• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    FIN: s většinou toho, co píšeš, souhlasím. Já rozhodně nejsem ten, kdo by neviděl nedostatky a chyby na straně minority - a myslím, že mě znáš dost dlouho na to, abys to věděl. Stejně jako já tebe nepodezírám z nějakého úzkoprsého rasismu a vím, že vidíš obě strany mince. Nicolin výrok mi však přijde jako perla a tvá obhajoba mi přišla nemístná (v kategorizaci argumentačních falacií se to nazývá argumentum ad verecundiam, odkaz na autoritu, která je ve skutečnosti autoritou není). Musím nicméně přiznat, že jsem předcházející debatu poctivě nesledoval a tvrdíš-li, že to byl od Nicole sarkasmus, nebudu se s tebou o tom přít, připouštím, že to tak mohlo být - hloupé je to na to dost :).
    FIN
    FIN --- ---
    GAISAKA: je zvláštní, že si řada fištrónů, tebe nevyjímaje, vybere ze všeho* právě a pouze ten jeden nicolin sarkasmus a na tom se nejen dvakrát otočí, ale ještě z toho vytočí, jak my ostatní jsme ubozí osamělí fašounci :-)

* = tím vším myslím celou tu debatu, včetně oxymoronových příspěvků k téže věci a další postřehy jiných lidí, z nichž někteří tam bryskně doplnili další věci, třeba jako že to s tím zázračným absolvenstvím v británii nemusí být až tak černobílé.

pročež docházím k závěru, že to zvláštní není (to vybrání si té jediné věci), jako spíš účelové ignorování všeho okolního souvisejícího, co se prostě nehodí. ani k jinému dojíti nemohu.

PATISLAV: se stírám jsem nezačal. začal jsi s ním, při vší úctě, ty a další zde, když jste jednorázově, ještě na základě diverova výběru, omarkovali nicole. přitom co já vím z dlouhodobého čtení příspěvků dotyčné, tak omezená úzkoprsá rasistka/fašistka to rozhodně není. a nejen, že takhle nalítneš na diverovo zoufalé kopání (vysvětleno dříve), ale ještě na mě vytasíš ahme-cosi. tak co čekáš? nepřipadá ti poté přinejmenším poněkud nesoudné začít mi vykládat o stírání? to by mělo.
    navíc se neoháním pouze oxymoronem, ale třeba i panem horváthem. tak co dál chceš? to mám argumenty evidentně a očividně rozumných a myslících cikánů na toto téma nebrat vážně ve prospěch diverova jednoobětního třeštění?
    a argumenty ohledně "averze odporu civilizované cikánské menšiny vůči té cikánské majoritě" bych se taky moc nezaklínal, zvlášť ne u vědomí, že cikáni, ti nepřizpůsobiví, evidentně a nepřehlédnutelně nejen, že nesnášejí gádžy a jsme jim při nejlepším k smíchu, ale své "pogádžovštělé" příbuzné rovněž ne. dále pak dobře vím, že kdykoliv mezi cikány začal být silně kritický vůči vlastním" - jak oxymoron, tak horváth, tak gypsy - vysloužil si vzápětí silnou vlnu nelibosti/nenávisti těch vlastních...
    guess what. asi proto, že uhodili nepříjemný hřebíček na hlavičku a zarazili jej do bolestivého místa, o kterém nechceme nic slyšet.
    domnívám se naposledy, že toto vysvětluji úplně zbytečně a jestli vážně nechápeš rovnou sám, proč má nejspíš pravdu ten oxymoron a horváth a proč diverovo plácání o fašistce nicole je mimo místu za tenhle jeden ejdovatý sarkasmus (poté, co si tu nicol trochu projdeš, což bys měl udělat), tak není pomoci. vážně bych nevěřil, že budeš věřit diverovi :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Osempič sa zmazal sám alebo ho zmazal niekto iný?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PATISLAV: jak se to vezme - peníze a světovou nadvládu beru.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    KID_MCHUTT: nic, stejně jako není nic špatného na penězích a světové nadvládě (no, na té možná něco jo).
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PATISLAV: co je špatného na panenské krvi? :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    CLAVEN: sorry, ale jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá...
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    OCTOPUSS:
    GAISAKA ?
    Tak co bude, mrdko?,)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Ještěže existuje ten složitý svět zlých menšin toužících po našich penězích, krvi našich pannen a světové nadvládě. My ostatní máme díky tomu možnost opustit naše černobílé (nebo spíš růžové) vidění a dát přednost té ohromné komplexitě myšlení, kterou vykazují rasisti.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LONESTAR: Lonestar, ja si o tebe myslím, že nemáš v hlave úplne nasraté, tak nepreháňaj.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    DOCKINEZ: sluníčkoví lidičkové si přece svůj jednoduchý svět hodných menšin a zlých majoritních rasistů nějakými pravdami a fakty rozvracet nedají!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    OCTOPUSS: lol, odhadol som ťa dobre, ty vlastenec, čo ho sviňa na hnoji potratila :D
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DOCKINEZ: tenhle typ flameu mě nějak neoslovuje, sorry :).
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    CLAVEN: Sorry nemluvím maďarsky.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    OCTOPUSS: ja rozhodne nie som obeťou multikulti masírky a médií a napriek tomu ma serie zle skrývaný rasizmus. A tiež ma serú vymletí kokoti, ktorí vo všetkom vidia mediálne spiknutia a židomurárske multikulti konšpirácie.

Nespoznávaš sa náhodou v tej druhej vete?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    /tomuhle se rika chajimovsky vycvik, kukutci/
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PATISLAV: Nasral tě už po milionté svou údajnou demagogií a neschopností diskuze, tak jsi mu zde celkem zbytecně oznámil, že ve svém klubu to tolerovat nebudeš. No a co? Koho zajímá, že nemáš narozdíl od ostatních potřebu předstírat, jak jsi cool a nad věcí, když nejseš? :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    GAISAKA: nezvládá, má tvrdý Chajimovský výcvik :).
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    OCTOPUSS: Co o něm víš ty, octopussinko? Rozpovídej se, jestli zvládáš i víc než nadávky,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam