• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    rozbalit záhlaví
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    CLAVEN: to je uz docela ohrany, protoze to beres to co sam delas a prisoudis to protihraci. To delas ty a tvoji kamaradi neustale. Je to druh ritualu, ano, a je iracionalni, ale tim se nezbavite toho co fakticky delate. Je to podobne vtipny jako neustale tve omilani toho co je realny svet.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VIR_KENNY: tak posledný pokus, Kenny. Na rozdiel od tej vašej trojice, ktorá si drží vzájomne vtáky pri pisoároch, tvoju opozíciu netvorí žiadna sekta s organizovaným postupom. Je mi jasné, že v tvojom čiernobielom svete to je ťažko predstaviteľné, rovnako ako aj chápem, že ako členovi sekty ti pripadá nepravdepodobné, že by vám proste oponovali jednotlivci nezávisle na sebe.

Každopádne ja som sa s nikým neradil, nikto z prítomných ma do žiadneho židomurárskeho bratstva nezasvecoval a (rovnako ako Nanthei alebo Bídák) proste vyslovujem svoj osobný, nezávislý dojem, že by si mal navštíviť psychológa.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    VIR_KENNY: to říkáš ty mně??? pokaždé jsem se snažila z tvého postu sebrat všechno, co ve vztahu k tomu, co říkám, dávalo nějaký smysl a reagovat na to.
    a s tím "taky" už mě fakt neser, co máš právě ty tendenci neustále někoho přiřazovat k nějaké skupině? já celou dobu mluvím sama za sebe. a zrovna ty fakt někomu vykládej, jak jsi nestranný a nad věcí.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    PATISLAV: mezi tim ti chybi par fakticku, zase deinterpretovani (nechci rovnou psat lhani) a nakonec i racionalizace (ve smyslu psychologickem - jakoze vysvetleni si faktu aby byly pripustne pro vedomi (a svedomi) dane osoby (se deje treba kdyz nekomu ujedou nervy a zarve na nekoho a pak rika - dyt se prece nic nestalo, nerozumim proc by se to melo resit a podobne, zde se deje nejen tohle, ale navic je zde pritomna parta (sekta) jenz se v tom navzajem podporuje. A tohle mi bude vykladat neco o tom ze jsem nemocnej :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PATISLAV: síce tvoje úsilie oceňujem, ale mám pocit, že sa snažíš zbytočne. Títo páni sa už s reálnym svetom a logickým uvažovaním rozlúčili dávno a momentálne žijú v inom vesmíre. Čokoľvek im vysvetľovať alebo ich akceptovať ako partnerov do serióznej diskusie je hádzanie perál sviniam.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    VIR_KENNY: Tak si to shrňme:

1) Bídák napíše, že tvůj příspěvek byl zřejmě napsán pod vlivem intoxikace
    2) Ty se rozčílíš, že tě osočuje z toxikomanie ("a to obivneni z toxikomanie je co, nevinny zerticek? :D")
    3) Na to Bídák odpověděl "Já tě z toxikománie neobvinil - napsal jsem jenom, že tenhle tvůj příspěvek vypadá, jako by ho napsal intoxikovanej člověk..."
    4) Tomu se Harold vysmál. HAROLD
    5) Pak Harold tvrdil, že napsat něco takového je ještě horší, než kdyby tě obvinil z toxikomanie.

Přiznám se, že tomu opravdu vůbec nerozumím.

a) pokud si Harold nemyslí, že intoxikace je pevně spjata s toxikománií, proč tak hrozně vykřičníkoval (HAROLD) a proč potom používal ten hloupý příměr (HAROLD)

b) proč je horší napsat, že byl příspěvek zřejmě napsán po intoxikaci, než napsat, že je pisatel toxikoman?
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    jasne, urcite, samozrejme. Koukam, ze taky si davas jen ty casti sdeleni co chces, takze nazdar
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    VIR_KENNY: Vir_Kenny, s tebou vážně není něco v pořádku. poznámku o ztroskotancích jsem ti vysvětlila - marně. to, co nazýváš hopskoky, byl konzistentní názor, který jsem se kvůli tvému nepochopení dokola snažila vysvětlit - marně. "organizované útoky", které bagatelizuju, jsou patrně tvoje snová vize a daleko za hranicí normality se mi tu zdají úplně jiné věci - máš-li opravdu dojem, že se z tebe snažím udělat toho zlého a zároveň mám v tomto prostředí potřebu prezentovat sebe jako morální osobnost, doporučuju rozhovor s odborníkem.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    PATISLAV: tohle myslis vazne?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    HAROLD:
    [ HAROLD @ 10.000 perel Nyxu - OT and FLAME ]

A samozřejmě, že budeš tvrdit, že jsi přímo nic takového nenapsal a že jsme ty tvé příspěvky úplně špatně pochopili. Pak můžeš zase napsat něco o něčích úskocích stranou.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    jaci komunisti?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HAROLD: jj, budeš musieť ešte trošku poštudovať, aby si tomu dokázal porozumieť. Ale nevzdávaj sa, možno raz...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Takže se nedozvím, kde jsem tvrdil něco o toxikomanii... Mno, jako bychom to nevěděli...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Jakou prostatu, Clavine?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    A navyše znovu míňaš podstatu. A toto sa medzi komunistami považuje za intelektuála. Smutné.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Zkouším a nikde nenacházím žádné své tvrzení o toxikomanii.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HAROLD: Intelektuál tvojho formátu určite zvládne použiť filter alebo komplikovanú kombináciu Ctrl+F.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Clavine, miláčku, kde já jsem přesně psal něco o toxikomanii?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VIR_KENNY: lulz, ty sa vážne v tých svojich súdoch netriafaš :) najprv o mne napíšeš, že som nacionalista (čo nie som, celé Slovensko mi je srdečne ukradnuté), potom že som prcek s napoleonským komplexom (mám 183 cm)...

ešte napíš, že som Číňan alebo černoch.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    CLAVEN: Claven mo on

od slovenskyho prcka s napoleonskym komplexem tohle opravdu sedi.

claven mod off
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Že nesmierne vzdelaný intelektuál a polyglot Harold nedokáže pochopiť rozdiel medzi intoxikovaným človekom a toxikomanom, to by ma asi malo prekvapiť. Ale keďže ho za intelektuála označil evidentne psychicky chorý človek (áno, Kenny, vyjadrujem svoj dojem, že nie si v duševne v poriadku), tak ma to ani neprekvapuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam