• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KAI: Mám tu kalhotkové Bambooliky (jednu jedinou Minimimi, tu už budu muset za chvíli se slzou v oku vyřadit, a čtyři noční - ty jsou skvělý, sedí od 4,5 kg v pohodě), nějaké hoodně jeté poděděné Totsbots, a hodně teď používám Haipa Daipa - se vším jmenovaným jsem moc spokojená.

Zrovna dneska se mladej trefil vaječinou do PetitLulu, a byla to dost hrůza... po tom více méně rovnym povrchu to projelo až na svrchňáky, a to to nebyla nijak velká dávka - kdyby byla, je to skrz.

Ale nožky měl rozhodně pěkně pohyblivý... Z tohohle důvodu budu postupně vyřazovat ty Haipa Daipa, i když jinak je mám ráda. Ale neumím si představit, že by se s nima malý dítě otočilo...
    KAI
    KAI --- ---
    ANNNA: ty AIO mam Bamboolik, po stranach sedi dobre, tohle bylo vylozene skrz vsechny vrstvy.
    Jaky mas ty kalhotovy a tvarovany?
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KAI: Co máš za typ? Mým dětem AIO vždycky chvíli sednou, pak protejkaj kolem nohou nebo tlačí... Já mám teď pro změnu větší množství kalhotových a tvarovaných plen, a je děsná pohoda, jak to spolehlivě drží vaječinu... To se nedá porovnat s AIO, SIO ani s jednorázovýma.
    KAI
    KAI --- ---
    Já teď konečně propadla AIO plínkám, proč mi to tak trvalo?? Jsem nadšená!! Koupila jsem jednu jakože na zkoušku pro muže, aby to měl snazší, když hlídá, on to často skládá blbě ;) A samotnou mě to tak nadchlo, že jsem ve slevách objednala další tři :)

Dnes mi ale jedna prosákla vepředu přímo uprostřed, nepochopitelný, čím to může být??
    KAI
    KAI --- ---
    ANNNA: pecka! Referuj prosím brzy!! :D
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KAI: Omlouvám se za pragocentrismus ;) Koukni na ten kutilov.cz, případně ekokoza.cz . Kamarádka - plenkový profesionál - nedá dopustit na bekarbonát + soda: https://www.kutilov.cz/laborator/taed-3--perkarbonat-sodny/ Objednala jsem si teď kilo, a poreferuji ;)
    KAI
    KAI --- ---
    ANNNA: Hradčanská, to bude hádám někde v Praze :D Tam se nepotáhnu :D Pohledám online
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KAI: Uvidíš... s naší vodou to docela funguje (PROČ MI TO NIKDO NEŘEKL DŘÍV?!), tak uvidím, co to udělá časem...

Jinak v naší drogerii mají jen 300g balení, což je na pár praček a stojí to jak kilo ve větším balení. Cokoliv přes 30Kč/kg je zlodějina :-) Objednala jsem teď pět kilo z kutilov.cz, ale mají to i na váhu v bezobalu na Hradčanské, případně nějaká větší drogerie...
    KAI
    KAI --- ---
    ANNNA: tak to kupuju! Díky ;)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KAI: Na tvrdost vody právě je soda na praní (nebo dražší chemie Calgon a spol) - naváže na sebe vápník a hořčík, aby se nenavázal na vlákna.
    KAI
    KAI --- ---
    KOTENCE: aha vlastne, nemuze. Tak s vodou nenadelam nic. Diky :D
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    KAI: Nemame tvrdou bodu, zrovna jsem to merila, kdyz prisla nova mycka, takze to asi bude tim. Prala jsem v Batoleti a ted uz davam cokoliv, ocet a sodu ne. (Ocet nemuze na bambus, ne?)
    KAI
    KAI --- ---
    KOTENCE: tyjo jak to? To je to fakt jen tvrdou vodou (máme)?
    V čem perete a na kolik, dáváte ocet, sodu?
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    TABBY: No jo, tady teče z trubek tekutý kámen...

Zrovna jsem si objednala pár kilo sody na praní, ta tomu pomáhá alespoň trochu.
    TABBY
    TABBY --- ---
    KOTENCE: U mne taky naprosto v pohodě...
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    KAI: ja je nemam tak hrozny, jak popisuje Annna. V lete jsou tvrdsi ze slunicka, ale jinak v pohode, ani je nepromackavam.
    KAI
    KAI --- ---
    ANNNA: chjo :(
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KAI: Ztvrdnou, ztvrdnou. Než je promačkám, můžu je zvednout do vodorovné polohy a drží! ;) (ty velké základny co se cvaknou do svrchňáků ne, ale krátké vkladačky opravdu jo)
    KAI
    KAI --- ---
    ANNNA: taky to mačkám, mám hlavně vícevrstvé bambino mio a pak pár různých kousků. Btw jsem teď koupila vkládačky petit lulu a jsem nadšená! Tím tvarem, vychytávkama a že mají cvočky a sedí na vrchňáky bamboolik. Akorát ještě nevím jak ztvrdnou, zatím jsem je prala jen jednou na 40... Chjo, v tom obchodě je to všecko tak hebký a měkoučký! :D
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    měl by někdo zájem o klasické čtverce? může jich být tak k sedmdesáti, některé poděděné, používané, většina nových, ty se používaly maximálně pod hlavičku nebo na přebalovák, na ty vzadu se nedostalo vůbec...

v případě zájmu je spočítám a domluvíme se konkrétně.
    Praha
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam