• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    CRINOS10.000 perel Nyxu - OT and FLAME
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    FIN: me se pri sledovani zhmotnila v hlave kudla aotacela se mezi hemisferama..

ja to nedokazu pobrat. ze jsou nemocny? je to jediny prijatelny vysvetleni.
    FIN
    FIN --- ---
    FEMUR: a byl jsem blbej a kliknul jsem na to, takže vám nenmůžu nadávat, ale moc, moc bych chtěl... ještě, že už je pátek.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BIDAK: tihle ze zásady nevolí nebo volí monarchisty a podobnou verbež
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    CLAVEN: Maj i volební právo. Plakej.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    FEMUR: tyvole čo to je za kreatúry :DD

IMO by ich mali rovno mimo záber brať takí milí páni v bielych plášťoch a dávať im nejaké fajn neuroleptiká, hlavne tomu Slovákovi, čo sa tam tak kníše, alebo tomu komikovi v tej oranžovej deke
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    Occupy Praha - Veřejný sněm - 13.6.2012 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=TGWGFj9M8uA

Doufam ze je to jen "dobry" herec.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    přenášení elektřiny na dálku je myslím právě v tom menším měřítku reálný... :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    BIDAK: ted me zacina mrzet ze jsem nedrzel hubu a mam tam ban:)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    Kvalita a tradice. :o)
    [ HWLLFFRDD @ 10.000 perel Nyxu ]
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    ad junipetrus...

je fakt blbý, když se do ekonomický a politický reformy pouští člověk, který nechápe ani ústavu, natož základy práva, a kterej má pod slovem ekonomika hodně podivný představy.

a když někdo argumentuje, tak je slepej, hluchej...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    :-))
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    To by mi zas ultimátně vyhrožoval, že mi nezavede domu net, pokud mu nezrušim ban v marxismu :(
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Bože, jen to ne!
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    Xchaose na tebe
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Já to jen pozoruji z povzdálí z řiditelné vzducholodi...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    tak to jsi tu spravne :-)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Jelita si tady daly sjezd.
    FIN
    FIN --- ---
    FEMUR: to máš tak: od té doby, co gaisaku a některé další kujóny ignoruji, si myslím, že mám svatý klid a o něco ubylo pitomin, které mě (celkem pravidelně) udeří do očí jak pytlíky s pískem. on (a mnozí další) si myslí, že nade mnou zvítězili a že mi došla slova. když dva dělají totéž, není to totéž :-)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    aha. uz chapu.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    FEMUR: Nevím co čekáš, že po postnutí mého vyjádření končícího "jsem ti k dispozici k věcné debatě" řeknu jiného, než že to ani za živého boha neimplikuje nic takového.
    Moje neustálý smajlíky chápu že můžou být otravný, sám to taky nemám rád, ale u mě to opravdu vystihuje to, co chci sdělit,já se směju rád a často ikdyž ne třeba nahlas. A vtipy dělám ještě častěji, ikdyž ne vždy povedené.
    Halt jedna ze specialziací dědy umělce co mě vychovával byla "poloprofesionální šašek" /na stará kolena dělal šaška dětem na estrádách,)/, takže já sem v tomhle aspoň ze svého vlastního pohledu z obliga.
    Nesměju se možná tak často jako ty, rozhodně ne tak cynicky, ale můj úsměv není ta prázdná kreč která vyplňuje pauzu mezi zoufaými pokusy o "komunikaci", ale prostě snaha exportovat dobrou náladu, byť někdy kontraproduktivní, uznávám.
    Kucí, dostanem se dneska ještě před fotbalem ad rem, nebo to mám vzdát?,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam