• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Milé dámy, nepoptáváte některá látkové pleny - moderní nebo i ty klasické? Mám toho doma opravdu spoustu - vlňáčky Imse Vimse, plenky Anavy i jiné, různé přesplenkové kalhotky - Imse Vimse, HaipaDaipa. Je to v různém stavu, ale ještě použitelné. Řeším jak se toho efektivně zbavit - dávat to jako balík by asi nemělo moc smysl, po jednom to fotit a někam dávat, na to nemám nervy. Tak mě napadlo, jestli se nechcete stavit přímo u mně v Praze - Motole a probrat se tím. Případně to můžu zkusit všechno narvat do krosny a někam přiblížit. Zkusím to pro představu ještě nějak nahromadě vyfotit, pro představu..
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    hm, měla jsem lanolinovou lázeň hotovou v láhvi, Ulrich, ale někde to zapadlo nebo pes sezral. tak muž koupil v lékárně bezvodej lanolin a prostě mi to nefunguje :-// všechno podle návodu, ale mrchy prostě protejkaj... ty samý, který už krásné fungovaly. celý jsou od lanolinu ulepeny a stejně protečou. kdybyste měly nakopnutí na možnou příčinu, vítám
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    sijete někdo plenky? koupila jsem pul materiál a protože to ještě po roce není, tak už to asi nebude. chcete někdo?
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    TABBY: jé, my měli speciální stěrku, přitom karty by mi bylo míň líto :)
    TABBY
    TABBY --- ---
    LENZIE: Výborně, dík. Těch mam spoustu :-)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    TABBY: V případě průjmu bych volila jednorázové separačky. Jinak mám doma pro tento účel extra vyřazenou stěrku na těsto (v jiném designu, než v kuchyni. Aby nedošlo k záměně).

TABBY: To netuším, neměla jsem to v ruce... Kdybys chtěla, můžu se zkusit zeptat. Řekla bych, že PL choboty budou fungovat, naskládáš dle potřeby...
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    TABBY: Kdysi někdo takhle radil, že řidší stolici stírá rovnou do WC pomocí vyřazené věrnostní karty. Osobně jsem nezkoušela - jakmile došlo na průjem, nastříhala jsem perlan a ten pak i s obsahem házela do koše.
    TABBY
    TABBY --- ---
    ANNNA: Ta kapsa je po celé délce? Že bych tam nacpala extra choboty, které jsem koupila v petit Lulu.

Dík za veškeré info - teď jsem na mobilu, takže až budu mít k dispozici větší displej, prostuduji to důkladně sama.
    TABBY
    TABBY --- ---
    Jinak prosím o informaci, jak čistí separačky od kadaňců lidé, kteří nemají bidetovou spršku.

Já jak jsem měla ta vzorná bezplenkovaná děcka, tak jsem z te aktuální brzdy pokroku drobet v rozpacích.

Stolice z ní vyletí ve spánku v případě, že je nemocná, tzn. má průjem. Takže to je všude. A zároveň nefunguje klasický scénář, že tuhý bobek ze separačky vyklepneme do záchoda.

Separačky mám fleesové. Nějak jsem teď to neštěstí otřela toaletním papírem, ale bylo to na dlouho. Máte nějaký tip, nebo je řešením popsané situace pořídit jednorázové separačky a následně je splachovat do záchodu?

Dík.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    TABBY: Promo text e-shopu praví: "Já bych doporučila na vycpání měkoučké a savé vkládačky od Milovia, protože toho hodně pojmou a neobtěžují zbytečným objemem - batole je tak snadněji přijme"
    IMHO to bude prostě kapsa a narvi tam, co máš nejsavějšího...
    TABBY
    TABBY --- ---
    ANNNA: Dík za tip. Netušíš, čím se to vycpává?
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    TABBY: Jestli je to ještě aktuální, teď jsem zaznamenala tyhle plíny - docpávací tréninkovky, inzerovány jako "noční". https://www.latkovky.cz/trenujeme-na-nocnik/pop-in-treninkove-kalhotky-nocni-flamingo-l-2-5-roku/
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Přistály mi tu jedny nepoužité longies ve velikosti bez rezervy. Zvažuju, jestli je používat jako leginy, nebo nalanolinovat a brát jako svrchňáky. Trochu mě zrazuje představa,že je musím nechávat vyvětrat, a řešit pak o kus oblečení navíc... Jak se to prakticky dělá? Dvoje longies?
    SARKUSA666
    SARKUSA666 --- ---
    Kdyby jste nááhodou chtěly doplnit svoji látkovací výbavičku nebo plenkovou výbavičku vašeho miminka, můžete mrknout na probíhající slevy na https://ekodecko.cz/content/51-black-friday-sleva-latkove-pleny-a-latkove-vlozky
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    HC_: má 10kg.. no, nezmensovala jsem, dnes teda ano a bylo to lepsi.. ja blbka nepoužívala vkladacky a ty tenke kalhotovky petit lulu jsou fakt tenke :)
    Takze asi dobry..

Ale zeny, uz jsem si toho vsimla driv, ale ted zase co vic latkuju, tak ma maly supinky na brisku a i trochu vyrazku - v miste horni casti svrchnaku.. :( Nam to asi neni prano nebo ja nevim... prebaluji casto, neskrti ho to...
    HC_
    HC_ --- ---
    ANNNA: To zní skoro jako placená reklama, ale vždycky mě to potěší!

KACHITA: a máš je dostatečně zmenšené, a kolik má mimčo kg? Často to dělá to, že jsou svrchňáky nedostatečně zmenšené v sedu patentkami. Náš Hugo má 12 kg a pořád zmenšuji..
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    ANNNA: anavy
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    CAMELLA: Měla jsem malý kalhotkový a svrchňáky. Kalhotkový jsou skvělý, ale ty svrchňáky jsem fakt nepochopila :/
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ANNNA: totsbots mám akorát AIO a zatím jsem je nepoužila, nějak mi víc vyhovují čtverce, ale dám si na to bacha...
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Jo, a abych nezapomněla, když už tu máme téma svrchňáky. V životě se mi snad nepovedlo zapnout TotsBots tak, aby suchý zip neškrábal bříško :/ Dám je jen čas od času v nouzi nejvyšší, a prostě to vždycky dopadne špatně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam