CAMELLA: meh, nase anabaze je az komicka... imho prcek zadnej problem nema, ale kdyz pediatra zaveli...
pediatra - křížový zatnuti, ale hezky drží hlavičku, k neurologovi
Neurolog: křížový zatnuti je v tomhle věku normální, ale tu hlavičku drží špatně, k fyziodoktorovi
Fyziodoktor: poprvé ok, budeme jen sledovat, podruhé - moc má zatnuty pesticky, komplikace pro pasení, cvičení
Včera mladá fyzio: pesticky ok, hlavička super, predilekce prakticky není, jen brisaky ma málo posíleny, protože mu při přitahování nožiček vadí objemný látkový pleny. V praxi mi ukázala, co s plenou neudělá a musela jsem uznat, že má pravdu.
navrhla rezimovy opatreni 2-3 tydny a pak nebudeme muset cvicit, nebo cviceni a pak pleny muzou zustat. Ja jsem navrhla kombinaci a ona byla spokojena. Cviceni 2-3 denne a pleny tak nejak, jak to vyjde, s vedomim toho, ze haipa daipa pastelky proste jen na noc a do satku... do doby pred cca 2 tydny jsme jeli vyhradne novosklad, ale uz nejakou dobu s vkladackou, aspon ctvercovkou nebo pulkou ctvercovky. Pravda, my jsme hodne liny na casty prebalovani a prckovi to vubec nevadilo, takze se to bude muset zmenit :-)