• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    HC_
    HC_ --- ---
    ANNNA: To zní skoro jako placená reklama, ale vždycky mě to potěší!

KACHITA: a máš je dostatečně zmenšené, a kolik má mimčo kg? Často to dělá to, že jsou svrchňáky nedostatečně zmenšené v sedu patentkami. Náš Hugo má 12 kg a pořád zmenšuji..
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    ANNNA: anavy
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    CAMELLA: Měla jsem malý kalhotkový a svrchňáky. Kalhotkový jsou skvělý, ale ty svrchňáky jsem fakt nepochopila :/
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ANNNA: totsbots mám akorát AIO a zatím jsem je nepoužila, nějak mi víc vyhovují čtverce, ale dám si na to bacha...
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Jo, a abych nezapomněla, když už tu máme téma svrchňáky. V životě se mi snad nepovedlo zapnout TotsBots tak, aby suchý zip neškrábal bříško :/ Dám je jen čas od času v nouzi nejvyšší, a prostě to vždycky dopadne špatně.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: taky prckovi táhne na 6kg a jsme na tom podobně. Anavy fleece dávám na noc a jsou fajn.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ANNNA: jako zatím jdou docela ty thirsties, breberky jsou na hraně, ale jeste Ok, anavy jsou flees a přijdou mi, že delaj obří zadek. Majabky a novo PL už asi odlozim. A Bambino jsem naopak vytáhla a asi Ok, jen musím pečlivě utahovat
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    CAMELLA: Imse Vimse.. fakt byly skvělý..
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    CAMELLA: Tahle váha je na jednovelikostní pitomá :/ Já zkoušela různé značky, suverénně nejlepší byly Imse Vimse Soft, Bambino mio mi taky přišly dobré. (co si vzpomínám, tak naopak Popolini a Itti Bitti nic moc)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Taky ted řeším co dál, malá má 6kg a novošský svrchnaky už moc nesedí - máme PL, Majab, Breberky, thirsties, anavy...z větších pak mam PL jednovelikostní, ty zatím moc nesedí a Bambino mio, ty jsou psány od 7kg, ale sedí zatím lip než PL...
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    ANNNA: na utahování/couhajici plenu si davam bacha
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    ANNNA: právěže v místech jakoby nad patentkama body...
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KACHITA: Provlhlé plošně, nebo podle lemů? Pokud podle lemů, čekala bych provlhání podle čouhající pleny (v tom případě lépe těsnit při přebalování) nebo body zalézajícího pod svrchňáky (v tom případě nejdřív zkusit větší body).
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    ANNNA: já je o víkendu právě vezu sestřenici :)
    "Sedí" Unuo a Bamboolik.. ale viz můj dotaz níže.. provlhají body... :(
    Zkoušela jsem Breberky a ty mu moc nesedly.. Imse Vimse veliké, ty byly úžasné ve Small verzi..
    Takže teď jsem ve fázi, že látkuju půl na půl :(
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    Když už jsme u těch svrchňáků, tak stává se vám, že má dítě provlhlé body? syn má necelých 17m a stává se mi to velice často a je to pro mě dost obtěžující a i už chci prodávat výbavu :( Používám unuo kalhotky, protože jako jedny z mála sedí (je hubený). Bamboolik provlhá ještě víc. Prebalovala jsem relativně často (kalhotovky nebo SIO kolikrát byly jen málo počůrané)...
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KACHITA: Chm...zajímavé. Já díry pozorovala jenom při tom zmenšení na minimum, to jsem nedokázala zapnout dobře. Jinak se vždycky přizpůsobí...

No tak kdyby ses jich chtěla zbavit... ;)

Jaký svrchňáky sedí u vás?
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    ANNNA: právěže byly kupované nové a používané úplně minimálně (max třeba 3x prané) - protože neseděly..
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    KACHITA: Jo, s fleesem. Zajímavé. Různé jiné svrchňáky vždycky chvíli těsní, pak těsnit přestanou, jak se mění proporce bříško/stehna. Jen PL se zatím přizpůsobily vždycky... Nj. Tak jsou to zázračné univerzální svrčhnáky jenom pro naše děti ;)

Nemáš je z druhé ruky? Jedny, které mám ještě po prvním dítěti, jsou už hodně vytahaný...
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    ANNNA: a máš s fleesem okolo nozicek? já ať utahuju, jak utahuju, vždy tam je díra, jakoby tam žádné gumy nebyly :(
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Já si tu dovolím zapět chválu na PetitLulu svrchňáky. Fakt jsou nejlepší. Na třeťátko se mi sešla pestrá sbírka plínek, a žádné jiné se jim prostě nevyrovnají - hlavně co se týče přizpůsobivosti. S jinými svrchňáky tu čaruju, abych našla plínu, která sedí přesně správně pod ně. Do PL můžu narvat cokoliv. Netlačí. Sucháče neškrábou. Neprotékají. Miluju je ;)

S výjimkou váhového rozpětí cca 5-7 kilo, když dítě vytloustlo z novorozeneckých a než dorostlo do Mkového nastavení svrchňáků. To zmenšení o dvě patentky už je prostě moc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam