• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    GUDRUN: Tak se slizem zkušenost nemám, ale žádný konvenční ani eko (sonett) prášky mi tohle nikdy nedělaly. Plíny napřed máchám a pak peru na 60 s dalším mácháním navilc. Nemůže ten problém dělat třeba vyšší teplota?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN: to chápu, já peru cca jednou za tři dny a buď dávám ten prázdný cyklus, nebo po latkovkach peru ručníky/povlečení/světle pradlo
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: můžu zkusit jen máchání, 18minut, ale máchám látkovky kazdej den a máchat po tom ještě jednou celou pračku je takový neekologický :-/

ANTIHERO: plíny v prásku z kokosovýho mejdla a prací sody, svoje černý v slizu z jelena.
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    GUDRUN: V čem pereš a na kolik?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN: já ten prázdný cyklus pouzivam, stačí ten nejkratší (moje pracka umí 20min).
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nemáte tip, jak řešit bílý chloupky po praní čtvercovek v pračce? mám hodně černýho oblečení a je nedůstojně bíle chlupatý... prázdnej cyklus pokaždé by byl overkill trochu... díky
    KAI
    KAI --- ---
    ANNNA: :D to zas přejde ;)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    MAAJAA:
    KLAIR:
    KAI: Děkuji za příspěvky. Hádejte co?
    Kouzlo nyxu. Během dneška mrně spořádaně leželo a nechalo se zabavit jakoukoliv maličkostí, kterou po mně předchozí dny vztekle metalo...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    TABBY
    TABBY --- ---
    KLAIR: Foto tebe s lachtanem v puse? Prosim :-)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ted jsem poprvé oblíkla po koupání bez řevu - dostal do vany lachtana v plavacím kruhu, je to asi 7 cm velké. Rád to nosí v puse. Strčí to mezi rty a něco si dělá. A furt to cpe nám. Tak jsem to měla v puse na přebalování, koukal, smál se jak blbej, a nechal se přebalit :)
    KAI
    KAI --- ---
    ANNNA: písničky, říkanky
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ANNNA: nevím. nechá se milostivě svléct, když má bobek. jinak ne. nedávno se tak kroutil, že si sedl podelanym zadkem na prostěradlo..
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    ANNNA: mě skoro ve 100% užití funguje "prdění" na pupík, je u toho vyzkoumat v jakém intervalu je potřeba ho zopakpvat, přebalování sice trvá déle když člověk "prdí" co chvíli, ale mě to zatím vždy když se přebalení zdálo nerealizovatelné pomohlo... a taky pomáhá půjčovat na hraní něco co jindy do ruky nedostane a nechávat to jen na přebalování, ale to je potřeba obměňovat (u nás byl hit modelína v průhledném zavreném kelímku)...
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Mám otázku na klubový brainstorm - jak zabavujete dítě u přebalování?

Syn (skoro rok) začal brutálně blbnout. Když se ho snažím udržet na zádech, řve jak protrženej a prakticky se staví na hlavu. Když ho chci postavit, zdrhá.

Dřív fungovalo dát mu nějakou hračku, nebo třeba zubní pastu. Teď prostě vůbec. Považuje asi přebalování za totální ztrátu času. Občas se nechá zabavit tím, že mě tahá za vlasy, z čehož moc odvázaná taky nejsem.

Dostat na něj cokoliv krom AIO je dost náročné, krom toho to pak často proteče, protože je to prostě nasazený blbě. Dost AIO na plné látkování fakt nemám...
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    GUDRUN: Třít je o sebe, případně přidat do máchání ocet. Pastelkám by vadit neměl.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nemáte nějaký tip, jak změkčit froté plenky Pastelka od Haipa Daipa? Sušičku nemám.
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    Kdybyste sháněly svrchní kalhotky na malá mimča PUL a fleece, tak v tržišti jsem právě hodila čtyři moc krásný kousky. Haipa - daipa a Rumparooz.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ANNNA: koukala jsem na to a došlo mi to :-) díky!
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    GUDRUN: Upřímně ve velikosti S bych to moc neřešila. Než se rozmyslíš, koupíš a nalanolinuješ, vyroste z toho ;)
    HC_
    HC_ --- ---
    ANTIHERO: jéé díky moc!
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ANNNA: jasný, díky! jsem total začátečník. miminu je měsíc, zatím nijak moc neexperimentuju, doma mi schnou nalanolinovany klasicky vlnacky od disany, a právě přemýšlím, zda se placnout pres kapsu a koupit longies nebo ne.. na jednom eshopu maji vel S od manymonths za dobrou cenu a počítám, ze když je neznicim, tak je pak i prodám... kalhotkovy pleny zatím nepouzivame, jen novosklad, je to ještě prcek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam