na noc uvidíš co bude dítě zvládat a jak budeš přebalovat. Já v noci nepřebaluju a syn nezvádal v látkové. Takže měl jednorázovky. Dcera to v látkové zvládá v pohodě. Má vycpanou Petit Lulu dvouma dalšíma bambusovýma vkládačkama v pohodě.
    60 čtverců ti bude krásně stačit. Já jsem točila 70 a měla jsem to s rezervou.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    KOTENCE: nn, dostanem len 10-15, zbytok chcem prave objednat. :) Dokopy aby ich bolo tak 60?

Inak trosku si ma prekvapila, pleny z ikey? tam nejake maju? Vobec som o tom nepocula a ani som si ich nikdy nevsimla.

Takze na noc skor odporucate kupit nejaku šitú plenu? Pripadne sa mi celkom pacili Haipa Daipa pleny.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Zase budes prat i podlozky a svrchnaky a ty taky muzou jen na 60 + poblinkany oblecky.
    Ja mam nejradsi pleny z Ikey, protoze jsou velky, tlusty a obsity ze vsech stran. Jestli dostanes 40 ctvercu, tak bych uz dalsi stejny nekupovala a vzala neco tlustsiho na vyzkouseni. A hlavne vkladaci savy jadra na noc i na den. Ty se delaj hlavne z bambusu.
    Nebeleny jsou imo spis ekologictejsi, nez lepsi pro pokozku.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    MYJKA: Porovnat nemůžu a s bambusovými čtverci nemám zkušenost. Ale obě děti měly libštátské extra a byla jsem s nimi moc spokojená. Na noc jsem je tedy nedávala (starší měl na noc jednorázovku a malá babusovou kalhotkovku Petit Lulu). Jsou skvělé.
    Ber to podle toho, jestli chceš pleny prát na víc jak 60°. Protože bavlnu v klidu vypereš na 90°, bambus ne.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Môžem poprosiť o radu?
    Chystám sa objednávať čtverce, mám vyhliadnuté libštátské extra 70x70cm. Cca 40ks + od kamaratky dostanem asi 10-15 kúskov. Rada by som k nim vzala ešte cca 10ks bambusových napr. na noc - vraj lepšie sajú. Je to dobrý nápad? Alebo vziať radšej všetky bavlnené? Prípadne poradíte aké bambusové vziať - akú značku aby boli kvalitné?
    A je v niečom výhoda nebielenych oproti bielenym?
    A môžete niektorá porovať kvalitou tie libštátske s týmito?
    Látkové pleny NEBĚLENÉ, TOP KVALITA T-tomi | Branakdetem.cz
    https://www.branakdetem.cz/latkove-tetra-pleny-nebelene,-top-kvalita-t-tomi.htm

Moc díky za pomoc. Rada by som to dnes objednala. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam