• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: Málo utažené kolem nožiček? Ty máš bamboolik? Jak to mají řešené? Fleece okraj nebo taková tak křidélka, dvojitý lem?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ja spis resim,ze jakmile se dite pocura,tak nejmin v pulce pripadu je mokre i bodycko v okoli nozicek. a to je teda blbe. specialne aio zvysuji statistiku, ale jedine co fakt funguje jsou jednorazove pleny eko z DM. jenze to neresi problem s latkama. ona je hubena a dlouha, hodne ziva a furt na brise. na zadech uz ji neudrzim ani pri prebalovani.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: Já je dávám ještě na ten fleece. Protože mě prostě nebaví dostávat tuhý obsah z pleny.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DALEEN: mam je taky. ale pouzivam uz malo. presla jsem na fleece
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SINSEMILLA: Já mám teď roli a půl Popoliny (tuším) a jsem z nich zoufalá. Kupovala jsem je v záchvatu nutnosti. Jako jo, dají se spláchnout do záchoda. Což zas se ty Pureo nedají. Ale jakmile mi nějaká někde zůstane a projde pračkou tak je to děs.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    DALEEN: Tyhle používáme my a jsem z nich taky nadšena a to jsem jich se synem vyzkoušela hodne
    COURT
    COURT --- ---
    SEBIEN: to mě taky napadlo. ten perlan mi přišel levnější a pevnější, vlhčené mám spíš jako cestovní pro případ nouze.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Já jsem používala tyhle separačky https://www.lekarna.cz/detska-plenka-separacni-prirodni-puero-150ks/ a byly skvělé. Daly se prát a daly tak pět cyklů, pak už byly hodně vetché.

Vlhčené ubrouzky jsem zkoušela taky. Spíš tedy omylem, když se mi občas nějaký dostal s plenama do pračky. Ale mají jiný rozměr, jsou menší než separačka.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    COURT: taky se dají vyprat vlhčené ubrousky (minimálně ty z DM) a použít jako separačku. Rada odsud.
    COURT
    COURT --- ---
    PISKVOR: já už to peru asi po dvacátý, zatím drží...některý se začly trochu trhat, ale na funkci to zatím nemá vliv..
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    COURT: Celulózové jsem normálně prala, daly tak 10 cyklů.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    COURT: Aha, takhle. No, rozhodně je to užitečný. Jen nevím, kolikrát se ten Perlan dá vyprat, než se taky rozpadne...
    COURT
    COURT --- ---
    PISKVOR: jo, no já viděla buď celulozové jednorázové, a ty se prát nedají, anebo bambusové/froté/bavlněné separačky, po kterých se malý vždy oprudil.. ale jak říkám, třeba jsem objevila ameriku, no..:)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    COURT: Jsem myslel, že takhle se to má dělat - Perlan je jako "separačka".
    COURT
    COURT --- ---
    ahoj, nevím, jestli jsem neobjevila "Ameriku", ale pochlubím se objevem.občas se malý v látkovkách zapařil, oprudil..začala jsem vkládat mezi zadeček a plínu ještě proužek Perlanu. Po opruzeninách ani památky! Navíc i ten obdélníček z Perlanu lze prát v pračce spolu s plínami, a nějakých 30 praní vydrží, než se začne trhat. Super!
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ALDEMIK: ano. na stridacku fleece a z lekarny.
    MISERY
    MISERY --- ---
    Používám flísovky od PetitLulu, jsou fajn. Celulozový jsem používala na začátku, než jsem si koupila ty flísový, mám z nich lepší pocit :)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    ALDEMIK: u novorozence jsme používali celulózový (aby šly vyhodit i s nákladem, takže šlo hlavně o náš komfort než o pocit sucha u mimina) a později jsme najeli na flís prostě kvůli tomu, že dcera protestovala, když se cítila v mokru - a flís se ukázal jako funkční.
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    možná trochu tupý dotaz - používáte separačky i u novorozenců? podědila jsem sadu plen popolini a koukam na to, jak se to vlastne kompletuje :-)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    IFKA: Opravdu bych nebudil kvůli přebalování. Noční látkovky jsou výrazně savější, a mám pocit, že se budí právě na čůrání.
    RYNA
    RYNA --- ---
    IFKA: naše mimino bylo schopné (přes den) určitě spát v úplně pročurané pleně a ani si nevšimnout. Ono by to vlhko mělo při použití fleecových separaček zůstat od těla trochu dál, ne? Moc nevím, možná bych to řešila u holčičky, u kluka mi to nepřišlo zase tak podstatné.
    Novosklad jsem používala až do těch cca 10 měsíců, kdy jsem látkování vzdala. Až tehdy mu začínal být trochu těsný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam