RCR: Jj, "hyperinteligentni" jsou sice moc hezky klikaci a barevne, to je mi ale v dane chvili tezce sumak! ;)
RCR: "na zdroje narocnejsi dd je strci do kapsy svou trivialitou danou spolehlivosti." ...tak tady jsem to nepochopil: co ma byt "dd"? ...Ghosta asi nemyslis, kdyz mluvis o "narocnosti na zdroje"? Nechapu.
NAVARA,
BUNDA: Panove pozor, ja proti Ghostu dotedka nic nemel! ;) Uz jsem zkousel Snapshot (taky FDD), Acronise (proc se to jako potrebuje instalovat do registru?! Nechapu, neverim), a stejne jsem nakonec skoncil u toho Ghosta. Sice jsem pred cca rokem resil, jak ho pouzit na image mezi partitions FAT32 a NTFS najednou, ale asi to byla jen otazka spravne verze... Uz me to netrapi: Nakonec jsem si s Ghostem poradil. :)
Dotedka pro mne byl Ghost naprosty panbu, jenze to jsem z nej jeste nevidel jedinou error hlasku. Ted, pred par dny to bylo poprve... A dost me to vydesilo.
I svuj vcerejsi problem jsem uspesne vyresil, opet pomohla nejaka novejsi verze Ghosta. Jen nevim, kterou verzi ze to tedka vlastne mam. ;) ...urcite 2003, ale neznam build.
NAVARA: Na jeho spolehlivost si opravdu nemuzu stezovat: Krome tehle jedine vyjimky (navic jsem si to zpusobil spis sam) jsem neslysel s Ghostem o jedinem problemu: pokud danou funkci vubec podporuje, pak ji podporuje poradne.
RCR: Na nejake licencni podminky zapomen: Ani omylem jsem si dotedka nehodlal "instalovat" nejaky 300MB balast do OS! Ani Ghosta, ani Nortona, ani Symantec! Ikdyz by vubec nebylo naskodu mit i prehled o dalsich takovych nastrojich.
Ja tu mluvim o jedinem exe souboru na diskete, co ma 1 MB, a dokaze delat hotove zazraky! Snad jeste v teamu s GhostSrv a GhostExp, na vzdaleny pristup a brouzdani skrz hotove images. Naprosta bomba! ;) ...ted uz zase brousim po webu ze sveho PC! Slava a diky Ghostu!
Tenhle file se zivelne siri (vali) po inetu, staci jen hledat, coz se mi povedlo a zachranilo me to.