• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSSvět po Pádu a jiné PA skopičiny
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    připomeň číslo účtu, Petrie
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    a ještě bych připoměl jednu věc: TOMI: není to afterparty po SpP, ale určitě by bylo fajtn se tam vidět a zase tam těm zmateným lidem zavléct trochu toho Roleplayingu ;-)

A sledujte dál tenhle klub, případně web - jedna se chystá ještě jedna dost dobrá fotogalerie, dále ke mě teď poštou putuje video a taky bych v blízké době rád upozornil na blížící se akce....
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Lidičky měl bych na vás dvě prosby:

1) Dokud ještě úplně neopadl váš zájem, poprosil bych vás o nějaké komentáře přímo na webu (stačí něco sesmolit přímo pod článek, kterým jsem zhodnotil celou akci. Mimochodem najdete pod ním všechny fotogalerie s vyjímkou jedné poslední). Protože tady na diskusním fóru to velice rychle zanikne....
    Jo a berte prosím trochu ohled na další čtenáře, ať se dozví něco objektivního, čemu by porozuměli (čtou nás i "civilové").

2) Definitivně jsem se domluvil s pronajímateli haly, že si nechají zálohu 3000,- Jsou dva hlavní důvody. Jednak hlasitá hudba, která sice hrála "jen" do deseti a neporušili jsme tak podmínky smlouvy, ale na druhou stranu pronajímatelé si to představovali trochu jinak. Kdyby věděli, že to bude takovéhle, řekli by si rovnou o peníze větší. Což respektuju.
    A za druhé to byl bordel na ulici, ke kterému i podle vás došlo. K tomu není co namítat...
    A cože to teda chci? Je mi to trochu trapné, ale na druhou stranu z vaší strany zcela dobrovolné. Když se sem tam někdo z vás uvolí k tomu, na tenhle nečekaný výdaj drobně přispět, vůbec se nebudu zlobit. Ve skutečnosti stačí celkem málo. A když se to nepokryje, nesloží mě to. Časy, kdy jsem dělal LARPy během studia střední školy už jsou nějakou dobu pryč..
    Případným dárcům každopádně předem děkuji.

Jinak na bordel si oficiálně nikdo zatím nestěžoval což je zatraceně dobře. A to, že jsme zaplatili zálohu neznamená, že bysme se rozešli ve zlém. Tímto děkuji lidem z KulturyJinak za rozumnou domluvu a ještě jednou pak za zapůjčení Haly C. Především Lindě.
    Děkuji!
    QUERER
    QUERER --- ---
    to nevím... my jsme tam ze známosti většinou zadarmo... ale je to spíš známost mého šéfa a jeho akce... takže netuším...
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    hmmm a kolik tak můžou chtít za rezervaci celého kainu?
    QUERER
    QUERER --- ---
    SEBEL: Kain... třeba například...
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    No já bych pro after byl, mám spousty otázek. Jinak prostor oblíbený pro nekuřáckou část je Therapy ve školské, ale někteří jedinci proti němu mají výhrady.

Když už jsme u těch prostorů na akce, nevíte o prostoru, kam nacpat postupně 3 kapely (dobrá akustika, ozvučení) a k tomu 50-100 lidí (pokud tam budou točit dobré pivo je to výhodou:-)))?
    QUERER
    QUERER --- ---
    LISBETH: Petrius psal, že v Bunkru je afterparty blbost... protože tam bude spousta cizích lidí a nebude tam slyšet vlastního slova... což je pro afterparty docela nevýhoda... ale party to bude určitě skvělá :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    QUERER: aha vidíš, tak to by to tam mohl někdo omrknout...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    LISBETH: vě čtzvrtek je zase Bunkr parukářka jako onehdá před rokem. Lyrel tam myslím i házela plakát, ne?
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    LISBETH: ve čtvrtek bude PA party, ale jiná
    LISBETH
    LISBETH --- ---
    V Chrudošovi jsem četla, že prý bude afterparty ve čtvrtek..je to kachna nebo pravda?
    QUERER
    QUERER --- ---
    PETRIUS: to není pravda... LEVI
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak hlavně zatím nikdo nedal žádný návrh prostoru. Po hře už se nikdo nestará, klasika ;-)
    MICHALO
    MICHALO --- ---
    spíše jeko vtip
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    MICHALO: Afterparty se vesměs pořádá proto, aby si lidé mohli popovídat o tom "jak to bylo doopravdy", setkat se s těmi kteří byli z herních důvodů mimo možnosti setkání a popovídali si o hře v uvolněné náladě. Tj. dělat další larp moc tyto podmínky nenaplňuje.
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    TARI: myslím, že to Evdrik nemyslel konkrétně na Tebe, ale jako návrh všeobecně do pléna...
    TARI
    TARI --- ---
    MICHALO: tak si ho přesvědčuj jak chceš..nevím, proč bych někoho měla přesvědčovat zrovna já, mně osobně to zas tak zásadně netrápí
    MICHALO
    MICHALO --- ---
    TARI: Co takhle přesvědčit Petria ať udělá afterparty formou SpP 4 - Tady znovu metroplex ;-)
    TARI
    TARI --- ---
    no, takže předpokládám správně, že afterparty nebude?:-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam