• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMENIMalta
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    LOSTINSPACE: hodil by se ti ještě parták na hokej v jakýkoli podobě?:) na ledě, u televize a piva, jakkoli?:)
    ZURICI_BYK
    ZURICI_BYK --- ---
    LOSTINSPACE: Hm tam je Ibrac a Swieqi, my sidlime ve Swieqi. Fakt? Ja Cisk moc nemusim, to radsi Heineken. My jste tu uz 9 mesicu a mel jsem stejny pocit uz po 3 :)
    LOSTINSPACE
    LOSTINSPACE --- ---
    ZURICI_BYK: Momentálně na kopci mezi St. Julians a San Gwan, ale chystáme se v nejbližší době stěhovat do většího, tak uvidíme kde zakotvíme. Já bych klidně i někam na jih, dál od civilizace, ale bohužel to z technických důvodů nejde.
    Já jsem byl z Cisku a jeho bratrů ze začátku nadšenej, ale po 4 měsícíh tady už mi fakt chybí to český pivo. I ten budweiser je tu americkej a navíc uvařenej tady u farsons. Takže asi budu muset jarním návštěvám zredukovat 20kg zavazadlo na 10kg a zbytek vyskládat lahváčema :))
    ZURICI_BYK
    ZURICI_BYK --- ---
    LOSTINSPACE: heh to znam, az na ten hokej ten mne netrapi. Plzensi vozim z navstev v CR a moc se v lednici nevychladi :) Kde zijes?
    LOSTINSPACE
    LOSTINSPACE --- ---
    ZURICI_BYK: popravdě už si nepamatuju co to bylo, ale momentálně by se mi hodila basa Pilsner Urquerll na balkóně a někdo s kym můžu koukat na hokej za 2 měsíce :) Jinak se mám dobře a nic moc mi neschází :))
    ZURICI_BYK
    ZURICI_BYK --- ---
    LOSTINSPACE: co potrebujes? :) sice trosku pozdeji, ale prece :))
    LOSTINSPACE
    LOSTINSPACE --- ---
    Ahoj, někdo momentálně na maltě ?
    PIRIS
    PIRIS --- ---
    ahoj, nevíte někdo o sezonni práci na Maltě s nástupem až kolem 1. července? Mám nějaké nabídky od agentur, ale nevěřím jim.
    Děkuju
    MAMBA
    MAMBA --- ---
    Mela bych moznost ted odjet pracovne na Maltu, ubytovani mam zajisteno zdarma na hotelu, kde bych pracovala jen na deset dni a dale uvadeji, ze si dale musime ubytko sehnat sami, a ze by nas melo vyjit na 75-100 E na mesic. Pripada mi to jako kravina (hrozne malo). Kdo tam zijete/zili jste- je to realne? Dik za odpoved.
    JANICA
    JANICA --- ---
    Ahojte! V rijnu se s pritelem chystame poprve na Maltu a radi bychom tam dovolenou resili bez ubytovani v hotelu....chteli bychom zkusit prespavat na plazi nebo nekde ve stanu. Myslite, ze je to realne, nebo mame radej pribrat penize na ubytko? Budu vdecna za kazdy typ/radu nejen k ubytovani. Diky moc
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    Cao, nekdo letos na Malte? budu tam posledních 14 dní v srpnu :) dopoledne škola, odpo volno...
    THERESA
    THERESA --- ---
    UNDERDOOR: ee ja na zimu odjela, ale kdo hleda najde :) urco projdi noviny a net
    UNDERDOOR
    UNDERDOOR --- ---
    dotaz: da se sehnat na malte na zimni obdobi nejaka prace? jakakoliv... preferoval bych neco manualniho, nebo bar, kavarna... nekdo zkusenosti? diky
    BLATO
    BLATO --- ---
    no ja som momentalne na malte a som trochu sklamana
    mam advanced anglictinu aj odbornu statnicu a dala som si business english kurz a teda moj level anglictiny je taky ze tu mozem pomaly ucit...ludia tu maju dost otrasny prizvuk vacsinou..pride mi to ako v maroku
    v skole je to ok, ale kedze vacsina ludi je to zo spanielska, ruska a nemecka a nevedia anglicky tak sa tu tazko s niekym vobec rozprava
    ak by som si mala zvolit este raz idem do anglicka aj napriek pocku
    inak je tu pekne to neni o com, prijemna klima, more ok aj ked meduzy..
    LEANKA
    LEANKA --- ---
    THERESA: rozdíl nepochybně velkej ale kurzy na maltě jsou cenově někde jinde než kurzy v anglii..
    THERESA
    THERESA --- ---
    BULHI: nebud rozmazlenej a prijed do Britanie, sem ted v jizni Anglii a to jak uzijes ajinu na Malte a tady je trosku rozdil jinak nic proti Malte, byl to krasnej cas se super vedrem :))
    BULHI
    BULHI --- ---
    ok no ja netusil kde to je a az dodatecne jsem koukal, ze je to vlastne v centru Valety :-)
    LEANKA
    LEANKA --- ---
    BULHI: škola na každý den v týdnu nabízí aktivity-od koupání na různých místech na ostrově, přes potápění, výlety lodí okolo ostrova, jízdu v jeepech, na koních, salsu, plavání s delfíny, výlet na Sicílii a já nevim co všechno.. ale přes Sliemu jezdí autobusy na všechny strany a na zajímavá místa..je to do deseti minut busem na centrální autobusák ve Valetě odkud se dostaneš všude po ostrově..výlety od školy jsou sice dobře organizované ale vše co nabízí si můžeš objet sám místními busy, jen to není třeba přímej bus ale je to rozhodně levnější! koupání je v pohodě ale nečekej písečnou pláž..(těch na Maltě moc neni a když už nějaká je tak je plná lidí a ve vodě spousta špíny a řas)
    BULHI
    BULHI --- ---
    ok omrknu to, dik za tip.. a co naky vyziti po skole, sport, koupani atd, jak to v okoli vypadalo?
    LEANKA
    LEANKA --- ---
    BULHI: já ti určitě můžu doporučit školu IELS ve Sliemě..učitelé jsou jak malťani, tak angličani, skoti, kanaďané.. byli jsme ve skupině 4 studenti z různých zemí..takže člověk musel stále vnímat a mluvit..výuka tam probíhá od 9 do 16 30-záleží kolik lekcí denně si zvolíš..jela jsem tam přes intact (pouze mi zajistili školu-je to levnější než přímo kontaktovat školu), hotel a dopravu jsem si zajistila sama ale intact nabízí spoustu možností ubytování jak v hostitelských rodinách tak v studentských hostelech nebo levné hotely..intact také mohu doporučit, vše bylo zařízené, žádný problém..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam