• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    rozbalit záhlaví
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VIR_KENNY: snažím sa ťa konfrontovať s realitou. To je všetko.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    jeziskriste, von to fakt udelal!!! A pak kdo je tu jak maly dite.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Tak wall of text... je to nuda, je to hlúpe a dávam to sem len pre to, aby bolo možné posúdiť, nakoľko je môj stručný prepis nižšie "svojrázny" a nakoľko som to celé "nepochopil".

Čítať odspodu.

FROM: VIR_KENNY --- --- 15:36:12 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    ouk

TO: VIR_KENNY --- --- read --- 15:35:59 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    kšá, apage

FROM: VIR_KENNY --- --- 15:35:11 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    jsi prekladatel - jen pro zajimavost, Harold umi XXXXXXXXXXXXXXX dobre XXXXXXX a zna i zaklady XXXXXXXX je seznamen i XXXXXXXXXX. To je blizke tvemu oboru, takze si snad dokazes ted predstavit koho vlastne urazis.

TO: VIR_KENNY --- --- read --- 15:33:28 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    nie, fakt už stačilo, bež vypisovať niekomu inému, ja tu nie som od toho, aby som ti robil kamaráta. je mi ľúto, že ti chýba ľudský kontakt, ale hľadaj ho inde.

FROM: VIR_KENNY --- --- 15:33:00 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    pisu si - zustavas uzavren ve sve blbosti. Hold kazdy je strujce sveho osudu :D

TO: VIR_KENNY --- --- read --- 15:32:00 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    hehe, prekladateľstvo nie je intelektuálna práca? okej... keď to hovoríš ty ako arbiter všehomíra, určite to bude pravda

čo robí Harold ma nezaujíma, je to čistá non-entity bez vlastnej osobnosti.

TO: VIR_KENNY --- --- read --- 15:30:32 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    hele myslím, že je celá naša komunikácia zbytočná - podľa mňa si odtrhnutý od reality, ale to je tvoja vec a mňa to vlastne moc nezaujíma, podľa teba som blbý alebo ťa chcem urážať, čo ma tiež vlastne moc nezaujíma a navyše sa fakt radšej budem venovať niečomu produktívnejšiemu, toto zreteľne nikam nesmeruje.

FROM: VIR_KENNY --- --- 15:30:13 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    navic prekladatelstvi neni intelektualni prace - tu dela Harold a je pomerne dost uznavan.

FROM: VIR_KENNY --- --- 15:29:51 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    mimochodem to je prace rukama i hlavou a na prekladatele bych ennadav kdyby ta vase banda prekladatelu se nazacala nad ostatni povysovat a o svy praci zvanit jako kdyby to byla transplantace zlatejch zubu bilu gatesovy do prdele.

FROM: VIR_KENNY --- --- 15:28:48 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    nekriticky? :) Slusny :D ale myslim si ze mne proste chces jen urazet. Nebo ze bys byl fakt tak blbej?

TO: VIR_KENNY --- --- read --- 15:27:33 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    no jo, klasický kec o tom, že práca rukami > práca hlavou. no, keď nemáš na viac, je prirodzené, že robíš manuálneho debila. neprekvapuje ma to.
    ad to, či si alebo nie si boľševik - zastávaš sa dosť nekriticky komunizmu a Chajima, ktorý boľševik je. či je boľševik Harold, to ťažko povedať, keďže som uňho nevypozoroval žiadny vlastný názor a jeho jediným životným cieľom je podľa všetkého za každých okolností prikyvovať Chajimovi.

FROM: VIR_KENNY --- --- 15:25:02 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    a treba ti umelci, co kreslej i ty antikomunisticky komiksy - chodej ke mne na party, pac jsou to my znamy... hodne lidi se i diky mne seznamilo. Estli fakt veris tomu ze jsem bolsevik, jsi blazen :D

FROM: VIR_KENNY --- --- 15:23:31 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    a vis, ze skoro jo? :) Ja delal divadelni sceny, obnovoval divadla po zaplavach, visej tam opony ode mne, delal jsem i na Petrohradskym a ted, no ted kdykoliv kdyz jdes do hospody nebo do obchodu, do supermarkety - vsude vidis moji praci :D

TO: VIR_KENNY --- --- read --- 15:16:22 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    hehe a ty tvoríš čo? svetový blahobyt? lieky na rakovinu? aha sorry, myšlienky. typický boľševik, piču robí, ale kecov má jak koza bobkov.

FROM: VIR_KENNY --- --- 15:14:16 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    co prekladas - soft na ovladani ekohajzlu? Kopirku?

FROM: VIR_KENNY --- --- 15:13:54 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    aha, urcite :) oportunista musi jit pracovat :D

TO: VIR_KENNY --- --- read --- 15:12:56 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    no jo. bež plánovať revolúciu alebo čo, nemám na teba čas :P

FROM: VIR_KENNY --- --- 15:11:58 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    jen tak pro tvoji informaci, kdyz mi potkame komunisty jejich prvni otazka je "proc nas porad mlatite". Hold ale lepsi je si realitu vylhat, vid? :)

FROM: VIR_KENNY --- --- 15:10:18 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    zase neco predpokladas :D a hlavne jak si hrajes na sefa a soudce, to je vtipne :)

TO: VIR_KENNY --- --- read --- 15:08:56 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    o akých fašizujúcich tendenciách hovoríš?

mladí komunisti a ľavicoví extrémisti za posledných 20 rokov ohrozujú spoločnosť približne rovnako ako pravicoví extrémisti a neofašisti.
    nehovoriac o tom, že nacistické štátne zriadenie sa naposledy dopúšťalo zločinov vo veľom meradle pred 70 rokmi, kdežto komunistické režimy sa po celom svete dopúšťajú zločinov vo veľkom meradle aj práve teraz.
    o to ale nejde - fašizmus pokladám za rovnako nebezpečný. ide len o to, že si extrémista TY a komunizmus mucinky mucinky, fašizmus fuj, zlo. že?

FROM: VIR_KENNY --- --- 15:04:53 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    co je tohle za protimluv? Kolikrat za poslednich 20 let komunisti koho ohrozovali? Proti fasizujicim tendencim mlcis, tomu i tleskas, co? Jsi normalni extremista.

TO: VIR_KENNY --- --- read --- 15:03:19 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    no, to vidíš naozaj zle :P ja nemám problémy ani so svojou hodnotou, ani so svojím vnímaním sveta. problémy mám s Chujimami a iným odpadom neschopným poučiť sa z minulosti, ktorí by najradšej obetovali celú spoločnosť svojim malým komplexom a vlastnej hlúposti. a s tými mám tiež problém len z toho hľadiska, že dokážu byť reálne nebezpeční pre demokratickú spoločnosť - inak nech si kľudne veria, čomu chcú, je to ich blbosť a ich vec.

FROM: VIR_KENNY --- --- 14:58:33 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    no, ono je to prave presne naopak - kdyz se kouknu s jakejma srackama souhlasis, tak vidim chudaka co se snazi si svet vysvetlit strasne ucelove a levne a majici problem s tim ze vlastne sam o sobe jako clovek moc neznamena. Jediny co nastve je hloupost lidi branici hystericky sve iluze a schopnych skodit - jako to dela kuprikladu ten smesny FIn. Jinak se ho zeptej - on je specialitsa na "vztek", kterej mi porad prisuzuje.

TO: VIR_KENNY --- --- read --- 14:53:35 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    hehe, zvláštne, ja som úplne v pohode a spokojný. bezmocne pľuje jed práve Chajim a jeho súdruhovia, veď svet okolo je v prudkom rozpore s ich predstavami.
    zamysli sa nad tým, prečo by som vlastne mal zúriť? :)

FROM: VIR_KENNY --- --- 14:51:29 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    jiste, vzdyt jsi jen zurici malej clovek. Bezmocnej.

TO: VIR_KENNY --- --- read --- 14:50:25 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    veď ja ho nepotrebujem obhajovať, najmä nie pred zapáleným neofytom, vieš ako.

FROM: VIR_KENNY --- --- 14:48:28 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    fasismus neni emancipacni hnuti. Tvuj nazor je smesny a neni obhajitelny, je mi lito.

TO: VIR_KENNY --- --- read --- 14:47:12 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    vidíš, asi sa hlavne líšime v názore na to, či by mal byť komunizmus uznávaným politickým smerom demokratickej spoločnosti a či sa naň vzťahuje právo na pluralitu názorov.

ja si myslím, že komunizmus v akejkoľvek forme je asi tak žiadúci v demokratickej spoločnosti, ako tebou spomínaný fašizmus.

FROM: VIR_KENNY --- --- 14:45:40 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    to ze je cerveny ti nedava pravo k nicemu a uz vubec ne k vypadum. Marx-leninista neni, patri mezi normalni uznavane politicke smery demokraticke spolecnosti.

TO: VIR_KENNY --- --- read --- 14:41:09 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    však v poriadku, mne je dosť jedno, čo si o mne myslíš - a tvrdiť o mne, že som nacionalista, má asi taký reálny základ, ako tvrdiť o mne, že som černoch. je to proste evidentná hlúposť a netreba to ani nijak vyvracať.

že je Chujim komouš, to je proste fakt, veď je aj členom strany. to zase netreba nijak dokazovať, že je červený.

TO: VIR_KENNY --- --- read --- 14:39:58 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    1) sú retardovaní komunisti
    2) chujim je trapný kokotko, ktorý vie tak maximálne napísať "lol" a harold je zase trapný kokotko, ktorý sa mu až úbohým spôsobom pchá do riti a prikyvuje mu

jakože seriózne netuším, jaké argumenty by som takémuto ľudskému odpadu, ktorý je ledva schopný súvislej vety, mal písať.

FROM: VIR_KENNY --- --- 14:38:34 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    a ja ti davam jen ochutnat vlastni polevky - estli ty do nich jako do rudejch, tak ja z tebe udelam hnedyho.

FROM: VIR_KENNY --- --- 14:38:00 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    koukal jsem do kecu o 10 tisic perel a vidim te jak se nesmyslne seres do Chajima a Harolda - nereknes jedinej argument, jen seres - ted zase chces vysvetleni - nejdriv sam vysvetli co proti nim mas a prestan se do nich srat.

TO: VIR_KENNY --- --- read --- 14:36:50 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    hele aspoň mi vysvetli, jak si prišiel na to, že som nacionalista, to by ma fakt zaujímalo :)

TO: VIR_KENNY --- --- read --- 13:45:47 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    nie ty vole duch minulých Vianoc. nedovidíš na nick?

len by ma zaujímalo, čo to spustilo (ak odhliadneme od toho, že si úplne mimo minimálne v dvoch z tých štyroch charakteristík :D)

FROM: VIR_KENNY --- --- 13:41:26 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    to mi rikas ty?

TO: VIR_KENNY --- --- read --- 13:41:07 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    lol, čo to? prestal si brať lieky?

FROM: VIR_KENNY --- --- 10:48:12 13.12.2011 --- [00:01 :: history]
    SYSTEM MESSAGE :: User VIR_KENNY changed his comment about you to::
    nenavistny slovensky nacionalisticky hovado
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    CLAVEN: k tem informacim o tretich osobach, odstran i to jak pisu o ty svy anagazovanosti u lidi co delaj treba ty protikomunisticky veci, myslim ze to taky neni dulezite.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    VIR_KENNY: dobře, tak jenom idiotem :).
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    ja bych si tak nefandil :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Těším se. Třeba zjistím, že jsem byl celou dobu užitečným idiotem židozednářům okolo nechvalně známé party lidí jako je Fin, Claven apod.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VIR_KENNY: aight, o Chujimových jazykoch tam nič nie je a Haroldove info scenzurujem :P
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    CLAVEN: a co tim jako chces dosahnout?

Ne, nedovolim, protoze nechapu proc by tu melo lidi zajimat kolik jazyku ovlada Chajim a kolik Harold. Ergo zpravy obsahuji informace o tretich osobach - proto explicitne etiketa na internetech tuhle vec zakazuje zverejnovat a proto se obecne posta zverejnuje az treba 30 let po smrti osob. To bys mohl vedet. TO co se tyka ciste komunikace mezi nama dvema muzes.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    VIR_KENNY: Ne. Slovní odpověď nemůže být tak těžká a hovno před dveřmi by mi problém příliš neosvětlilo. Ale nefunguje nám zvonek, tak kdyžtak volej.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VIR_KENNY: ok, môžem sem náš rozhovor repastnúť?
    aby sme teda porovnali tú svojráznosť môjho prepisu.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    PATISLAV: vezmes jako odpoved kdyz vecer sebehnu ty tri ulice a vyseru se ti pred dvere?
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    CLAVEN: tato zprava znamena: ID to a to zmenilo komentar k vasemu ID. To neni zprava ode mne, ale tzv. systemova.

Prepis ty posty je taky sverazna, ale diky za ukazku jak ji chapes, protoze to cely bylo vo dost necem jinym a vypadato, ze jsem ti neudelal radost, protoze jsem ti psal slusne a bez sprostaren... :(
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Já jsem pořád ještě nedostal žádnou reakci na tohle
    [ PATISLAV @ 10.000 perel Nyxu - OT and FLAME ]

Budu s tím otravovat. Jsou tam dvě otázky, na něž by mě zajímala odpověď.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VIR_KENNY: omyl - naša komunikácia v pošte začala touto správou:

FROM: VIR_KENNY --- --- 10:48:12 13.12.2011 --- [05:03 :: board :: Národní konzervatismus a katolický konze]

SYSTEM MESSAGE :: User VIR_KENNY changed his comment about you to::
    nenavistny slovensky nacionalisticky hovado

zaujímal som sa, čo to spustilo, ty si mi písal niečo o extrémistoch, fašistoch, organizovaných útokoch a podobné paranoidné veci. chvíľu sme sa doťahovali, potom som ti napísal, že na teba nemám čas a nikam to nevedie a idem robiť niečo produktívnejšie, ty si sa oprel do mojej práce, že to nie je intelektuálna robota a že skutočný intelektuál je Harold, na to som ti (druhýkrát) napísal, že ma to nezaujíma a aby si mi prestal vypisovať.

bohužiaľ ma dnes chytil záchvat súcitu a v slabej chvíli som ešte raz skúsil preniknúť tvojimi delúziami. ako vidím, zbytočne.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    vcera jsi mi sam zacal psat do posty a skoncils hlaskama jako vypadni, nema to smysl, jdi nekam. A to jsem ti jen zacal vypisovat co vsechno kdo dela a umi a jakej je ten tzv. realnej svet a ze ani komunisti se nemlati, nejsou-li marx-leniniste. Misto argumentu jsem dostal odpoved ze uz nemam nic psat :D
    dneska mi zase semhle pises :D to je nejaka avangarda?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    No dobre. Skúsil som sa s tebou baviť ako s dospelým človekom so zvyškami sebareflexie, za pokus to stálo.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    CLAVEN: to je uz docela ohrany, protoze to beres to co sam delas a prisoudis to protihraci. To delas ty a tvoji kamaradi neustale. Je to druh ritualu, ano, a je iracionalni, ale tim se nezbavite toho co fakticky delate. Je to podobne vtipny jako neustale tve omilani toho co je realny svet.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    VIR_KENNY: vůbec nerozumím návaznosti tohoto příspěvku na ten můj. Vůbec. Šlo by reagovat nějak věcně?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VIR_KENNY: tak posledný pokus, Kenny. Na rozdiel od tej vašej trojice, ktorá si drží vzájomne vtáky pri pisoároch, tvoju opozíciu netvorí žiadna sekta s organizovaným postupom. Je mi jasné, že v tvojom čiernobielom svete to je ťažko predstaviteľné, rovnako ako aj chápem, že ako členovi sekty ti pripadá nepravdepodobné, že by vám proste oponovali jednotlivci nezávisle na sebe.

Každopádne ja som sa s nikým neradil, nikto z prítomných ma do žiadneho židomurárskeho bratstva nezasvecoval a (rovnako ako Nanthei alebo Bídák) proste vyslovujem svoj osobný, nezávislý dojem, že by si mal navštíviť psychológa.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    VIR_KENNY: to říkáš ty mně??? pokaždé jsem se snažila z tvého postu sebrat všechno, co ve vztahu k tomu, co říkám, dávalo nějaký smysl a reagovat na to.
    a s tím "taky" už mě fakt neser, co máš právě ty tendenci neustále někoho přiřazovat k nějaké skupině? já celou dobu mluvím sama za sebe. a zrovna ty fakt někomu vykládej, jak jsi nestranný a nad věcí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam