• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KETHAMINA: no spotřebovali jsme jich za rok a půl tak pět. jakmile se očko utrhne, už se to blbe používá. ale jde to.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    GUDRUN: očka na těch sponkách? Ještě jsem to neměla v ruce.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KETHAMINA: dítě v šátku mívá. jinak se jim trhají ty očka, takže to je trochu spotřební zboží, hodí se mít doma 2-3ks
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    KETHAMINA: např. v detském domě jí mají skladem, dítě v šáku yb jí taky mělo mít.
    Snappi | DetskyDum.cz
    https://www.detskydum.cz/vyrobce/snappi
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    KETHAMINA: Já mám jednu doma, nepoužitou a nepoužívanou. V podstatě mi tam leží.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Tušíte někdo, kde v Praze v kamenné prodejně seženu toto? Kdysi dávno jsem kupovala v Bráně k dětem, ale dneska jsem koukala na netu, že už je dlouho zavřená :(
    Snappi sponka | Eko Brouček
    https://www.ekobroucek.cz/...onka-5000?gclid=EAIaIQobChMImebVu5bR5wIVjLTtCh3X8QPbEAQYASABEgKHkfD_BwE
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    Kdyby se někdo zbavoval novorozeneckejch plen a jejich součastí, prosím pošta.
    TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    BEZPRIZORNI: taky mam od kamosky jednu ve svy sade. Ona pouziva jen ty, je spokojena, jeji chlapec nechce kakat na nocniku, takze pocitam, ze dobre drzi obsah uvnitr. Ja mam vypujcenou nocni asi dva mesice a v pohode.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    prodavam pleny, jeste teda pridam zavazovaci a nejake dalsi, no zatim mam toto
    [ OFFERINGNABÍZÍM: svrchnaky+pleny+bonus / Brno ]
    BEZPRIZORNI
    BEZPRIZORNI --- ---
    ANNNA: Moc díky!
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    BEZPRIZORNI: Mám doma dvě.
    Jsou "česko-čínské" - šije se to v Číně, na zakázku pro českou firmu. Osobně bych to z etických důvodů nekupovala (dostala jsem na recenzi). Zároveň z praktického hlediska jsou to asi naše nejoblíbenější AIO...

Ty plínky samotný jsou fakt dobrý. Chce to další vkladačky, ta jedna přiložená je spíš pro mini-mimi. Dobře nastavitelný, pěkně sedí (buclatější dítě, ale mají možnost stáhnout gumičku kolem stehýnek). Snadno se s nimi manipuluje...

Kdesi jsem viděla srovnání, že velmi podobné plínky (tak podobné, že to tam dost možná jede z jedné linky, jen se našije jiná cedulka) seženeš na Aliexpress za půlku ceny. V případě zájmu můžu dohledat.
    BEZPRIZORNI
    BEZPRIZORNI --- ---
    Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s těmito plenami https://www.gagapleny.cz/latkove-pleny-aio?
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    TABBY: no asi dyl nez jsem mela :)
    4 dny
    TABBY
    TABBY --- ---
    ORTWORKA: Ocet. Savo ti je sežere. Nebo nějakou dezinfekci do prádla.

Jak dlouho jsi tam ty plíny měla?
    TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    ORTWORKA: ja jednou nasla takhle ctvercovku, tak jsem ji v umyvadle prestrikla “savem proti plisni”, cernota hned mizela, takze pak jsem ji vymachala a hodila do pracky s dalsima plinama. Jen tam to savo bylo fakt chvilku, pocitam tak minutu max.
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    Ach jo. Davala jsem prat pleny a našla jsem je v kybli plesnive. Co s tim? Savo, ocet, vyhodit?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: máš nějaký další doporučení? zatím dávám čerstvý novosklad bez svrchnaku každou hodinu, protože nechci mít pokropenej celej byt
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: děkuju. to jsem potřebovala slyšet. bylo to hrc prc, z krásný prdelky děs.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN: Rozhodne ne, imazol rulez. Snažila jsem se to řešit vším možným, ale ve chvíli, kdy to došlo do stadia mykozy, už prostě příroda nepomůže...imazol zabere dost rychle, neboj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam