• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VIR_KENNY: ok, môžem sem náš rozhovor repastnúť?
    aby sme teda porovnali tú svojráznosť môjho prepisu.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    PATISLAV: vezmes jako odpoved kdyz vecer sebehnu ty tri ulice a vyseru se ti pred dvere?
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    CLAVEN: tato zprava znamena: ID to a to zmenilo komentar k vasemu ID. To neni zprava ode mne, ale tzv. systemova.

Prepis ty posty je taky sverazna, ale diky za ukazku jak ji chapes, protoze to cely bylo vo dost necem jinym a vypadato, ze jsem ti neudelal radost, protoze jsem ti psal slusne a bez sprostaren... :(
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Já jsem pořád ještě nedostal žádnou reakci na tohle
    [ PATISLAV @ 10.000 perel Nyxu - OT and FLAME ]

Budu s tím otravovat. Jsou tam dvě otázky, na něž by mě zajímala odpověď.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VIR_KENNY: omyl - naša komunikácia v pošte začala touto správou:

FROM: VIR_KENNY --- --- 10:48:12 13.12.2011 --- [05:03 :: board :: Národní konzervatismus a katolický konze]

SYSTEM MESSAGE :: User VIR_KENNY changed his comment about you to::
    nenavistny slovensky nacionalisticky hovado

zaujímal som sa, čo to spustilo, ty si mi písal niečo o extrémistoch, fašistoch, organizovaných útokoch a podobné paranoidné veci. chvíľu sme sa doťahovali, potom som ti napísal, že na teba nemám čas a nikam to nevedie a idem robiť niečo produktívnejšie, ty si sa oprel do mojej práce, že to nie je intelektuálna robota a že skutočný intelektuál je Harold, na to som ti (druhýkrát) napísal, že ma to nezaujíma a aby si mi prestal vypisovať.

bohužiaľ ma dnes chytil záchvat súcitu a v slabej chvíli som ešte raz skúsil preniknúť tvojimi delúziami. ako vidím, zbytočne.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    vcera jsi mi sam zacal psat do posty a skoncils hlaskama jako vypadni, nema to smysl, jdi nekam. A to jsem ti jen zacal vypisovat co vsechno kdo dela a umi a jakej je ten tzv. realnej svet a ze ani komunisti se nemlati, nejsou-li marx-leniniste. Misto argumentu jsem dostal odpoved ze uz nemam nic psat :D
    dneska mi zase semhle pises :D to je nejaka avangarda?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    No dobre. Skúsil som sa s tebou baviť ako s dospelým človekom so zvyškami sebareflexie, za pokus to stálo.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    CLAVEN: to je uz docela ohrany, protoze to beres to co sam delas a prisoudis to protihraci. To delas ty a tvoji kamaradi neustale. Je to druh ritualu, ano, a je iracionalni, ale tim se nezbavite toho co fakticky delate. Je to podobne vtipny jako neustale tve omilani toho co je realny svet.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    VIR_KENNY: vůbec nerozumím návaznosti tohoto příspěvku na ten můj. Vůbec. Šlo by reagovat nějak věcně?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    VIR_KENNY: tak posledný pokus, Kenny. Na rozdiel od tej vašej trojice, ktorá si drží vzájomne vtáky pri pisoároch, tvoju opozíciu netvorí žiadna sekta s organizovaným postupom. Je mi jasné, že v tvojom čiernobielom svete to je ťažko predstaviteľné, rovnako ako aj chápem, že ako členovi sekty ti pripadá nepravdepodobné, že by vám proste oponovali jednotlivci nezávisle na sebe.

Každopádne ja som sa s nikým neradil, nikto z prítomných ma do žiadneho židomurárskeho bratstva nezasvecoval a (rovnako ako Nanthei alebo Bídák) proste vyslovujem svoj osobný, nezávislý dojem, že by si mal navštíviť psychológa.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    VIR_KENNY: to říkáš ty mně??? pokaždé jsem se snažila z tvého postu sebrat všechno, co ve vztahu k tomu, co říkám, dávalo nějaký smysl a reagovat na to.
    a s tím "taky" už mě fakt neser, co máš právě ty tendenci neustále někoho přiřazovat k nějaké skupině? já celou dobu mluvím sama za sebe. a zrovna ty fakt někomu vykládej, jak jsi nestranný a nad věcí.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    PATISLAV: mezi tim ti chybi par fakticku, zase deinterpretovani (nechci rovnou psat lhani) a nakonec i racionalizace (ve smyslu psychologickem - jakoze vysvetleni si faktu aby byly pripustne pro vedomi (a svedomi) dane osoby (se deje treba kdyz nekomu ujedou nervy a zarve na nekoho a pak rika - dyt se prece nic nestalo, nerozumim proc by se to melo resit a podobne, zde se deje nejen tohle, ale navic je zde pritomna parta (sekta) jenz se v tom navzajem podporuje. A tohle mi bude vykladat neco o tom ze jsem nemocnej :D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    PATISLAV: síce tvoje úsilie oceňujem, ale mám pocit, že sa snažíš zbytočne. Títo páni sa už s reálnym svetom a logickým uvažovaním rozlúčili dávno a momentálne žijú v inom vesmíre. Čokoľvek im vysvetľovať alebo ich akceptovať ako partnerov do serióznej diskusie je hádzanie perál sviniam.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    VIR_KENNY: Tak si to shrňme:

1) Bídák napíše, že tvůj příspěvek byl zřejmě napsán pod vlivem intoxikace
    2) Ty se rozčílíš, že tě osočuje z toxikomanie ("a to obivneni z toxikomanie je co, nevinny zerticek? :D")
    3) Na to Bídák odpověděl "Já tě z toxikománie neobvinil - napsal jsem jenom, že tenhle tvůj příspěvek vypadá, jako by ho napsal intoxikovanej člověk..."
    4) Tomu se Harold vysmál. HAROLD
    5) Pak Harold tvrdil, že napsat něco takového je ještě horší, než kdyby tě obvinil z toxikomanie.

Přiznám se, že tomu opravdu vůbec nerozumím.

a) pokud si Harold nemyslí, že intoxikace je pevně spjata s toxikománií, proč tak hrozně vykřičníkoval (HAROLD) a proč potom používal ten hloupý příměr (HAROLD)

b) proč je horší napsat, že byl příspěvek zřejmě napsán po intoxikaci, než napsat, že je pisatel toxikoman?
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    jasne, urcite, samozrejme. Koukam, ze taky si davas jen ty casti sdeleni co chces, takze nazdar
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    VIR_KENNY: Vir_Kenny, s tebou vážně není něco v pořádku. poznámku o ztroskotancích jsem ti vysvětlila - marně. to, co nazýváš hopskoky, byl konzistentní názor, který jsem se kvůli tvému nepochopení dokola snažila vysvětlit - marně. "organizované útoky", které bagatelizuju, jsou patrně tvoje snová vize a daleko za hranicí normality se mi tu zdají úplně jiné věci - máš-li opravdu dojem, že se z tebe snažím udělat toho zlého a zároveň mám v tomto prostředí potřebu prezentovat sebe jako morální osobnost, doporučuju rozhovor s odborníkem.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    PATISLAV: tohle myslis vazne?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    HAROLD:
    [ HAROLD @ 10.000 perel Nyxu - OT and FLAME ]

A samozřejmě, že budeš tvrdit, že jsi přímo nic takového nenapsal a že jsme ty tvé příspěvky úplně špatně pochopili. Pak můžeš zase napsat něco o něčích úskocích stranou.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    jaci komunisti?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    HAROLD: jj, budeš musieť ešte trošku poštudovať, aby si tomu dokázal porozumieť. Ale nevzdávaj sa, možno raz...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam