• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    VANEK: to není moje práce. Ale jednoho človíčka z mFóra.
    VANEK
    VANEK --- ---
    BUNDA: Super, akorát jsem "datum slibu" chápal jako kdy byl dán - chtělo by to ještě přidat sloupec.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    BUNDA: :-)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    VITI: to znamená, že je asi aktivní. poznáš to a) posláním peněz na daný účet (pokud je účet neaktivní, tak to nejde) b) posláním čísla žádosti mě do pošty, já to prověřím.
    VITI
    VITI --- ---
    Jak to je s aktivaci eMAX PLUS ?

Podal jsem zadost, prisel email, ze mne bude kontaktovat kuryr ohledne podpisu smlouvy ... za 10 minut prisel dalsi mail, ze konto je plne aktivni.
    V jakym to je teda ted stavu ?

Do mBank sem napsal, ale kdyby nekdo vedel, dik.
    BIGZ
    BIGZ --- ---
    ADAMM: jj, netopejr, dik ze to resite
    pres webmail (horde) se k tomu dostanu, ale taky to neni uplnej ideal :) - muzu stahnout vsechny prilohy v zipu - 4 prilohy maji nazev "bez_n_zvu" a posledni je ten spravny HTML soubor
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ADAMM: Super. :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    CAIDEL: víme, pracuje se na tom.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ADAMM: Což mi připomíná, že pro Bat! byste to mohli spravit :)) Jsem se zrovna chystal tuhle obecnou chybku nahlásit, ale koukám, že o tom víte... :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BIGZ: pokud se podíváš přes webmail (máš-li tu možnost), předpokládám, že to bude OK.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    BIGZ: používáš The!Bat?
    BIGZ
    BIGZ --- ---
    od rana mi chodi od mBank zvlastni maily - v predmetu "mbank - Email Push", telo prazdne a priloha "Část.att" o velikost 30 byte
    Uz mam tri. Co to je, netusite? Adamme? :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    SINEAD: pokud při soudním sporu grafolog potvrdí, že ten cizí podpis byl tvou rukou pak jo. Jinak viz HARALD :-)
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    HARALD: Dik
    HARALD
    HARALD --- ---
    SINEAD: ne. takto naformulovaná podmínka říká, že když tam majitel nebo držitel připojí klikihák, který se neshoduje s podpisovým vzorem a pokud jim to projde, tak transakce pořád platí. Je to tam proto, aby se předešlo "chytrákům".
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Zdravim, mam dotaz:
    Podminky pro pouziti platebni karty, kapitola V:
    8. Majitel a Držitel jsou povinni pripojit na dokladech o provedení transakce podpis shodný s podpisem na karte.
    9. Pokud Majitel nebo Držitel pripojí jiný podpis než je podpis na karte, nezbavuje to Majitele právní ani financní odpovednosti za provedenou transakci.

Mám tomu rozumět tak, že když mi kartu ukradnou a bude použita při platbě, můžu si za to sama i když je tam cizí podpis?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: udelejte veselou reklamu, mozna to pomuze :o)
    jinak nevim, nekdo to holt podelal, taky jsem nauceny na slovo "kreditka" a ne "debetka".
    ale zas je to lepsi, nez rodice, u kterych se casto stira rozdil kazeta/disketa/cd/dvd :o)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    nikam... proste to je o komunikaci viz tady... malokdo hleda odpoved u veci u ktere nezna otazku... ctu kreditka tak presne vim o cem se mluvi ac to neni treba pravda... :)

chapes jak to myslim?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: já vím. proto je na stránce kreditní karty asi třikrát napsáno, že pokud si chcete přečíst o rozdílech mezi debetní a kreditní, klikněte zde. je to na úvodní stránce FAQ. už mě nenapadá, kam ještě to napsat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam