• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    tenhle mesic me trochu zaskocilo:
    DAŇ Z PŘIPSÁNÍ ÚROKU -4,00

minulej mesic mi nic takovyho strzeno nebylo
    jak si to mam vysvetlovat? (jde o eMax)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    ADAMM: Jojo, teď už to funguje. Jenom doufám, že se to nebude opakovat až budu potřebovat převést prachy...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ZBYNEK: trvalo to cca hodinu, už je to zase OK.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Je normální, že mám u nového emax plus trochu zkrácené levé menu a nemůžu tedy s účtem nic dělat? http://zbynek.net/emax.jpg
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Že by nám poláci připravili aprílový žertík?
    Při pokusu o změnu názvu Emax plus:
    Systémová chyba
    cs-cz Operacja nie może zostać wykonana (CSB).
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BALAENA: doporučuju raději vyplnit oboje.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ADAMM: aha, děkuji. a když už mám novou občanku, musím zvlášť i formulář na změnu dokladu, nebo stačí změnu bydliště, když se tam číslo občanky píše?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BALAENA: http://www.mbank.cz/pruvodce/dokumenty/#tabs=1 - Změnové formuláře. Ten lze vyřídit buď na obchodním místě nebo korespondenčně (v tom případě je ovšem třeba úředně ověřený podpis).
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Můžeš se přimluvit za automatické vytvoření šablon mezi účty mBank jednoho klienta? Alespoň vůči mKontu a nazpět?
    Ani nemusíte navyšovat počet šablon směrem ven, stačilo by povolit více šablon do mBank - tj. že šablony na jiný mBank účet se nezapočítávají do limitu.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    jakým způsobem hlásit změnu trvalého bydliště? na kiosku? na webu jsem to nenašla
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    JUANITA: že karta k eMAXu je za poplatek, ti mělo být určitě řečeno. pokud ne, řekni, kde se tak stalo. poplatek se naúčtuje v okamžiku vydání karty (respektive zadání do výroby).
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    byl jsem pár dní mimo net, už jsem zpátky, tak se omlouvám, že to trochu stálo...

BUNDA: k otázce více šablon na eMAXu: ano, je velká pravděpodobnost, že to změníme - minimálně já to budu prosazovat, aby byly dovolené 4 nebo 5 šablon. nicméně to nezáleží jen na mně.
    KAREN
    KAREN --- ---
    JACQUES157: a ja uz ji mam, zrovna prisla;)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JACQUES157: nemusíš tam mít nic.
    JACQUES157
    JACQUES157 --- ---
    KAREN: a to ja zas myslel ze maj dorazit do tydne, uz na ni cekam netrpelive sestej den a nic se nedeje. ad mkonto - mozna jsem hloupej, ale nejak jsem se nedocetl, jestli je nutny mit na nem nejakej minimalni obnos/zustatek? (predpokladam ze ne)
    NELDE
    NELDE --- ---
    JUANITA: Co znamená "operace se zaúčtovala v pátek"? Pokud na kontu ze kterého jsi to posílal, tak to do mBank ještě nemohlo dorazit. Vina ale není na mBank, ale na bance, ze které to šlo, neboť z ní to odešlo v pátek.
    KAREN
    KAREN --- ---
    JUANITA: ja sem si taky nedavno nechala zaridit ucty u mbank (pac se mi ted ozvala CS, ze mi v dubnu prevadej muj nenapadne pretahovanej studentskej ucet na klasickej, se spoustou dalsich poplatku navic samozrejme), kartu chci zatim jen k mkontu. zadost sem dala pred tejdnem v patek, nekdy uprostred tohohle tejdne dorazil kuryr se smlouvama a rikal, ze karta by mela bejt do dvou tejdnu... aktivace pak v tom IB...
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    KAREN: taky me to nemile prekvapilo, chucpe if you ask me.
    KAREN
    KAREN --- ---
    JUANITA: karty maj udajne dorazit do dvou tydnu, to sem nevedela, ze odecitaj penize takhle dopredu. aktivovat musis tu kartu, az ji budes mit v ruce, pokud to chapu spravne...
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    v pondeli sem si zazadal o zrizeni mkonta a emax, ve stredu sel podepsat smlouvu a ve stredu mi fungoval ebanking, odkud mi hned odecetli 100 ka za kartu k emaxu. ve stredu jsem cvicne poslal nejaky peniz na mkonto i emax, operace se zauctovala v patek, ale na ebankingu porad nula resp. -100. je treba jeste neco aktivovat? a co karty, poplatek je uz odecteny, ale abych je dostal, je treba jeste neco aktivovat? hmm..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam