KAI: Používám na mladší dceru touž výbavu jako na starší, nedokupovala jsem myslím zhola nic. Je ale fakt, že už jsem musela nějaký PUL svrchňáky vyřadit kvůli povoleným gumičkám a "zesláblému"
PULu (nicméně šlo o svrchňáky z bazaru kupovaný spíš proto, abych vyzkoušela, co mi nejlíp vyhovuje, a taky je myslím muž párkrát hodil do sušičky, což jim rozhodně neprospělo) a svrchňákům se suchým zipem jsem musela měnit sucháč, protože nesuchal. No a na vnitřních plenách už je prostě hodně vidět používání a sušičkování, pomalu řídnou. Nedávno jsem v Ikea sahala na nepoužívanej čtverec a došlo mi, že ty moje používaný dva a půl roku už maj tak dvoutřetinovou gramáž. Ale pořád je všechno funkční. Nicméně moje holky maj mezi sebou necelý dva roky a PUL prej opravdu časem může odcházet, pokud by měly větší rozestup, asi bych taky zkusila výbavu prodat a pak zas koupit novou.
Jinak co jsem tak koukala na FB, imho často prodávaj lidi, co měli fakt gigantickou výbavu a asi ty pleny nepoužívali tak frekventovaně jako já. On je fakt rozdíl, když je plena používaná fakt pravidelně každej druhej/třetí den a když ji matka vytáhne jednou za deset dní, protože jich prostě točí miliardu. Protože třeba takový ty nejpěknější plenky, co maj na sobě vzory, tu úpletovou část se vzorama dle mejch zkušeností ztrácej celkem rychle, ale v bazaru často vidím věci, na kterejch fakt není znát, že by je vůbec kdy někdo pral.