• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MICTECH: tak to asi vyplnili za mě :-)
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    BUNDA: novinka od 1. zari 2008 ve vsech bankach
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MICTECH: před měsícem jiné banky to nikdo nechtěl takže asi novinka.
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    KY_109: tohle je kvuli MF, je to u vsech bank, kdyz si zakladas novej ucet
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    CASTER: u mailu se neplatí nic (taky, ale chodí jak se jim zamane zvlášť v období rozesílání hromadných emailů), ale tuším, že all inclusive je defaultně na částky vyšší než 50,- ? Takže sem to kdysi musel přenastavit. Nastavuje se to pro každý účet zvlášť a to i pro karty. Takže těch autorizačních sms je během nastavování celkem dost.
    CASTER
    CASTER --- ---
    NELDE: no mne ty volby co to nabizi moc nerikaj, takze mam asi jen zaklad... plati se to 'all inclusive' nebo co? doufam ze u mailu ne (u sms bych se nedivil)
    KY_109
    KY_109 --- ---
    Cece vyplnuju ted zadost o ten eMax Plus a co to je demenci tyhle 2 otazky:
    Účel obchodního vztahu
    -- haha, co ja vim kolik penez tam bude za 2 mesice?
    Zdroj peněžních prostředků
    -- dyt ty zdroje se prubezne meni

Neco sem Vam tak nakliknul, aby me to pustilo dal ale teda omg jako ;o)))
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM: jako nezávidím, ale třeba to bude k něčemu dobré.
    NELDE
    NELDE --- ---
    E2E4: Koukni se na sazbu ČNB na historickém minumu, dá se čekat, že to půjde ještě níže. Sranda je, že úroky z vkladů jdou dolů, ale z hypoték téměř ne. Při tom hypotékami se dá na to úročení vydělat.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ADAMM: Na tyden? :-)

Kazdopadne ten vyvoj mezibankovnich urokovych sazeb je docela sila..
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: To je tedy prča s tím úročením. Proč se tedy ten Plus zaváděl (už jsem tam přehodil všechny volné prachy z eMaxu)?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    no. tak to bychom měli, jdu si obléct tričko "já jsem vám to říkal" a jdu sbírat všechny stěžovatele. dnes jsem měl rekord: cca 700 mailů. už se na to těším.

eMAX - úročení 2,7% je zpět
    http://www.mbank.cz/blog/article.html?id=115
    NELDE
    NELDE --- ---
    CASTER: Mně běžně chodí více událostí. Naposledy dneska 5. Byly opravdu všechny ten den? Máš nastavené všechny typy událostí?
    ATAN
    ATAN --- ---
    na zbytek si musis poridit premiovku. :oD
    CASTER
    CASTER --- ---
    Proc obsahuje email push jen prvni 4 udalosti za dany den?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MARTINAA:
    me to taky haze chybu ale prvni odkaz v google na tu chybu je odpovedi takze to neresim... mozna ze to nemaji moc vychytane v tom ze ucet jiz vidim ale zatim neni aktivni... asi jejich stroje nestihaji delat ty tisice uctu tak najednou...

kdyz jsem zakladal druhy eMAX tak cele vyrizeni trvalo v radu minut. na eMAX + cekam uz od vcerejska :) (s chybou)

Jinak si myslim ze moc se toho nemeni jen abych normalne fungoval tak ted musim mit ucty 3 misto 2 coz je trochu mrzici... :)

penize si budu posilat na eMAX+ mesicne si z neho poslu tolik na eMAX abych pokryl naklady a mel tam nejakou rezervu. a na mKONTO si budu posilat jen to co si chci vybrat na hotovost (kdyz mi bylo osvetleno ze z eMAXu mohu platit kartou zadarmo...
    MARTINAA
    MARTINAA --- ---
    MARTINAA: ale hlavne vsichni jsou hodne nas*ani. taky to moc nefunguje, porad to haze nejakou chybu, myslim tady to uz taky nekdo psal
    MARTINAA
    MARTINAA --- ---
    KOC256: no je to porad dokola, od administrativnich problemu spojenych se zmenou uctu, pres financni (poplatek 150 za 2 a vice prevodu, pritom poplatky byl ten duvod, proc tam vsichni presli) az k normalnimu nastvani kvuli neslusnymu jednani vuci klientum atd atd, je tam toho mraky...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MARTINAA:
    nechce se mi to cist muzes bodove ?
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    ahój, tak už jsem si včera zařídila přes net ten účet a tak si řikám - - co chudák kurýr, když mě doma nenajde?? :)
    MARTINAA
    MARTINAA --- ---
    smutny, podle reakci v jejich foru slusne prestrelili :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam