• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM:
    ach jo
    sice už vím jaký je rozdíl, ale jsme jen uživatelé a tak dokud to člověk pořádně neočuchá tak každá karta je pro něho kreditka...
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    ok, dik
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: Limity jsou na nule. Tu blokaci uděláme tedy později.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    THE_DARKNESS: nicméně, abych tě uklidnil, tak asi máš delfína, čili debetku, nikoliv kreditku. to bys o tom snad věděl...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    THE_DARKNESS: je to zadarmo z DEBETNÍ karty k mKONTU. NENÍ TO ZADARMO z kreditní karty - což NENÍ totéž. ach jo.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: volat musí majitel karty, blokace se odvolat nedá. pokud si nejste jistí, stačí nastavit limity na nulu na všechny typy operací. jinak pokud by se sem dostala a nebyla přestřižená (ani blokovaná), tak by se vám někdo ozval. ale nestane-li se tak do 10 dnů, tak bych to asi blokoval úplně a objednal novou.
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    cau, jak je to prosim s vyberem v zahranici? pri zakladani uctu mi rikali, ze je to zadax, ale ted jsem nekde na strankach nasla neco o 49 korunach? jak to teda je? dik
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: A jak zjistíme, jestli byla případně nalezena a doručena? Budou to vědět na mLince?
    A kdo má volat, mohu já jako majitel účtu nebo musí majitel karty (disponent)?
    Dá se blokace odvolat nebo je definitivní? My totiž nevíme, jestli není jenom někde zabordelená doma.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    ADAMM: spis horsi mi prijde nemoznost prevodu v jine nez aktualni datum :(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: blokovat lze i přes IB, ale objednat už jen přes mLinku. při nálezu bývá bance někdy doručena, ale stejně to trvá většinou velmi dlouho...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    NELDE: nález bych neřešil. Zablokuj a požádej o novou. A máš klid a jistotu.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Adame, jak přesně postupovat při (asi) ztracené kartě? Na IB jsem nastavil limity na nula. Předpokládám mám hlásit blokaci přes mLinku. Je nějaká šance, že při nálezu bude nějak doručená bance? Jak bychom se to dozvěděli?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KRALIK: ale nedaní se, pokud to není víc jak 1 Kč.
    MARC
    MARC --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KRALIK:
    ja to mam kazdy mesic :)
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    tenhle mesic me trochu zaskocilo:
    DAŇ Z PŘIPSÁNÍ ÚROKU -4,00

minulej mesic mi nic takovyho strzeno nebylo
    jak si to mam vysvetlovat? (jde o eMax)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    ADAMM: Jojo, teď už to funguje. Jenom doufám, že se to nebude opakovat až budu potřebovat převést prachy...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ZBYNEK: trvalo to cca hodinu, už je to zase OK.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Je normální, že mám u nového emax plus trochu zkrácené levé menu a nemůžu tedy s účtem nic dělat? http://zbynek.net/emax.jpg
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Že by nám poláci připravili aprílový žertík?
    Při pokusu o změnu názvu Emax plus:
    Systémová chyba
    cs-cz Operacja nie może zostać wykonana (CSB).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam