• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    já jsem ted koupila bílou z ikey. Ukázalo se, že bílá deka má zásadní výhodu, že je hovínko vidět i v noci za velmi mizerného osvětlení z ulice a nemusím tedy rozsvěcet
    SIG
    SIG --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: cerna z kiku za sedm petek co jsem koupila nekdy v lete na honem na ven.. Jeste jsem se k tomu teda nedostala :D
    KAI
    KAI --- ---
    ORTWORKA: a co kalhotkovy plinky? Ty pojmou hodne..
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    ORTWORKA: dvě čtvercovky nemají moc kapacitu... Zkusila bych vkladacky z bambusu nebo konopí.
    K frekvenci - denně mám 8-14 plinek, průměr řekněme 10. 1-2 na noc, a před den přebaluju subjektivně furt, objektivně co 1-3 hodiny. U batolat už se ale dá očekávat, že bude vypouštět větší várky méně často...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KLAIR: Ale zase malé děti čůrají víc, protože ještě neumí koncentrovat moč :o)

Já teď přebaluju tak cca každé tři hodiny, někdy se mi ráno hrozně nechce vstávat, tak jen v posteli nakojím a NĚKDY to vydrží i 5 hodin, ale na to už se spolehnout nedá.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KLAIR: ale mám mládě výrazně mladší, takže nemá takové zásoby tekutin
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KLAIR: teda, bambusové....
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ORTWORKA: mám bavlněné vkladačky a teda když čekám, že budu přebalovat, tak dávám papírovku.
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    Jak často prebalujete dite? Vyrazit nekam ven se synem 20 m na 1,5 hodiny v latkovy plence v posledni dobe znamena, že je pak cely mokry( body a teplaky). Davam mu slozenou ctvercovou a do toho jeste poskladanou ctvercovou. Řešit prebalovani venku v tomhle pocasi je opruz. Jak to mate vy?
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    LAMIA: tak to ošetři, dej na dítě a uvidíš, jestli bude protékat ;)
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    ANNNA: no návody jsou jasný, vypadaj pro oboje uplně sejně a nějaká návaznost není ani na návodu ani na netu:) Kupovat znova něco se mi nechce, když už jsem si pořídila toto. přesto dík
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    LAMIA: Hádala bych, že kůra nebude impregnovat, ale "jen" ošetřovat vlnu. Přečti si konkrétní návod. A nebo kup v lékárně bezvodý lanolin ;)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    NUDLINEK: no jasně, protože jsem chtěla do šátků a nostíek, jen to mám těsně nad sebou a překlikla jsem se... omlouvám se :D
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    KLAIR: aha:) tak mě přijde fakt šik. Tak nechám na jiných doporučeních. Ještě se vybavuju, že mně se líbil tenhle: https://www.liliputi.cz/mama-kabat/

A zět k plenkám: prosím jsem uplně zmatená. Chci napustit vlňáčky a objednala jsem si dvě věci. Lanolinovou kůru a lanolinovou imrpegnaci. Uplně tápu kdy se používá ta kůra a kdy impregnace nebo společně?
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    KLAIR: myslim ze jsme tady trochu off topic s tim nosenim v diskuzi o plenkach.. vlneny ma angel wings, jen taky nesedi kazdymu.. ja jsem treba hubenour a visi na me jak na smetaku.. takze prd a nosim svuj kabat se vsadkou..
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LAMIA: hrozně se mi nelíbí :( je to rovný střih, spíš trochu pytlovité. Tohle bych nosila z donucení, ale že bych si ho koupila s láskou, to určitě ne :(
    Chci spíš vlnu, něco elegantního
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    KLAIR: http://www.mamasegra.cz/ mám ten kabát. Je sice mastnej, ale holky ho dělaj s láskou a dá se nosit vepředu, vzadu i bez dítěte a fakt je to konečně parádní věc.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Máte doporučení na nějaký nosicí kabát? Mám těhotenskou bundu, do které se ještě vejdeme, ale cítím se v tom jak v pytli. Líbí se mi elegantní věci, tak bych ráda kabát, který by se dal s dítětem (nebo nějaká vsadka na knoflíky? Nebo střih na vsadku?)
    KAI
    KAI --- ---
    jakoze ted budu mit celkem patery, ne ze jsem koupila patery!! :D
    KAI
    KAI --- ---
    LAMIA: no, tak uz jsem to koupila. kdyz uz jsem tam kupovala nejaky kalhotovky... achjo :D patery svrchnaky :D moc se tesim na srovnani!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam