• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSSvět po Pádu a jiné PA skopičiny
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    PETRIUS: ale to uz nebude ono...ale chapu...nocnik je nocnik...a rikals, ze to letos bude od driv?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    S Krutou hrou se to má tak, že jí nutně musíme stihnout do deseti - noční klid...
    A interakce může být i po ní...
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    PETRIUS: Mozna by nebylo spatne, kdyby Psi hra nebyla na zacatku, ale nekdy trochu pozdeji, aby si ji clovek uzil nejen jako sport, ale i jako soucast spolecenske interakce...aby se mohl par hodin bavi s kazdym o tom, jak to dopadne, vychloubat se, sazet, cokoli...
    MCKYBL
    MCKYBL --- ---
    splacení dluhu sem měl dokonce i naplánované ale je pravda že už sem po té dlouhé době zapoměl co za plán to bylo.....
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    MURRIEL: nemyslém, si. Hrát defakto tu samo hru nemá moc smysl. Takže jsme se postarali nějaké novinky. Například tři nové Gangy....
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    KID_MCHUTT: to se budeme muset podělit...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ALDARION: ozubený kolečka chci!
    MURRIEL
    MURRIEL --- ---
    PETRIUS: Škoda
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Zklamu vás - co není vyloženě důležité, to považujte za uzavřené - od posledních událostí uběhne rok a bude to rok bohatý na změny...
    MURRIEL
    MURRIEL --- ---
    MCKYBL: Jo a Ty nebo Tvoji lidi dluží Samaritánům....
    MCKYBL
    MCKYBL --- ---
    když to tady tak čtu... tak třeba na metroplex sem původně jel jen kvůli psí hře. pak mi petrius navrhl akousi zápletku které sem se zhostil, byl sem u první a asi jediné pořádné rvačky, postřelil mě tam nějakej divnej člověk u baru, načež se do toho zapojila skoro třetina osazenstva .... no já si nemohl stěžovat imho pokud si pama tuju tak mi leši ještě dluží kuš,.......
    LAIRELOSSE
    LAIRELOSSE --- ---
    KID_MCHUTT: Osobně používám pouze co sám nosím nebo co sem už odnosil. On asi není ale moc problém dodat patinu dodatečně, i když opravdové opotřebení vypadá asi přecijen líp. Jinak sekáče, aukro...
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    PETRIUS: Petrovice, ta škola, kde se trénovalo na Juggery - viz [ OFFERINGNABÍZÍM: válendy a skříně zdarma / Petrovice ]
    Řekni kdy a provedu tě. ;)
    Po čepeli se podívám, doufám, že ji neukradli studenti z brigády. Já věděl, čím zaujmout! ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tu čepel si zamlouvám! :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Ty jo to zní jako super věcičky! Kdeže to máte? že bych se stavit třeba ten druhý svátek vánoční?
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    KID_MCHUTT: Cokoliv od šroubků přes ozubená kolečka a tyčky, jedenapůlmetrovou, lehce prohnutou čepel do řezačky, až po prasklý knihařský lis, zbytek té ruční řezačky, nějaký ruční tiskařský aparát (asi funkční) a takové věci...

A asi čtyři podsvěcovací stoly - ve stolu zářivka, na stůl dáš film a koukáš na něj "proti světlu"

A spousta jinejch kravin.

PETRIUS: Do 2. svátku vánočního to tam určitě bude, pak se to začne vyvážet na skládku. :(

S výjimkou věcí, kterých mi bude líto. Ty budu o 1. a 2. svátku vánočním vozit na chatu abych je pak mohl roz(pro)dávat kamarádům - závozníka vítám a má přednostní právo si vybrat. ;)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    mimochodem, máte někdo typ, kde kupovat dostatečně jeté hadry?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ALDARION: co je to "součásti strojů?"
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ALDARION: jak na to spěcháš? na železný šrot a knihařská plátna bych se mrknul...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam