• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    BEZPRIZORNI
    BEZPRIZORNI --- ---
    ANNNA: Moc díky!
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    BEZPRIZORNI: Mám doma dvě.
    Jsou "česko-čínské" - šije se to v Číně, na zakázku pro českou firmu. Osobně bych to z etických důvodů nekupovala (dostala jsem na recenzi). Zároveň z praktického hlediska jsou to asi naše nejoblíbenější AIO...

Ty plínky samotný jsou fakt dobrý. Chce to další vkladačky, ta jedna přiložená je spíš pro mini-mimi. Dobře nastavitelný, pěkně sedí (buclatější dítě, ale mají možnost stáhnout gumičku kolem stehýnek). Snadno se s nimi manipuluje...

Kdesi jsem viděla srovnání, že velmi podobné plínky (tak podobné, že to tam dost možná jede z jedné linky, jen se našije jiná cedulka) seženeš na Aliexpress za půlku ceny. V případě zájmu můžu dohledat.
    BEZPRIZORNI
    BEZPRIZORNI --- ---
    Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s těmito plenami https://www.gagapleny.cz/latkove-pleny-aio?
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    TABBY: no asi dyl nez jsem mela :)
    4 dny
    TABBY
    TABBY --- ---
    ORTWORKA: Ocet. Savo ti je sežere. Nebo nějakou dezinfekci do prádla.

Jak dlouho jsi tam ty plíny měla?
    TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    ORTWORKA: ja jednou nasla takhle ctvercovku, tak jsem ji v umyvadle prestrikla “savem proti plisni”, cernota hned mizela, takze pak jsem ji vymachala a hodila do pracky s dalsima plinama. Jen tam to savo bylo fakt chvilku, pocitam tak minutu max.
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    Ach jo. Davala jsem prat pleny a našla jsem je v kybli plesnive. Co s tim? Savo, ocet, vyhodit?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: máš nějaký další doporučení? zatím dávám čerstvý novosklad bez svrchnaku každou hodinu, protože nechci mít pokropenej celej byt
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: děkuju. to jsem potřebovala slyšet. bylo to hrc prc, z krásný prdelky děs.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN: Rozhodne ne, imazol rulez. Snažila jsem se to řešit vším možným, ale ve chvíli, kdy to došlo do stadia mykozy, už prostě příroda nepomůže...imazol zabere dost rychle, neboj
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    našemu prckovi pediatra diagnostikovala podplenkovou mykozu. nikdy nebyl ani opruzenej, ale teď to fakt nemá hezky. začlo to v pondělí a nezlepšuje se to. máme dávat hypermanganove koupele a imazol. nemáte zkušenosti s něčím prirodnim, nez nasadím ten imazol?
    TABBY
    TABBY --- ---
    TERUSEZBUSE: Nejlepší je ranní moč. Odstátá na slunku cca 14 dní. Vyvine se v tom amoniak. Podrobnosti a další tipy a triky na https://youtu.be/mXVat5ggTIA
    TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    Můj objev roku: moč v plínách vypere ty nejodolnější skvrny od agresivního potu, který odmítli řešit i v profi čistírně! Věděli jste to? Po pár měsících, co nosím vyřazený pánský oblekový košile zničený v podpaží a peru je s plínama na 60 ty skvrny zmizely. O víkendu jsem jednu zas vyžehlila pro muže :)))
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ANNNA: jestli to je ve švu / u lemu, tak se to nějak opravuje voskem.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    PETUL_KA: To vidět není, ale prokazatelně to protejká.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    ANNNA: kdyz se podivas z rubu a je videt potrhanej zater, tak vyhodit
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Protékající PUL svrchňáky můžu asi rovnou vyhodit?
    TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    TRISSIE: jo tak, kvuli moci ja to nemam, stejne ho prebaluju vicemene hned.
    CAMELLA: a pritom to na nich pisou vyrobci, no tak nebudu, ja vetsinu hodila do jen par do zachodu. Ovsem byly to ty papirovy po x vyprani, takze snad nebude v cov kalamita.
    TABBY: jasny, no. Ale neni to takovy teply ted ve vedru na ten rozkrok?
    TABBY
    TABBY --- ---
    TERUSEZBUSE: Bezne bobany konzistence modeliny z ni jdou dobre sloupnout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam