• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    SIG: z jaké deky to strihas?
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    KAI: já te'd koupila troje a od tý doby jen čtvercuju a nechce se mi používat jiný systémy co mám:)
    KAI
    KAI --- ---
    sakris, ze bych koupila jedny PL svrchnaky na vyzkouseni a paradu i kdyz zadny nepotrebuju :DDD
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    TABBY: vidíš, noční Bambooliky miluju ;) nevim, jaké máš ty - já mám s fleecem (tj. separacku nedávám) a byla u toho jen ta dlouhá přišitá vkladačka. Teď v 3,5 měsíce jsem začala přidávat malou vkladacku odjinud, aby dala 12h. Výhledově tam v pohodě narvu ještě klidne dvě tři vkladackach. Ale pro mě není minus, že nejsou další vkladacky u toho - mám jich spoustu a jsem ráda, že neplatím za něco, co by mi leželo ve skříni.

Na PL krátkých vkladackach mě štve ta čtvrtá vrstva. Schnou přes 24 hodin, vše ostatni dávno suché... (Krom noční TotsBots, ta schne dvě noci a den...)
    TABBY
    TABBY --- ---
    ANNNA: Mam Bambooliky i Petit Lulu, za mne teda vede na cele care PL. Noční Bambooliky jsem kupovala zde z druhé ruky - nebyly v nich vkladky ani separacky, takze byly prakticky nepouzitelne; musela jsem dovybavit materialem od PL.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    ANNNA: typů...
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KAI: PL jsou moje vůbec nejoblíbenější svrchnaky z cca 5-8 vyzkoušených tipů.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KAI: vůbec! Mám teda děti spíš buclatejsi, takže ten lem někdy dost řeže. PL jsou širší a měkčí, natvaruje se to samo. Neprotéká nic.
    KAI
    KAI --- ---
    ANNNA: diky! Ja mam svrchnaky jen Bamboolik a su teda spokojena, ale Petit Lulu s emi vic libi obrazkama, tak zvazuju novorozenecky. Akorat ze Petit Lulu nemaji ten druhy maly lem kolem nozicek, ten mi u Blmboolik prijde dost dulezity, nevadi to??
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KAI: Svrchňáky preferuji Petit Lulu (širší, měkčí, přizpůsobivější). Kalhotovky Petit Lulu nemám přímou zkušenost, Bambooliky jsou skvělý. Vkladačky preferuji Bamboolik.
    KAI
    KAI --- ---
    a nekdo srovnani svrchnaky a kalhotovky Petit Lulu a Bamboolik, prosim?
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    VERCA_ZABA: Díky :-)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    RYBKA: nemám vse v jednom, mam jen svrchni PUL kalhotky a prijdou mi ty dvoje skoro stejné, tvarem, obšitím, velikostí
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Nemáte někdo aktuálně otestované srovnání Petit Lulu a Anavy (ideálně toho typu vše v jednom)?
    SIG
    SIG --- ---
    JANISKA: tjoo jsem jeste v noci letmo pomerila oproti unuo vkladacce pro predstavu a 14 na sirku je dooost :O ale tak zuzit se to da asi vzdy...dekuju
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    SIG: Tyjo, naše domácnost disponuje už asi dvěma krejčovskými metry, deseti pravítky, třemi skládacími metry a dvěma pásmy, ale od doby, co chce starší dcera všechno "měřit", nemůžu nikdy nic z toho najít. Ale pamatuju si, že jsem se při tvorbě (dva a půl roku zpátky) řídila velikostí flísovek od bambooliku, tzn. pokud se jejich míry od tý doby nezměnily, bude to 14x30 cm. A jsem spokojená
    SIG
    SIG --- ---
    SIG: jeste bych si poprosila nejakej osvedcenej rozmer :)
    SIG
    SIG --- ---
    JANISKA: presne to jsem chtela slyset :) diky jdem strihat.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    SIG: neobsivam a netřepí se
    SIG
    SIG --- ---
    Kdyz nastrihate separacky z ty deky, obsivate to nejak nebo nechate naholo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam