• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AMENIMalta
    ONDREEJ
    ONDREEJ --- ---
    Ahoj mam booknuty pokoj na termin 19.7. az 31.7. v Marsascale. Libovka malo lidi, zadny hotely atd.. Hodne fer cena cca 400/noc a letenka ted z Prahy za 4500. Bohuzel jedu asi sam, tak kdyby se nekdo chtel pridat, dejte vedet...
    BELOHORIZONTE
    BELOHORIZONTE --- ---
    Ahoj, hledám práci na Maltě od konce června cca do října. Budu vděčná za každou radu !
    ZURICI_BYK
    ZURICI_BYK --- ---
    ZMATEKKK: zdar chodi se tu, ale spis se poptej na FB, osobne tam nechodim neni cas :)
    ZMATEKKK
    ZMATEKKK --- ---
    zdar, jsem na chvíli na maltě (St. julian).. chodite někam na to pivo?
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    LOSTINSPACE: hodil by se ti ještě parták na hokej v jakýkoli podobě?:) na ledě, u televize a piva, jakkoli?:)
    ZURICI_BYK
    ZURICI_BYK --- ---
    LOSTINSPACE: Hm tam je Ibrac a Swieqi, my sidlime ve Swieqi. Fakt? Ja Cisk moc nemusim, to radsi Heineken. My jste tu uz 9 mesicu a mel jsem stejny pocit uz po 3 :)
    LOSTINSPACE
    LOSTINSPACE --- ---
    ZURICI_BYK: Momentálně na kopci mezi St. Julians a San Gwan, ale chystáme se v nejbližší době stěhovat do většího, tak uvidíme kde zakotvíme. Já bych klidně i někam na jih, dál od civilizace, ale bohužel to z technických důvodů nejde.
    Já jsem byl z Cisku a jeho bratrů ze začátku nadšenej, ale po 4 měsícíh tady už mi fakt chybí to český pivo. I ten budweiser je tu americkej a navíc uvařenej tady u farsons. Takže asi budu muset jarním návštěvám zredukovat 20kg zavazadlo na 10kg a zbytek vyskládat lahváčema :))
    ZURICI_BYK
    ZURICI_BYK --- ---
    LOSTINSPACE: heh to znam, az na ten hokej ten mne netrapi. Plzensi vozim z navstev v CR a moc se v lednici nevychladi :) Kde zijes?
    LOSTINSPACE
    LOSTINSPACE --- ---
    ZURICI_BYK: popravdě už si nepamatuju co to bylo, ale momentálně by se mi hodila basa Pilsner Urquerll na balkóně a někdo s kym můžu koukat na hokej za 2 měsíce :) Jinak se mám dobře a nic moc mi neschází :))
    ZURICI_BYK
    ZURICI_BYK --- ---
    LOSTINSPACE: co potrebujes? :) sice trosku pozdeji, ale prece :))
    LOSTINSPACE
    LOSTINSPACE --- ---
    Ahoj, někdo momentálně na maltě ?
    PIRIS
    PIRIS --- ---
    ahoj, nevíte někdo o sezonni práci na Maltě s nástupem až kolem 1. července? Mám nějaké nabídky od agentur, ale nevěřím jim.
    Děkuju
    MAMBA
    MAMBA --- ---
    Mela bych moznost ted odjet pracovne na Maltu, ubytovani mam zajisteno zdarma na hotelu, kde bych pracovala jen na deset dni a dale uvadeji, ze si dale musime ubytko sehnat sami, a ze by nas melo vyjit na 75-100 E na mesic. Pripada mi to jako kravina (hrozne malo). Kdo tam zijete/zili jste- je to realne? Dik za odpoved.
    JANICA
    JANICA --- ---
    Ahojte! V rijnu se s pritelem chystame poprve na Maltu a radi bychom tam dovolenou resili bez ubytovani v hotelu....chteli bychom zkusit prespavat na plazi nebo nekde ve stanu. Myslite, ze je to realne, nebo mame radej pribrat penize na ubytko? Budu vdecna za kazdy typ/radu nejen k ubytovani. Diky moc
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    Cao, nekdo letos na Malte? budu tam posledních 14 dní v srpnu :) dopoledne škola, odpo volno...
    THERESA
    THERESA --- ---
    UNDERDOOR: ee ja na zimu odjela, ale kdo hleda najde :) urco projdi noviny a net
    UNDERDOOR
    UNDERDOOR --- ---
    dotaz: da se sehnat na malte na zimni obdobi nejaka prace? jakakoliv... preferoval bych neco manualniho, nebo bar, kavarna... nekdo zkusenosti? diky
    BLATO
    BLATO --- ---
    no ja som momentalne na malte a som trochu sklamana
    mam advanced anglictinu aj odbornu statnicu a dala som si business english kurz a teda moj level anglictiny je taky ze tu mozem pomaly ucit...ludia tu maju dost otrasny prizvuk vacsinou..pride mi to ako v maroku
    v skole je to ok, ale kedze vacsina ludi je to zo spanielska, ruska a nemecka a nevedia anglicky tak sa tu tazko s niekym vobec rozprava
    ak by som si mala zvolit este raz idem do anglicka aj napriek pocku
    inak je tu pekne to neni o com, prijemna klima, more ok aj ked meduzy..
    LEANKA
    LEANKA --- ---
    THERESA: rozdíl nepochybně velkej ale kurzy na maltě jsou cenově někde jinde než kurzy v anglii..
    THERESA
    THERESA --- ---
    BULHI: nebud rozmazlenej a prijed do Britanie, sem ted v jizni Anglii a to jak uzijes ajinu na Malte a tady je trosku rozdil jinak nic proti Malte, byl to krasnej cas se super vedrem :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam