• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    FIN
    FIN --- ---
    NELDE: na mailu nic - ale na webu je žádost přijatá.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KY_109: Potvrzuji NELDEho hypotézu. Taky dva dny nic a pak v těsném závěsu přijetí žádosti+založení Pluska.
    KY_109
    KY_109 --- ---
    NELDE: aaaaha, tak to je mozna i muj problem... neprisel mi ani mail ohledne prijeti zadosti :o(
    NELDE
    NELDE --- ---
    FIN: A přišlo ti potvrzení, že žádost přijali? Mně přijde, že nějaký systém byl brutálně přetížen, takže ani tahle potvrzení nechodila. Od potvrzení do založení to pak bylo rychlé. Problém je, že můžeš mít jen jednu žádost - tedy dokud ti neudělají první, tak nemůžeš žádat o druhý. (-;
    Osobně bych chvilku počkal, asi jsou brutálně přetížení. Založit přes 800 000 účtů během pár dní fakt trvá.
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    okej, dik za rady. nesnasim jakykoliv hledani v lejstrech. fuj.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    EFFKA: puvodni hesla jsi dostala v takove obalce, bylo tam tvoje cislo, heslo pro net, a pro telefon.

nahrabej si smlouvu, kde mas alespon svoje cislo a zavolej na mlinku, oni ti to poresi postupne vsechno.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    BUNDA: při zřízení jsi dostala aktivační balíček s jednorázovým heslem (ten možná najdeš) heslo které jsi si pak zvolila (po prvním přihlášení) ti určitě nikdo mailem neposlal ani nepošle. Buď si vzpomeneš nebo viz předchozí.
    FIN
    FIN --- ---
    BUNDA: šak jo, jen se ptám, zdali poprudit, abych věci poněkud popohnal - spíš než čekat, zda někdo náhodou mou zapadlou žádost nevyloví :-)
    NELDE
    NELDE --- ---
    EFFKA: Posílali poštou nebo dávali osobně aktivační balíček s jednorázovým heslem. Tedy jsi si ho potom musela nastavit. eMax nejde převést na Plus, jde jen založit Plus a peníze na něj převést.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    EFFKA: jestli si zapoměla hesla a i heslo na mLinku tak asi budeš muset požádat o nový aktivační balíček na mLince. Lépe asi zodpoví ADAMM.
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    BUNDA: slo mi o to, ze uz si nepamatuju, zda do IB jsem si hesla vymyslela a tim padem mi byla potvrzovana emailem, kdyz jsem ucet zrizovala, anebo byly posilany postou jakesi vygenerovana hesla. jestli tedy mam hledat ve svych papirech heslo anebo v mailech. mam v tech vsech uctech, heslech bordel.

potrebuji se do IB prihlasit kvuli prevedeni emax na emax+
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    EFFKA: Nic, na ten eMAX+ se dostaneš normálně v rámci internetového bankovnictví... prostě tam máš vypsaných víc účtů.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    EFFKA: papírová smlouva ti přijde poštou k přihlášeni slouží účet do IB ne?
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    KY_109: tak jeste dotaz - v emailu nikde nemohu najit zadna prihlasovaci hesla kvuli zrizena +. toto mi melo prijit postou nebo emailem? sorry za dementni dotazy, ale na inet online jsem se hlasila asi jen jednou, tak toto si nepamatuju.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    FIN: na loterii si časem zvykneš :-D
    KY_109
    KY_109 --- ---
    EFFKA: eMax spadne na 1.3 ne z 3.5 (to uz neni 3.5 dlouho) ale z 2.7 pokud se nepletu? ano, vyplati se eMax Plus s 2.8 (ne 2.7) pokud jen vkladas...
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    je tady spousta infa, ale nevyznam se v nem, takze kdyz mam eMax pul roku, tak ted z 3,5 spadne na 1,3% urok, tudiz se mi vyplati si zaridit eMax+ s 2,7%?
    penize jen vkladam, nevybiram a nic dalsiho s nimi nedelam
    KY_109
    KY_109 --- ---
    CAIDEL: ja daval taky v sobotu a v mailu zatim nic nemam. IB ted checknout nemuzu, nemam tu login ;o]
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Já žádost o eMAX+ podával v sobotu, dneska mi přišlo na mail zároveň potvzení žádosti + vyřízení žádosti.

(a během toho mi 2x dorazila informačka o pohybech na účtu, které nastaly, ale v obou případech jako zbořený mail bez obsahu...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam