• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    KAI
    KAI --- ---
    ANNNA: ja prave az ted diky AIO a SIO zacala latkovky pouzivat i na ven, jinak jsem bravala jednoraz. jsem za to fakt rada!
    ale ten novosklad se na dalsi asi precijen taky naucim, souhlasim, ze mit 30 kalhotkovych je nesmysl.
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    Mne taky ctverce na novosklad vyhovovaly nejvic na minimiminko, je teda pravda,ze ja zacla latkovat urcite az po sestinedeli, ale prestoze jsem mela pujceno spousta ruznejch novokalhotek, tak novosklad synovi sedel nejlip... kdyz z nej vyrostl, ze uz ho hned procural a blbe se do toho balil, tak jsem zas mela obdobi, kdy mu nic nesedelo (zase sem mela spoustu ruznejch druhu, ale ze vseho mi protekl, blbe se balil, nesedelo mu to a nebo jsem to jen neumela, zejo :-)). no a ted uz nejakou dobu uspesne jedeme v kombinaci Anavy na snapku, nocni bambooliky kalhotovky (pres den) a manzel nejradeji AIO... ehm, tedy az do asi predvcerejska, kdy ani nevim proc, zkusil tu snapkovou Anavy a zjistil, ze se s ni dobre pracuje a mladeti dlouho vydrzi :-)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KAI: Jo, myslím kalhotkové. Já zase nepropadla AIO ;)

Čtverce jsem chviličku zkoušela s prvním dítětem, a byla jsem nemožná... brzo jsem toho nechala. Teď lituju, že jsem nezainvestovala víc času. Člověk by musel mít 30 novorozeneckých plen (bez sušičky), aby mohl přebalovat tak často, jak je potřeba. A kupovat 30 kalhotkových plen na maximálně 3 měsíce? Jednovelikostní plíny jsou na mrňousech obří... Takže ve finále jsem vždycky většinu šestinedělí balila do papíru, čehož zpětně dost lituju.
    KAI
    KAI --- ---
    ANNNA: a ty minimimi teda myslis kalhotkovou vnitrni a pres to svrchnaky?
    ja ctvercum zatim stale nepropadla. latkovala jsem uz v sestinedeli teda, priste bych to resila spis tema kalhotkama.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KAI: Minimimi od Bambooliku mám jednu, a je fakt skvělá. Vřele doporučuju. Novorozenecký PetitLulu jsem měla jen svrchňáky, ty jsou dobrý, sednou přes ledasco... Ten systém SIO ( https://www.petitlulu.eu/cs/kategorie-produktu/pleny-vse-v-jednom-sio/ ) se mi osvědčil na větší dítě, dcera v tom byla dokud nevystloustla ze svrchňáků. Ale vaječinu prostě neudrží.

Teďka jsem začala látkovat až ke konci šestinedělí... ale pokud bych mohla radit svému mladšímu nezkušenému bezdětném já, koupila bych na novoše třeba 5-10 Minimimin, a naučila bych se novosklad. Není to taková věda, krásně drží vaječinu, nikde netlačí a člověk může přebalovat klidně co půl hodiny bez strachu, že dojdou plíny... Nic neschne tak rychle, jako čtvercovky.
    KAI
    KAI --- ---
    JANISKA: diky...
    KAI
    KAI --- ---
    ANNNA: tou PetitLulu myslis tvarovanou plinu?
    Ja nemela nic spesl na novose, jeste jsem moc nevedela co a jak, mela jsem od kamosky nejaky stary svrchnaky Bambino Mio a k tomu vicevrstve pleny Bambino Mio, ty jsou ok a mam je doted, ty svrchnaky mi velmi casto protikaly. Kalhotkovou plenu jsem neznala.
    Na dalsiho novose mam prave vyhlidnute PetitLulu, nejak se mi libi vic jak Minimimi Bamboolik. Nebo mozna zkusim oboje, az to teda nekdy bude aktualni :D
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    KAI: když muj muž hodil (několikrát) přebalovací podložku do sušičky, hledala jsem, jestli neexistuje nejaka "impregnace" na pul. Neexistovala. Nebo jsem se na nic takovyho nedoptala. A ptala jsem se i latkovaci poradkyně.
    KAI
    KAI --- ---
    ANNNA: :(( su idiot.
    neslo by to treba necim pogumovat zevnitr, aby to zase tesnilo?? :/
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KAI: No, tak na ně teďka už holt taky budeš dávat svrchňáky ;)
    KAI
    KAI --- ---
    TABBY: su debil. Já to snad i kdysi četla, ale teď to úplně vymazala :(
    TABBY
    TABBY --- ---
    KAI: No, pise se to v navodu, ze se nemaji susit na topeni.
    KAI
    KAI --- ---
    ANNNA: jojo jsem si jistá :DDD Kalhotkový noční mám taky, ty bez svrchňáků nasazuje (nasadil ;)) pouze tatínek :D
    KAI
    KAI --- ---
    KOTENCE: sušila, to se nesmí? :( Ne teda tou PUL vrstvou přímo na topení...
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    KAI: Nesusila jsi ji u topeni? Ja ted odrovnala jedny svrchnaky, kdyz jsem je nechala blizko topeni. Pritom to byl takovej tlustej PUL a byly jenom v teplym vzduchu :-(
    Nez je budes reklamovat, tak si udelej test v umyvadle - nalej do toho vodu a uvidis, kde to tece.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KAI: Prostřelená plína zní dost podezřele :/ Pokud by se to opakovalo, reklamovala bych.

Blbá otázka, ale jsi si jistá, že to je AIO, a ne jenom kalhotková plínka, která potřebuje svrchňáky? Já třeba o tom chvilku dumala, když jsem měla v ruce prvně ty jejich noční plíny... Střih mají stejný, PUL nešustí...
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KAI: Mám tu kalhotkové Bambooliky (jednu jedinou Minimimi, tu už budu muset za chvíli se slzou v oku vyřadit, a čtyři noční - ty jsou skvělý, sedí od 4,5 kg v pohodě), nějaké hoodně jeté poděděné Totsbots, a hodně teď používám Haipa Daipa - se vším jmenovaným jsem moc spokojená.

Zrovna dneska se mladej trefil vaječinou do PetitLulu, a byla to dost hrůza... po tom více méně rovnym povrchu to projelo až na svrchňáky, a to to nebyla nijak velká dávka - kdyby byla, je to skrz.

Ale nožky měl rozhodně pěkně pohyblivý... Z tohohle důvodu budu postupně vyřazovat ty Haipa Daipa, i když jinak je mám ráda. Ale neumím si představit, že by se s nima malý dítě otočilo...
    KAI
    KAI --- ---
    ANNNA: ty AIO mam Bamboolik, po stranach sedi dobre, tohle bylo vylozene skrz vsechny vrstvy.
    Jaky mas ty kalhotovy a tvarovany?
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KAI: Co máš za typ? Mým dětem AIO vždycky chvíli sednou, pak protejkaj kolem nohou nebo tlačí... Já mám teď pro změnu větší množství kalhotových a tvarovaných plen, a je děsná pohoda, jak to spolehlivě drží vaječinu... To se nedá porovnat s AIO, SIO ani s jednorázovýma.
    KAI
    KAI --- ---
    Já teď konečně propadla AIO plínkám, proč mi to tak trvalo?? Jsem nadšená!! Koupila jsem jednu jakože na zkoušku pro muže, aby to měl snazší, když hlídá, on to často skládá blbě ;) A samotnou mě to tak nadchlo, že jsem ve slevách objednala další tři :)

Dnes mi ale jedna prosákla vepředu přímo uprostřed, nepochopitelný, čím to může být??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam