• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    :-) to ti neporadim, já prostě něco dostala a nějak jsem do toho dítě narvala... a moc jsem neřešila, co to je a jestli je na tom napsaná nějaká velikost, když byl zadek v suchu.
    ale jestli jí nebudete kupovat komplet výbavu, šla bych spíš do nějaký douhodobější velikosti nebo třeba dvě novorozenecké a zbytek větší.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CAMELLA: mějte se mnou prostě trpělivost, je to hrozná věda :D
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ALDEMIK: mno, ok...a teda ty sio pleny se daj dávat i do těch novorozeneckých svrchnich kalhotek? Počítám, vzhledem k tomu, že čeká dvojčátka, že budou spíš malé a v tom videu říkají, že ty sio vrchni kalhotky jsou až od 4 kg...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ahoj, můžete mi poradit? moje šéfka a kamarádka zároveň na konci měsíce odchází na mateřskou s dvojkami, chceme jí na odchod dát nějaké plíny, chce látkové all in one - jaké byste doporučily? já jsem bezdětná, tak tohle je opravdu španělská vesnice pro mne...
    TABBY
    TABBY --- ---
    KOTENCE: Aha? To mi přijde pravděpodobné ... no, uz s tim nic nenadělám. :(
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    TABBY: ja myslim, ze jsem si jedny svrchnaky znicila vyvarkou. Taky jsou tenky a promokavy, i kdyz vypadaj neporusene.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TABBY: K tomu sušení jak píše JANISKA: přidávám ještě máchání v octu. A ani aviváž by nebyla dobrá.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    TABBY: PUL se dá zničit sušením v sušičce, na přímym slunci a na topení. Padělky plen se dělaj, ale nevím o tom, že by někdo padělal zrovna bambino mio
    TABBY
    TABBY --- ---
    Mam dotaz, vlastne dva.
    1. Je mozne, ze se napodobuji i svrchnaky? Konkretne mi jde o Bambino Mio.
    2. Cim se da znicit - ve smyslu ztencit - PUL vrstva?

Ptam se proto, ze jsem koupila z druhe ruky "prakticky nove" svrchnaky Bambino Mio. Oproti jinym BM, co mam, jsou vyrazne tenci, pruznejsi a - promokavejsi :-( Ty dalsi, co mam, jsou vyrobeny v Cine, tyhle divne v Litve.

Pokud se teda nejedna o padelek, mohla je predchozi majitelka vyprat v necem (cem?), ze jsou ted takove tenke a divne?

(PUL zater je na pohled neporuseny, lemy pruzne, proste kalhotky vypadaly jako nove, presne jak psala ta pani, co jsem je od ni brala.)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    mam tady tri "nocni" bamboolik pleny zcela nepouzite. ma nekdo zajem? u nas se v noci berou jednorazovky (jinak se strasne casto budi). tak na ne nedoslo. cenu se domluvime
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s Tetra pleny top kvalita https://www.pilulka.cz/tetra-pleny-top-kvalita-bile-70x70-10ks (mají gramáž 155g/m2). Chtěla bych je používat na plínkování... předem děkuji :)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: Nevím co udělají v čističce, ale v pračce se ty celulózové rozcuckují (prané na šedesát). Viskózové přežijí několik cyklů vyvářky než se začnou trhat. Zkáze podléhají oboje. Ale myslím, že lépe se rozloží na skládce než v čističce.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    udajne se nerozpousti ani ty rolicky od toaletaku, ktere se rozpoustet maji. tak otazka co delaji separacky.
    MISERY
    MISERY --- ---
    JANISKA: Nene, dělali nějaký test v brněnských vodárnách a vyšlo z toho, že fakt žádné, nechali udělat chemický rozbor všech tu dostupných separaček.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    MISERY: Záleží na konkrétním místě, viz: "Pokud máte doma vlastní domovní čistírnu, nebo kanalizace ve vašem městě není gravitační, ale čerpaná, je potřeba vyhazování separaček pořešit jinak. Separačka je sice tenounká, ale zároveň poměrně pevná látka a mohla by se zamotat do čerpadla nebo dělat jinou neplechu." http://ekolist.cz/...dy/tutorial-pro-chlapy-jak-prebalit-spunta-do-latkove-pleny-v-nouzi-staci-triko
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    MISERY: hmm,tak asi pujdou do kose no...dekuji
    MISERY
    MISERY --- ---
    Někde psali, že ani jedny do wc nepatří, že se na to ptali ve vodárnách a dělá jim to tam bordel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam