DISIMA: Měla jsem pár novorozeneckejch plen (a svrchňáků), ale obě dcery mi z nich hrozně rychle vyrostly - obě hodně příbíraly a kolem čtyř týdnů už jim šly jednovelikostní pleny v pohodě. A třeba jednovelikostní svrchní GroVia mi připadaly (zmenšený) popravdě super už na minimimino, jsou takový štíhlý a drobný. Zpětně mi připadá, že na ty moje obryně (přitom se obě narodily "jen" tříkilový nemělo valnej smysl ty novorozenecký pleny kupovat, ale na druhou stranu nevíš, jakej budeš mít exemplář, kamarádčin nepříliš přibývající syn novorozenecký pleny unosil o několik měsíců dýl než moje děvčata.
Bazarová výbava je podle mě v pohodě, sama mám většinu věcí po jednom až víc dětech. Něco už teď s mladší dcerou pomalu odchází, někde jsem musela vyměnit suchý zipy, ale většina věcí pořád v pohodě drží. Připojuju se k poznámce, že třeba AIO z druhý ruky asi dobrej nápad není. Taky takové ty parádní kalhotkové pleny s úpletovými vzory stárnou na pohled rychleji (ty úpletové vzory se časem začínají pomalu potrhávat, dělají se na nich drobné dírky, barvy blednou), zato nějaké obyčejnější pleny se mi zdají prakticky nezničitelné.