• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    FIN
    FIN --- ---
    BIDAK: s trávou se jim rozhodně děje něco jiného než že roste :_)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    JAko je léto, lidem se asi začínaj přehřejvat mozky, roste jim tráva atd...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    A tak hlavně, že se kluci dobře bavěj, žejo.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ROMANET: buď klidný, nezaspal. Smysl to nedává.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    CLAVEN: u prvniho pismene guatemala jsem doufal... ale pak jsme docetl guatemala misto guantanamo / viz minove pole okolo.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    FEMUR: tak schválně, vydrží to někdo celé ty tři hodiny, aniž by se kvantově rozložil?
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    díky tomu videu se mi teď při míchání kafe podařilo spustit jadernou reakci a po hladině mi plave stříbro. není ho sice moc, ale bohatě mi to pro dnešek stačí.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ja by som si dával bacha, lebo som počul, že BISka zlikviduje každého, kto to video videl, potom hacknú Ekimovi kamoši internet a nastane apokalypsa.
    pre istotu okamžite vypni počítač, zapáľ byt/pracovisko, prilep si falošné fúzy, ešte dnes odleť do Guatemaly a čakaj na ďalšie pokyny. heslo je "paranoidná schizofrénia"
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    ROMANET: v tom videu je nějaká ukázka, že se tím vůbec seriózně zabýváš? (v práci video nemůžu).
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    jestli to fakt zprovoznil ten svuj stroj, tak myslim, že běží jen díky elektrice v těch baterkách na rozjezd. velká část energie se ale vyplejtvá na pokusy o elektrolýzu a na tahání toho spalovacího motoru a vody. efektivita nula.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    já teda nejsem génius přes fyziku a chemii, ale nezaspal jsem náhodou na hodinách něco důležitýho? přijde mi totiž, že mi ten výklad vůbec nedává smysl. tedy aspoň energeticky ne.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    FIN: me se pri sledovani zhmotnila v hlave kudla aotacela se mezi hemisferama..

ja to nedokazu pobrat. ze jsou nemocny? je to jediny prijatelny vysvetleni.
    FIN
    FIN --- ---
    FEMUR: a byl jsem blbej a kliknul jsem na to, takže vám nenmůžu nadávat, ale moc, moc bych chtěl... ještě, že už je pátek.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BIDAK: tihle ze zásady nevolí nebo volí monarchisty a podobnou verbež
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CLAVEN: Maj i volební právo. Plakej.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FEMUR: tyvole čo to je za kreatúry :DD

IMO by ich mali rovno mimo záber brať takí milí páni v bielych plášťoch a dávať im nejaké fajn neuroleptiká, hlavne tomu Slovákovi, čo sa tam tak kníše, alebo tomu komikovi v tej oranžovej deke
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    Occupy Praha - Veřejný sněm - 13.6.2012 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=TGWGFj9M8uA

Doufam ze je to jen "dobry" herec.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    přenášení elektřiny na dálku je myslím právě v tom menším měřítku reálný... :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    BIDAK: ted me zacina mrzet ze jsem nedrzel hubu a mam tam ban:)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Kvalita a tradice. :o)
    [ HWLLFFRDD @ 10.000 perel Nyxu ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam