• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERU_HUSPROSTOR - Husitská 23
    GRAMEC
    GRAMEC --- ---
    když tam vidím ten sedmipalec na talíří, tak pro mě to bylo trochu poučné. Že vůbec existujou takový adaptéry. Sedmipalce jsou skvělý, takhle obzvášť, jinak je todost na houby imho. Škoda, že tu nevychází nějký periodikum, kde by byl jako příloha nějakej sedmipalec :o)

Why More DJs Should Play 45s
    https://www.youtube.com/watch?v=Xq-t9RrG4og
    GRAMEC
    GRAMEC --- ---
    Příhrádka na techniku zdá se dost malá.
    BARE
    BARE --- ---
    RAPHAEL_KOSMOS: Tak drzim palce.. Je to tam dost prapodivny
    RAPHAEL_KOSMOS
    RAPHAEL_KOSMOS --- ---
    RAVEBOY: ten pohled od gramcu uz neni co bejvaval, ale prej se tam hraje dobre.
    poustim tam nahodou pristi vikend, tak poreferuju

N_I
    N_I --- ---
    abych se vratil k tematu me by zajimalo jaky tam umi kafe :)))
    nejaka pricka...
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    RAVEBOY:
    MATT: ano, s abuem jsme koukali oknem kdyz jsme sli kolem a neco se tam chystalo, a taky sme koukali:)
    MATT
    MATT --- ---
    RAVEBOY: já nevim, já se taky ptal... ;)
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    RAPHAEL_KOSMOS & MATT & RAPHAEL_KOSMOS: Počkat, tohle je fakt bez prdele to místo v Malířský 14, kde bejvala Wakata? Hustý! Bych to vůbec nepoznal!

W/O/W
    MASOO
    MASOO --- ---
    S_TEJK: ja sem za Cross ted docela rada...
    S_TEJK
    S_TEJK --- ---
    MASOO: tak tohle se nejak nechytlo ;) ale prej je nějakej novej podnik za holesovickou trznici, ale nebyl sem jeste...
    RAPHAEL_KOSMOS
    RAPHAEL_KOSMOS --- ---
    MATT: evidentne..
    MATT
    MATT --- ---
    N_I: tak když se tam může kouřit tráva, třeba se bude moc ilegálně kouřit i tabák ;))

CHESUS: tablet s tiskárnou maj :D ale u mě bude největší frajer ten, co si vyžádá účtenku spolu s prosbou o dotočení piva na míru ;))

RAPHAEL_KOSMOS: to je prostor starý wakaty? to zbourali tu příčku mezi barem a DJem?
    MASOO
    MASOO --- ---
    nebo bychom mohli zdrbnout Cross, to tu dlouho nebylo;)
    S_TEJK
    S_TEJK --- ---
    tenhle směr debaty je ovšem již totálně zvrhlý, zpátky ke kořenům!
    N_I
    N_I --- ---
    LOPIK: neverim ti! :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    pikolo neexistuje
    CROME
    CROME --- ---
    LOPIK: rika se pikolo
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    N_I: Mám zkušenosti jen se stánkem v alze a zjistil jsem, že nemám rád podniky, kde mi nejsou schopný dát na první dobrou "malý preso"..
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    RASTASHAMAN: jen matuška
    N_I
    N_I --- ---
    CHESUS: ono vubec zakaz koureni zmeni asi malicko raz - ikdyz nadrazka mela tu zahradku - imho tam se na zahradce uz taky nebude moc kourit? nebo na hradbach?

Doubleshot je uz dost vyhajpovanej brand, ale kavu maj fakt skvelou, i jidlo a maji :muj salek v karline, kavarnu v alze a tohle Misto. Kdysi sem to tam mel desne rad, chodil tam casto s dcerkou na zakusek a kafe a tou domaci atmosferou si me proste ziskali,zeptali se co je novyho, pokecali, ted je to uz uplne jinde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam