• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    ANNNA: bamboolik dela super bambusovy, ale sedely pres plinu i z tchiba
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Odkud kupujete punčocháče, aby dobře padly přes olátkovaný zadek? Punčocháčky se mi nějak rozutíkaly, onosily, nebo jsou růžovo-růžový, tak musím obměnit. A některý firmy dělají snad bokovky, nebo co... aktuálně budu shánět vel. 68.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ALDEMIK: ráda jim dám dobrý domov :)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    KLAIR: do deseti kil v pohode. u nas zo fungovalo skvele, nez prisla zima a pradlo prestalo schnout :-/
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ALDEMIK: nevím, jestli to chci dávat dítěti na zadek... i když tyhle jsou už ozkoušené.... :D
    je to i na šestikilového cvalíka?
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    KLAIR: mam spoustu pouzitych, chces?
    HC_
    HC_ --- ---
    Dovolím si malou reklamu, (kdyžtak mě smažte) :)

Nepropásněte PULL-UPKOVÝ TÝDEN S PETIT LULU na
    https://www.petitlulu.eu/cs/kategorie-produktu/akce/
    a tady náš Hugo :)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    KLAIR: Jojo, ali express má údajně velmi obstojný AIO za šest dolarů (a spoustu méně obstojnejch taky cca kolem dvou dolarů). Samozřejmě bez poštovnýho. Občas je těžký zůstat uvědomělou spotřebitelkou :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Tak jsem právě zjistila, kolik stojí plenky na ebayi.... no, kupovat to nebudu, bůhví, co je to za materiály, ale jedna kalhotková látkovka za 2,5 dolaru?
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KLAIR: já nastříhala nejlevnější deku z IKEA...
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    BODY_SUIT: jaká je jejich cena?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    z jakého fleecu děláte separacky? něco spešl?
    KAI
    KAI --- ---
    LENZIE: Peru ve Frosh baby
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    LENZIE: Peru v Batoleti od firmy Qalt. Na změkčení vody (máme hodně hodně tvrdou) používám prací sodu.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    LENZIE: tak jestli mas doklad, tak reklamuj a chtej jinej vzor, ja je mela z druhy ruky, anoncovany jako protekajici, tak je pouzivam na hodinu dve doma pred spanim

ja peru ve feel eco baby a pridavam perkarbonat a dezinfekci
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    ANNNA: Kupovala jsem je +/- před rokem v Dětském domě. Zkusím najít doklad, ale možná tam předem zavolám, ať se tam zbytečně neženu.
    PETUL_KA: Ty protékající jsou opičky... Takže to asi bude komplet vadný materiál :(

Ještě se tedy zeptám, v čem konkrétně perete? Zkoušela jsem vyhledávač, ale nějak mlčí. Hlavně mi jde o ty AIO a bambus (máme velkou sadu od Bambooliku). Díky.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    LENZIE: pokud jsou kazda jinej design, mozny to je, prislo mi ze nektery jsou kvalitnejsi a treba opicky propoustely presne jak pises.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    LENZIE: obávám se,že to zní na zničeny PUL. Tomu nebude pomoci. Pokud jsou relativně nový a nesusily se na topení/v sušičce, zkusila bych reklamaci.

Na Persil Sensitive bacha. Kamarádce sežral bambusové pleny a mám info od prodejce, že je to docela častý viník reklamací... Kdyžtak si vyhledej moje příspěvky cca měsíc zpátky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam