• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    KAI
    KAI --- ---
    a nekdo srovnani svrchnaky a kalhotovky Petit Lulu a Bamboolik, prosim?
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    VERCA_ZABA: Díky :-)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    RYBKA: nemám vse v jednom, mam jen svrchni PUL kalhotky a prijdou mi ty dvoje skoro stejné, tvarem, obšitím, velikostí
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Nemáte někdo aktuálně otestované srovnání Petit Lulu a Anavy (ideálně toho typu vše v jednom)?
    SIG
    SIG --- ---
    JANISKA: tjoo jsem jeste v noci letmo pomerila oproti unuo vkladacce pro predstavu a 14 na sirku je dooost :O ale tak zuzit se to da asi vzdy...dekuju
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    SIG: Tyjo, naše domácnost disponuje už asi dvěma krejčovskými metry, deseti pravítky, třemi skládacími metry a dvěma pásmy, ale od doby, co chce starší dcera všechno "měřit", nemůžu nikdy nic z toho najít. Ale pamatuju si, že jsem se při tvorbě (dva a půl roku zpátky) řídila velikostí flísovek od bambooliku, tzn. pokud se jejich míry od tý doby nezměnily, bude to 14x30 cm. A jsem spokojená
    SIG
    SIG --- ---
    SIG: jeste bych si poprosila nejakej osvedcenej rozmer :)
    SIG
    SIG --- ---
    JANISKA: presne to jsem chtela slyset :) diky jdem strihat.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    SIG: neobsivam a netřepí se
    SIG
    SIG --- ---
    Kdyz nastrihate separacky z ty deky, obsivate to nejak nebo nechate naholo?
    TER8K
    TER8K --- ---
    ANNNA: Mně vyhovují s kšandami MILE a VINTIES :)
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    ANNNA: bamboolik dela super bambusovy, ale sedely pres plinu i z tchiba
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Odkud kupujete punčocháče, aby dobře padly přes olátkovaný zadek? Punčocháčky se mi nějak rozutíkaly, onosily, nebo jsou růžovo-růžový, tak musím obměnit. A některý firmy dělají snad bokovky, nebo co... aktuálně budu shánět vel. 68.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ALDEMIK: ráda jim dám dobrý domov :)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    KLAIR: do deseti kil v pohode. u nas zo fungovalo skvele, nez prisla zima a pradlo prestalo schnout :-/
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ALDEMIK: nevím, jestli to chci dávat dítěti na zadek... i když tyhle jsou už ozkoušené.... :D
    je to i na šestikilového cvalíka?
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    KLAIR: mam spoustu pouzitych, chces?
    HC_
    HC_ --- ---
    Dovolím si malou reklamu, (kdyžtak mě smažte) :)

Nepropásněte PULL-UPKOVÝ TÝDEN S PETIT LULU na
    https://www.petitlulu.eu/cs/kategorie-produktu/akce/
    a tady náš Hugo :)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    KLAIR: Jojo, ali express má údajně velmi obstojný AIO za šest dolarů (a spoustu méně obstojnejch taky cca kolem dvou dolarů). Samozřejmě bez poštovnýho. Občas je těžký zůstat uvědomělou spotřebitelkou :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Tak jsem právě zjistila, kolik stojí plenky na ebayi.... no, kupovat to nebudu, bůhví, co je to za materiály, ale jedna kalhotková látkovka za 2,5 dolaru?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam