Lidičky měl bych na vás dvě prosby:
1) Dokud ještě úplně neopadl váš zájem, poprosil bych vás o nějaké komentáře přímo na webu (stačí něco sesmolit přímo pod článek, kterým jsem zhodnotil celou akci. Mimochodem najdete pod ním všechny fotogalerie s vyjímkou jedné poslední). Protože tady na diskusním fóru to velice rychle zanikne....
Jo a berte prosím trochu ohled na další čtenáře, ať se dozví něco objektivního, čemu by porozuměli (čtou nás i "civilové").
2) Definitivně jsem se domluvil s pronajímateli haly, že si nechají zálohu 3000,- Jsou dva hlavní důvody. Jednak hlasitá hudba, která sice hrála "jen" do deseti a neporušili jsme tak podmínky smlouvy, ale na druhou stranu pronajímatelé si to představovali trochu jinak. Kdyby věděli, že to bude takovéhle, řekli by si rovnou o peníze větší. Což respektuju.
A za druhé to byl bordel na ulici, ke kterému i podle vás došlo. K tomu není co namítat...
A cože to teda chci? Je mi to trochu trapné, ale na druhou stranu z vaší strany zcela dobrovolné. Když se sem tam někdo z vás uvolí k tomu, na tenhle nečekaný výdaj drobně přispět, vůbec se nebudu zlobit. Ve skutečnosti stačí celkem málo. A když se to nepokryje, nesloží mě to. Časy, kdy jsem dělal LARPy během studia střední školy už jsou nějakou dobu pryč..
Případným dárcům každopádně předem děkuji.
Jinak na bordel si oficiálně nikdo zatím nestěžoval což je zatraceně dobře. A to, že jsme zaplatili zálohu neznamená, že bysme se rozešli ve zlém. Tímto děkuji lidem z KulturyJinak za rozumnou domluvu a ještě jednou pak za zapůjčení Haly C. Především Lindě.
Děkuji!