• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    rozbalit záhlaví
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    COMMANCHE: chapu, ze bys mne rad do toho zamotal - ti lidi jsou ale konkretne zminovani a nejni jich zase tolik, ackoliv se snazi se ukazovat jako vetsina - viz ten chudak Patislav s tou jeho soutezi s paleckama. - ty ale ne, neboj se, ty jsi vul od prirody. Spis se zamysli proc te ma cely okoli za debila.
    Vlastne to asi vis, proto se snazis dupat obcas na mne nebo jine, taky bys chtel bejt chvili nad nekym a necejtit se jako spina. Zase to delas, zapojujes se do davu a chtel bys jit lyncovat.
    Chudaku.

PATISLAV: to, ze si kolektivne o nekom neco povime a pak se na tom shodneme je pomerne nebezpecny, bohuzel ty s tvejma kamaradama to delate dokolecka, dokola a moc pomoci uz vam nebude. Navzajem se sice s nekym muzes ujistit, ze jsi treba v necem v pravu nebo normalni, ale kdyz se to ritualne opakuje a zacne kolem toho radit paranoa, tak jde celej zdravej rozum vsech zucastnenych rychle do hajzlu.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    COMMANCHE: vždyť už to několikrát psal, protože jsou ostatní zlí.
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    VIR_KENNY: Jak trefne - to ty si stezujes, jak jsou na tebe vsichni zli, jak intrikuji, pomlouvaji a skodi za tvymi zady. Mel by ses nad sebou zamyslet. Proc to tak je?
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    je to podobne jak chytnou darebaky co prepadavali po nocich lidi a oni pak pred soudem - ale vy jste ted tady na nas ti zli, ach proc? Proc?

No protoze proto. Protoze jak se do lesa hulaka, tak se z nej taky vobcas ozve.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    COMMANCHE: vis, ja to ventiluju ven sprostym slovem, a ne pomluvou, hrubosti nebo bezenim za ostatnimi se kterymi se pak nekomu vysmivam jako ty. Radeji ti uprimne reknu curaku, nez v pozadi intrikovat a skodit jako havet.

BIDAK: no nekecej.
    BIDAK: Hoho. Ja vedle toho tady pracuju, nemam cas to kontrolovat a uprimne, pro takove mile hovada to ani nema cenu nejak vyrazne korekturovat.

A mas pravdu ze agrese drive ci pozdeji vyprovokuje reakci - ale to sis mel prave rict predtim ty sam.
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    VIR_KENNY: Je vtipne, jak o ostatnich pises, ze jsou agresivni. Ale kdyz si prectu posledni prispevky, tak agresivni jsi tu jen ty. A kdyz jsi agresivni, pak se nediv, ze ostatni reaguji tak, jak reaguji. Zakon akce a reakce.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    No, moc střízlivě opravdu nezníš abych byl upřímný. Nevím, co tě žere, ale žádná drobnost to asi nebude.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    VIR_KENNY: Já? Dyk se spolu v podstatě nebavíme. Myslím, že před rokem jsem ještě nevěděl o tvojí existenci. Natož před šesti.

A nediv se, že jsou na tebe lidi hrubí, když jsi hrubý ty na ně.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    BIDAK: ale prosimte, ty spravedlive rozhorcenej ultrapravicaku, patris mezi svine co mne sest let furt z neceho obvinujou (komunismus, toxikomanie) a roznasej to svy svinstvo kde se da. Nehraj si na nevinnyho, smejde jeden.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    VIR_KENNY: To je jednoduchý, naštval mě tenhle VIR_KENNY tvůj slabomyslnej příspěvek.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    BIDAK: co ti je po tom?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    VIR_KENNY: Co to plácáš?
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    ten spor nevznikl ve virtualnim prostoru, ale je zatracene realnej :)

Reagujes na to co jsem ti napsal, jako kdyby existovalo jen to, kam se vytraci souvislost? -To stale neresi to jak klidne ignorujes utoky te druhe strany - tam se motivaci nedozvim - proc ti to nevadi? A hlavne, rad bych te vzal vazne a veril ti co pises, ale neverim. Vstupujes do sporu v divnou dobu a s divnym motivem.

Jinak to co pises nedava smysl. Ne v souvislosti s tou agresivni bandou tady, divna tolerance.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    VIR_KENNY: tak od začátku - kde jsi proboha vzal, že jsem zainteresovaná s jednou stranou sporu, a oproti tomu že ty jsi nestranný? teď upřímně řečeno naprosto netuším, jak to myslíš.
    zadruhé - nemám potřebu ti opatrně ani neopatrně vyhrožovat (odkud se v tobě vůbec tahle rétorika bere?), vůbec to nebylo myšleno tak, že ty jsi ztroskotanec (což snad takové věty obvykle ani nebývají?)
    zatřetí - kde jsi vzal, že odmítám vidět základ sporu???
    začtvrté - jak by se asi takový názorový střet dal vyřešit? neexistuje.
    kde se v tobě tyhle misinterpretace vzaly? jsem zvyklá, že jsi schopen reagovat smysluplně. trochu jsi mě zklamal.

a zaposlední - ta věta měla jen naznačit, co si myslím o pseudointelektuálním dohadování chlapečků, kteří sami vědí, že se stejně nikdy neshodnou, a přesto se ve virtuálním prostoru neustále škádlí. tos tam opravdu nenašel a místo toho mě obviňuješ z nadržování jedné straně, neobjektivity, přestože ani s jedním z účastníků nejsem v žádném osobním ani písemném kontaktu?
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    NANTHEI: mne prijde vtipny to s tim kurim okem - vzdyt ty nemuzes byt objektivni, protoze jsi zainteresovana s jednou stranou sporu. Coz ja nejsem. Ti ztroskotanci jsou vtipny - klidne mne za nej oznac, jsem od nacku a malych lidi na tohle zvyklej a ne ze mi opatrne vyhrozujes abych byl opatrnej.
    Ja ti proste pisu - nejsi objektivni, odmitas videt zaklad sporu (protoze pouze vyresenim priciny a ne nasledku se vec vyresi) a nenapsala jsi ani ze chces aby se spor vyresil, jen to zahrat do autu - ja tvrdim ze to nejde.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    BIDAK: takhle v poledne?
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    VIR_KENNY: hele odpovědět můžeš na moji reakci a nikoho do toho netahat - já jsem ti taky odpovídala jen a pouze za sebe.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    a hele, parta je tady :D

a uz to jede.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    NANTHEI: Já bych to připsal nějaké intoxikaci - a to i vzhledem k pravopisu... není třeba snad ani reagovat.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    VIR_KENNY: a tobě dneska někdo šlápl na kuří oko, Kenny? naprosto netuším, z které paty se ti při tvé inteligenci podařilo vytáhnout tuhle snůšku, která nemá s mou větou naprosto žádnou souvislost.
    pokud by však mít měla, reagovala by v tomto konkrétním případě na to, že někdo chce dát někomu do držky proto, že se chová jako naprostej debil, nikoli proto, že má určitý politický názor (přestože i dle mě naprosto zcestný).
    a být tebou, tak jsem opatrná s těma ubožákama a ztroskotancema...
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    NANTHEI: to zbagatelizovani na prostou chlapeckou soutezivost ma zahladit fasistickou nenavist a snahu na nekoho preventivne utocit - ergo dost spolecensky nebezpecny postoje?

Je to schvalne, z blbosti nebo vlastni snahy psychologicke racionalizace, vytlacovani nasili? Vse je vsak spatne, neresis puvodni agresy a naopak jej cinis legitimnim, protoze tu z organizovanych polofasistickych utoku a malomestacke sikany delasvsedni vec, bagatelizujes jejich nebezpecnou agresivitu a odmitas se podivat pravde do oci.
    Pro tyto polomozky je nejaky boj proti komunismu u prdele, oni chteji jen a jen nasili. A proti takovym mame masarykovo reseni, ktere samozrejme polofasiste uz kriminaloizovali, nebot se chystaji na preventivni obranny utok :)

Chlapecke pomerovani ej hadani se o spravny znacky fotaku, aut nebo politiku, nikoliv vyhrozovani bitim za politicky nazor narusujici normalitu, navic od ubozaku s ultrapravicovejma uchylkama, semtam i rasistama a zivotnima ztroskotancema.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Okej, vyhráls, uznávám, že to, co mi trčí od prdele na zem, jsou nosy...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam