• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    byl jsem pár dní mimo net, už jsem zpátky, tak se omlouvám, že to trochu stálo...

BUNDA: k otázce více šablon na eMAXu: ano, je velká pravděpodobnost, že to změníme - minimálně já to budu prosazovat, aby byly dovolené 4 nebo 5 šablon. nicméně to nezáleží jen na mně.
    KAREN
    KAREN --- ---
    JACQUES157: a ja uz ji mam, zrovna prisla;)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JACQUES157: nemusíš tam mít nic.
    JACQUES157
    JACQUES157 --- ---
    KAREN: a to ja zas myslel ze maj dorazit do tydne, uz na ni cekam netrpelive sestej den a nic se nedeje. ad mkonto - mozna jsem hloupej, ale nejak jsem se nedocetl, jestli je nutny mit na nem nejakej minimalni obnos/zustatek? (predpokladam ze ne)
    NELDE
    NELDE --- ---
    JUANITA: Co znamená "operace se zaúčtovala v pátek"? Pokud na kontu ze kterého jsi to posílal, tak to do mBank ještě nemohlo dorazit. Vina ale není na mBank, ale na bance, ze které to šlo, neboť z ní to odešlo v pátek.
    KAREN
    KAREN --- ---
    JUANITA: ja sem si taky nedavno nechala zaridit ucty u mbank (pac se mi ted ozvala CS, ze mi v dubnu prevadej muj nenapadne pretahovanej studentskej ucet na klasickej, se spoustou dalsich poplatku navic samozrejme), kartu chci zatim jen k mkontu. zadost sem dala pred tejdnem v patek, nekdy uprostred tohohle tejdne dorazil kuryr se smlouvama a rikal, ze karta by mela bejt do dvou tejdnu... aktivace pak v tom IB...
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    KAREN: taky me to nemile prekvapilo, chucpe if you ask me.
    KAREN
    KAREN --- ---
    JUANITA: karty maj udajne dorazit do dvou tydnu, to sem nevedela, ze odecitaj penize takhle dopredu. aktivovat musis tu kartu, az ji budes mit v ruce, pokud to chapu spravne...
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    v pondeli sem si zazadal o zrizeni mkonta a emax, ve stredu sel podepsat smlouvu a ve stredu mi fungoval ebanking, odkud mi hned odecetli 100 ka za kartu k emaxu. ve stredu jsem cvicne poslal nejaky peniz na mkonto i emax, operace se zauctovala v patek, ale na ebankingu porad nula resp. -100. je treba jeste neco aktivovat? a co karty, poplatek je uz odecteny, ale abych je dostal, je treba jeste neco aktivovat? hmm..
    VXP
    VXP --- ---
    KOC256: me to trvalo 8 dni :) ale uz taky funguje, takze pohoda...
    NELDE
    NELDE --- ---
    BUNDA: ČS už vkladomat má. Pro ne ČS klienty za nemalý poplatek. Já to myslel jako kondicionál (měla by se pochlapit) a napsal jako budoucí čas prostý. Tedy doufám, že pochlapí a že se toho dožiju.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: i ty optimisto :-) Spíš to dříve zprovozní jiná banka a umožní to s poplatkem využívat i ostatním.
    NELDE
    NELDE --- ---
    VANEK: Asi. Hlavně proto, že je má hotově. To je její věc.
    Já to zmínil kvůli tomu, že většina lidí dostává dnes výplatu na účet a potřebuje vybírat. Tedy by neměl být problém někoho takového v příbuzenstvu najít. Samozřejmě se to nevztahuje na velké částky za prodej baráku apod. Tam ale ty poplatky za uožení na účet tolik nevadí.

Mimochodem, ty vkladomaty je jedna z věcí, kde se mBank výhledově pochlapí. Nebo aspoň otevře jednu hotovostní pokladnu.
    VANEK
    VANEK --- ---
    NELDE: A dělá to ve směnárně hotově, protože je to výhodnější?
    NELDE
    NELDE --- ---
    VANEK: Pracuje (-; Nikoli v tiskárně nebo v Perlovce, ale v zahraničí. A občas přijede, převede Eura na koruny a ty potřebuje na účet kvůli splátkám.
    VANEK
    VANEK --- ---
    NELDE: A získává je jak? :-)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ja predvcerem vecer pozadal a dneska funguje.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    presne po tydnu mi aktivovali Emax+ :)
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    KY_109: muzes libovolne menit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam