• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    VIR_KENNY: Jak trefne - to ty si stezujes, jak jsou na tebe vsichni zli, jak intrikuji, pomlouvaji a skodi za tvymi zady. Mel by ses nad sebou zamyslet. Proc to tak je?
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    je to podobne jak chytnou darebaky co prepadavali po nocich lidi a oni pak pred soudem - ale vy jste ted tady na nas ti zli, ach proc? Proc?

No protoze proto. Protoze jak se do lesa hulaka, tak se z nej taky vobcas ozve.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    COMMANCHE: vis, ja to ventiluju ven sprostym slovem, a ne pomluvou, hrubosti nebo bezenim za ostatnimi se kterymi se pak nekomu vysmivam jako ty. Radeji ti uprimne reknu curaku, nez v pozadi intrikovat a skodit jako havet.

BIDAK: no nekecej.
    BIDAK: Hoho. Ja vedle toho tady pracuju, nemam cas to kontrolovat a uprimne, pro takove mile hovada to ani nema cenu nejak vyrazne korekturovat.

A mas pravdu ze agrese drive ci pozdeji vyprovokuje reakci - ale to sis mel prave rict predtim ty sam.
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    VIR_KENNY: Je vtipne, jak o ostatnich pises, ze jsou agresivni. Ale kdyz si prectu posledni prispevky, tak agresivni jsi tu jen ty. A kdyz jsi agresivni, pak se nediv, ze ostatni reaguji tak, jak reaguji. Zakon akce a reakce.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    No, moc střízlivě opravdu nezníš abych byl upřímný. Nevím, co tě žere, ale žádná drobnost to asi nebude.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    VIR_KENNY: Já? Dyk se spolu v podstatě nebavíme. Myslím, že před rokem jsem ještě nevěděl o tvojí existenci. Natož před šesti.

A nediv se, že jsou na tebe lidi hrubí, když jsi hrubý ty na ně.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    BIDAK: ale prosimte, ty spravedlive rozhorcenej ultrapravicaku, patris mezi svine co mne sest let furt z neceho obvinujou (komunismus, toxikomanie) a roznasej to svy svinstvo kde se da. Nehraj si na nevinnyho, smejde jeden.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    VIR_KENNY: To je jednoduchý, naštval mě tenhle VIR_KENNY tvůj slabomyslnej příspěvek.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    BIDAK: co ti je po tom?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    VIR_KENNY: Co to plácáš?
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    ten spor nevznikl ve virtualnim prostoru, ale je zatracene realnej :)

Reagujes na to co jsem ti napsal, jako kdyby existovalo jen to, kam se vytraci souvislost? -To stale neresi to jak klidne ignorujes utoky te druhe strany - tam se motivaci nedozvim - proc ti to nevadi? A hlavne, rad bych te vzal vazne a veril ti co pises, ale neverim. Vstupujes do sporu v divnou dobu a s divnym motivem.

Jinak to co pises nedava smysl. Ne v souvislosti s tou agresivni bandou tady, divna tolerance.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    VIR_KENNY: tak od začátku - kde jsi proboha vzal, že jsem zainteresovaná s jednou stranou sporu, a oproti tomu že ty jsi nestranný? teď upřímně řečeno naprosto netuším, jak to myslíš.
    zadruhé - nemám potřebu ti opatrně ani neopatrně vyhrožovat (odkud se v tobě vůbec tahle rétorika bere?), vůbec to nebylo myšleno tak, že ty jsi ztroskotanec (což snad takové věty obvykle ani nebývají?)
    zatřetí - kde jsi vzal, že odmítám vidět základ sporu???
    začtvrté - jak by se asi takový názorový střet dal vyřešit? neexistuje.
    kde se v tobě tyhle misinterpretace vzaly? jsem zvyklá, že jsi schopen reagovat smysluplně. trochu jsi mě zklamal.

a zaposlední - ta věta měla jen naznačit, co si myslím o pseudointelektuálním dohadování chlapečků, kteří sami vědí, že se stejně nikdy neshodnou, a přesto se ve virtuálním prostoru neustále škádlí. tos tam opravdu nenašel a místo toho mě obviňuješ z nadržování jedné straně, neobjektivity, přestože ani s jedním z účastníků nejsem v žádném osobním ani písemném kontaktu?
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    NANTHEI: mne prijde vtipny to s tim kurim okem - vzdyt ty nemuzes byt objektivni, protoze jsi zainteresovana s jednou stranou sporu. Coz ja nejsem. Ti ztroskotanci jsou vtipny - klidne mne za nej oznac, jsem od nacku a malych lidi na tohle zvyklej a ne ze mi opatrne vyhrozujes abych byl opatrnej.
    Ja ti proste pisu - nejsi objektivni, odmitas videt zaklad sporu (protoze pouze vyresenim priciny a ne nasledku se vec vyresi) a nenapsala jsi ani ze chces aby se spor vyresil, jen to zahrat do autu - ja tvrdim ze to nejde.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    BIDAK: takhle v poledne?
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    VIR_KENNY: hele odpovědět můžeš na moji reakci a nikoho do toho netahat - já jsem ti taky odpovídala jen a pouze za sebe.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    a hele, parta je tady :D

a uz to jede.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    NANTHEI: Já bych to připsal nějaké intoxikaci - a to i vzhledem k pravopisu... není třeba snad ani reagovat.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    VIR_KENNY: a tobě dneska někdo šlápl na kuří oko, Kenny? naprosto netuším, z které paty se ti při tvé inteligenci podařilo vytáhnout tuhle snůšku, která nemá s mou větou naprosto žádnou souvislost.
    pokud by však mít měla, reagovala by v tomto konkrétním případě na to, že někdo chce dát někomu do držky proto, že se chová jako naprostej debil, nikoli proto, že má určitý politický názor (přestože i dle mě naprosto zcestný).
    a být tebou, tak jsem opatrná s těma ubožákama a ztroskotancema...
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    NANTHEI: to zbagatelizovani na prostou chlapeckou soutezivost ma zahladit fasistickou nenavist a snahu na nekoho preventivne utocit - ergo dost spolecensky nebezpecny postoje?

Je to schvalne, z blbosti nebo vlastni snahy psychologicke racionalizace, vytlacovani nasili? Vse je vsak spatne, neresis puvodni agresy a naopak jej cinis legitimnim, protoze tu z organizovanych polofasistickych utoku a malomestacke sikany delasvsedni vec, bagatelizujes jejich nebezpecnou agresivitu a odmitas se podivat pravde do oci.
    Pro tyto polomozky je nejaky boj proti komunismu u prdele, oni chteji jen a jen nasili. A proti takovym mame masarykovo reseni, ktere samozrejme polofasiste uz kriminaloizovali, nebot se chystaji na preventivni obranny utok :)

Chlapecke pomerovani ej hadani se o spravny znacky fotaku, aut nebo politiku, nikoliv vyhrozovani bitim za politicky nazor narusujici normalitu, navic od ubozaku s ultrapravicovejma uchylkama, semtam i rasistama a zivotnima ztroskotancema.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Okej, vyhráls, uznávám, že to, co mi trčí od prdele na zem, jsou nosy...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam