• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERU_HUSPROSTOR - Husitská 23




    Chceme vám, ne úplně s radostí oznámit, že po dlouhé době působeni Prostoru Husitská 23, která navázala na předchozí Hus23, se naše působení v tomhle prostoru chystáme ukončit. Moc si vážíme podpory všech, kteří se na fungování podíleli aktivně a stejně tak všem návštěvníkům a podporovatelům, kteří si u nás našli svůj prostor… Máme radost z toho, že se podařil naplnit náš záměr, a to vytvořit společné místo, kde se budou potkávat, scházet se, nebo třeba i navazovat spolupráci lidi z různých kulturních a společenských, často i zdánlivě neslučitelných skupin. Nešlo nám o to, přizpůsobit se trendům nebo poskytovaní nejlepších služeb, ale hlavně vytvořit společný prostor s domácí atmosférou, kde všichni můžou přispět k jeho utváření. Myslíme si, že to se za nespočet akcí, koncertů, workshopů, schůzí, promítání, přednášek nebo jen příjemných večírků opravdu povedlo. Děkujeme tedy všem otevřeným i těm méně otevřeným z vás, kteří právě třeba s tím u nás měli problém, i tak si vaší přízně vážíme. V ideálním případě bychom rádi předali štafetu dál..
    A tak, pokud by vás seriozní pokračování v tomhle záměru zajímalo nebo o někom víte, ozvěte se nám co nejdřív. Zároveň bysme si chtěli s váma se všema poslední čas v Husu pořádně užít, tak budeme rádi, když se ozvete s jakýmkoliv nápadem na akci nebo aktivitu u nás, ať už večer nebo i v průběhu dne.. Končíme první týden v květnu, tak neváhejte..
    Děkujeme!

    Veru & Yuki





     
    rozbalit záhlaví
    VERU_HUS
    VERU_HUS --- ---
    LOPIK: tos tezko rict tak do sobotniho poledne si misim ja;)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Do kolika hodně zhruba tam tak budete? ;)
    VERU_HUS
    VERU_HUS --- ---
    Ahoj.)
    Dorazte na moju party jako by to bylo v husu moc rada vas uvidim.)!
    [ Party35 / konferenceconference / 3.3.2017 / CR - Praha - Vysehrad - hospudka Na hradbach ]

    LOPIK
    LOPIK --- ---
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    pro ten kontrast možná :))
    ASYD
    ASYD --- ---
    proc se tady resi Wakata?
    BICA
    BICA --- ---
    Nebrečte nad Wakatou, nebyla nejmenší snaha o záchranu a řešení bylo. Rozprodat, zbytek věcí si nechat a spoluvlastnictví doteď nevyřešit. Bylo by k nevíře s timhle přístupem kdyby to ještě teď fungovalo.

    z FB: ..po téměř dvaceti letech byl klub uzavřen, protože majitelé domu rozhodli, že se jim nadále nehodí do jejich plánů.. je nám to líto, teď již můžeme jen vzpomínat.

    Takže tam evidentně nechtěli podnik
    RAPHAEL_KOSMOS
    RAPHAEL_KOSMOS --- ---
    4JANE:
    no dj bar to neni, prisel v jednu a to uz tam byli 4x predtim policajti kvuli hluku, takze se hralo na hlasitost telefonu. ty silny repraky jsou tam dost zbytecny, kdyz je nesmis dat ani na ctvrtku.
    docela me to prekvapilo jak to udelali, je to cisty a v klidu, ale imho uz to nema ten vibe.
    bar "pank", nemeli matecko, kdyz sem rekl ze si dam birella (nepiju ted) tak nevedel za kolik je a a pak prej "kolik sem chtel predtim?" a to sem tam akorat prisel)) ale to uz sou detaily.

    trosku to na me zapusobilo ze kluci maj prachy a dali to hezky do kupy, ale maj to docela na haku :))
    coz je na jednu stranu sympaticky
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    GRAMEC: jo vidíš tebe ještě nemám v ignore, dík za připomenutí
    4JANE
    4JANE --- ---
    INK_FLO: to je taky slusny :)
    V3S
    V3S --- ---
    snad tu je prostor i pro trochu nostaligie ... aneb zas se hrabu ve starejch fotkach :)



    v3s | Sítotisk @ H23 – rajce.net
    http://v3s.rajce.idnes.cz/Sitotisk_H23/
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    4JANE: to mi připomíná poslední návštěvu nejmenovaného klubu,kdy ke stolu přiběhla mladá vyrychlená číšnice a dala si záležet, aby každého zvlášť oslovila se svojí nabídkou "dáš si něco? máme tu tripy, koule, koks", šermovala mu před obličejem plnou plechovou dózou dealeráků a pak zklamaně odešla, když zjistila, že si vystačíme s pivem...jako takhle nadrzo a veřejně jsem to ještě nezažil
    4JANE
    4JANE --- ---
    GRAMEC: no jo jenze tohle je punk v podniku, kterej si hraje na moderni podnik s designovym vybavenim :))))
    GRAMEC
    GRAMEC --- ---
    ale ten popis vypadá na výbornej punk :) Pamatuju první Wakatu v podobném módu. :o)
    4JANE
    4JANE --- ---
    RAPHAEL_KOSMOS: byla jsem tam minuly vikend a byl to dost ulet. Nemeli pivo, typek za barem byl naprosto nasrot. Nikdo tam nebyl krome dvou lidi na baru, ktery evidentne patrili k baru a pak dvou lidi, co chodili do Wakaty a meli stejny napad jako ja. Kdyz jsem zjistila, ze nemaji pivo, tak jsem se rozhodla dat si panaka. Dala jsem si Laphroig a barman nevedel kolik stoji. Nevedel to bohuzel ani ten typek na baru, ktery mel v pocitaci nejaky jakoze napojak. Tak vymysleli nejakou cenu, takze v pohode. Tak jsem si sedla k tem ex-Wakatakum a povidali jsme si. Pak mi rekli, ze jim barman slibil, ze kdyz si daji panaka, tak si muzou dojit pro pivo naproti do May baru. Ja uz mela druheho a oni meli kazdy druhej michanej drink (u toho druheho se jim barman omlouval, ze jim tam nalil omylem Sprite misto Coly), tak jsem se sla zeptat, jestli nam pujci pullitr, abysme si skocili naproti. Tak jsme dostali pullitr a k tomu jeste jeden, ze si barman da taky. Pak jeste dva pro ty dva kluky, co sedeli na baru. Tak jim rikam, at daji nejaky cash na ty piva. Tak prej, ze jim to mame koupit za to, ze si tam muzeme vzit to pivo :))) Tak jsem se zasmala a rekla, ze jsem dala 50,- dysko za ten pullitr a ze je to snad dost. Tak vyndali penize.
    Barman byl jinak ochotnej a kdyz jsem chtela videt zahradku, tak me tam pustil a pustil me dokonce i dozadu za bar, abych tam nahlidla.
    Takze vlastne ta navsteva byla docela vtipna a ty kluci byli vtipny, ale rekla bych ze tomu naprosto chybela nejak profesionalita.
    A baru bohuzel chybi utulnost. A kdyz uz neni utulny, tak by tam ten design mohli trosku dotahnout. Ale kdovi, treba se jim to povede.
    Ale za me tam ta atmosfera proste neni.
    Rozhodne jim dam jeste sanci, takze kdy ze tam presne hrajes? :)
    GRAMEC
    GRAMEC --- ---
    když tam vidím ten sedmipalec na talíří, tak pro mě to bylo trochu poučné. Že vůbec existujou takový adaptéry. Sedmipalce jsou skvělý, takhle obzvášť, jinak je todost na houby imho. Škoda, že tu nevychází nějký periodikum, kde by byl jako příloha nějakej sedmipalec :o)

    Why More DJs Should Play 45s
    https://www.youtube.com/watch?v=Xq-t9RrG4og
    GRAMEC
    GRAMEC --- ---
    Příhrádka na techniku zdá se dost malá.
    BARE
    BARE --- ---
    RAPHAEL_KOSMOS: Tak drzim palce.. Je to tam dost prapodivny
    RAPHAEL_KOSMOS
    RAPHAEL_KOSMOS --- ---
    RAVEBOY: ten pohled od gramcu uz neni co bejvaval, ale prej se tam hraje dobre.
    poustim tam nahodou pristi vikend, tak poreferuju

    N_I
    N_I --- ---
    abych se vratil k tematu me by zajimalo jaky tam umi kafe :)))
    nejaka pricka...
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    RAVEBOY:
    MATT: ano, s abuem jsme koukali oknem kdyz jsme sli kolem a neco se tam chystalo, a taky sme koukali:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam