• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    chtěla bych se zeptat - jak to máte s pohyblivostí v látkových plenách?
    Otík konečně dorostl a začali jsme látkovat. jedeme minidraka, novosklad, vícevrstevnou a na to PUL kalhotku. Jenže - jakmile je v látce, leží jak nepohyblivej, nehejbe moc nohama, neprdí a tudíž pláče. Jakmile mu plenu sundám, okamžitě vystřelí nohy nahoru, kope, prdí...
    Dávat mu látkovky hlavně na noc nejde neb tu látkovou má pročuranou během hodiny. Takže jak jsem se radovala, že ušetříme a budeme v látce, tak ted jsme spíš bud pořád nahatý, sem tam v látce, když jde do kočáru a nebo v jednorázu:/
    HC_
    HC_ --- ---
    Tak a máme tu další spam :)
    /kdyžtak mě smažte/,
    Budu ráda, když u nás nakoupíte. Čeká nás inventura a čím méně plen nám zůstane, tím lépe:))
    Sleva 25% na výrobky Petit Lulu zde:
    https://scontent.fprg1-1.fna.fbcdn.net/...0234_n.jpg?oh=63ead7b17a489322b1331019dfee241c&oe=5A8AEEF2
    SIG
    SIG --- ---
    Mam tu patery svrchnacky bamboolik. top stav. Melde nesedi. 1000,- vyfotim rano. barvy takovy uni
    TABBY
    TABBY --- ---
    KAMIONG: Hele, Petit Lulu ma každý týden nějaké slevy, teď zrovna s podrobným zdarma u objednávek nad 500 - to mas pet krátkých nebo dlouhych vkladek, prostě paráda. :-)
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    TABBY: hmm, nechtěla jsem do toho investovat, ale asi mě to nemine...
    TABBY
    TABBY --- ---
    KAMIONG: Ve srovnani "prelozeny bavlneny rucnicek" a "bambusova vkladka" vitezi jasne bambusova vkladka - jak stran savosti, tak manipulace.
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    KOTENCE: nějakou kupovanou, nebo stačí starej froté ručník?
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    KAMIONG: ja davam misto ty druhy pleny vkladacku ze savejsiho materialu, aby to nebylo tak velky.
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    Kdo používáte klasické čtverce a svrchňáky - kolik plen do kalhotek dáváte a jak je skládáte? Dávám 16měs. synovi dvě pleny a perlan, má to jen na denní bdělé nošení a trochu se mu v tom špatně chodí. Mám zkusit nějaký konkrétní úvaz?
    TER8K
    TER8K --- ---
    Ahoj, válí se mi doma troje nepoužité jednovelikostní kalhotkové plenky od Petit Lulu. Dítko mi už ty novorozenecké dost silně sabotovalo, takže tenhle systém nemám v plánu používat a ráda bych je poslala dál. Nechce se mi čekat, zda do nich za půl roku doroste. Kdybyste měl někdo zájem, napište. :)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    JANISKA: Díky :) Jde mi o vkládačky, svrchňáků máme dost, ty naštěstí stíhám točit i s uschnutím.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    LENZIE: vkládačky bez gumiček tak dosušuju běžně, gumičky na radiátor přijít neměly
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    Omlouvám se za nejspíš hloupý dotaz, ale mohu sušit bambusové plenky na topení? Syn je nemocný, peru skoro denně, ale nějak mi to nestíhá schnout. Sušičku bohužel nemáme. :(
    V nouzi největší poletím pro jednorázovky, ale moc se mi do toho nechce.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    JANISKA: tak s minidrakem sice nemá balik na zadku, ale zase kolem nohou a plenka mu končí u kolen:/ ale nevzdam se, musim ho vic vykrmit!
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Tak Jorika nám začíná protestovat proti plínkám, ovšem na nočník zdaleka nechodí. Když ji na něj posadíme, tak se většinou vyčůrá, hlásí počůranou plínu, ale předem si neříká. Jsou v této fázi vhodné tréninkové kalhotky? Pokud ano, jaké byste doporučili a kolik jich tak pořídit (sušičku nemáme)? Díky.
    TABBY
    TABBY --- ---
    VERCA_ZABA: Myslim, ze ty vv, co mas ode mne, uz muzes klidne zkusit... Mela jsem dite v Bambino Mio vv od hmotnosti 2800 g.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    JANISKA: no, má asi tak 3,7 kg, je pořád prťavej. zkusím dneska toho minidraka. vícevrstevný mám koupený ty větší a čtverce 70x70..
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    VERCA_ZABA: Můžeš ještě zkusit třeba minidraka: https://www.youtube.com/watch?v=iQrZi1AWbGU Kolik má kilo? Mně se na obou holkách už cca při 4 kg zdálo, že ten balík není tak hroznej. A dávala jsem jim ze začátku kromě novorozeneckejch plínek taky vícevrstvý velikosti S na kalhotkovej sklad (tam ten balík nebyl nijak šílenej) nebo čtverce 60x60 (ale ty mám po kamarádce, prodávat jsem je nikde neviděla).
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    mám dotaz - konečně jsme dorostli do jednovelikostních bambooliku, ale když udělám ze čtverce novosklad a na to svrchní kalhotku, tak to synovi udělá na zadku hroznou bouli a při ležení se celý prohýbá v zádech.
    mám zkusit nějaký jiný sklad nebo prostě ještě počkat, až trochu vyroste?
    HC_
    HC_ --- ---
    TABBY: to sis spletla s Libercem ne? Ty pokyny jsem psala ještě v Harrachově :D mne nejlíp schnuly pleny v období, kdy se topilo.susak sem dávala blizko topení..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam